Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Překvapení a zklamání roku
23.1.2014 | Redakce Games.cz
241 příspěvků
-
A neudělali EA náhodou aji Dead Space 1? Takže kdyby těch zkurvenych EA nebylo, tak ta série ani nevznikla...
Chtělo by se to nejdřív zamyslet, než ze sebe něco vypotíš. -
Zklamalo mě především Total War :(
-
Narozdíl od tebe jsem PA před nějakou dobou hrál a je to moc povedená strategie. Díky meziplanetárnímu měřítku dokonce i o špetku lepší, než Supreme Commander. Sice zatím ne tak svižná, ale je to teprve beta.
-
U toho bych dost možná usnul :-)
-
Zklamání Dead Space 3. Takhle výbornou sérii umí dojebat jen zkurvený EA. Naflusat jim do ksichtů.
-
Nejvetsim prekvapenim je pro me to, ze se objevuje jedna zahrani hodna hra za druhou – Hail to indie! – at uz jde o privetivost nastroju pro samotnou tvorbu her, ktera do interaktivnich vod umoznila vplout zajimavym lidem s hlavami plnymi napadu a temat ke zpracovani, tak snad i jejich pozvolnymu vlivu na zatuchajici AAA produkci. Rekl bych jen houst, ale ja uz zkratka nestiham hrat :)
-
Každého názor - na tom se rozhodně shodnem!
-
najvacsie sklamanie je hra ktora nikoho nezaujima? :) ale no tak, boli urcite vacsie sklamania nez nejaka blba mobilna blbost ....
pre mna je najvacsie sklamanie Alieni a Tomb Raider -
Aha. Děkuji
Já myslel, že je to toto:http://www.youtube.com/watch?v=T5E-STO4n60 -
Ježkovy....dobrej nápad. S přítelkyní bych do toho šel znova :-)
-
Myslím že ne... :
http://www.youtube.com/watch?v=3Zh30kl6nwY -
Pre mňa bolo tohto roku prekvapenim Metro Last Light, pretože po skvelom prvom diely, prišiel druhy ešte lepši a sklamanim bola recenzia naň...skutočne, všeobecne, nedocenena hra...ostatne "pecky" tohto roku som ani nedohral...hram SC 2, neni čas...
-
To je ta hříčka s deštěm na PS3?
-
Rome Total War II
Tyjo, Ride to hell...to byla taková hrůza...alespoň udělala čest svému jménu. -
Teď jste mě potěšili. Souhlasím s těmito volbami, jen si musím postesknout, že vaší pozornosti uniklo skvělé Risk of Rain, podle mě mnohem lepší než Rogue Legacy
-
pro mne asi nejvetší zklamání planetary annihilation, sice jsem to nehrál ale gameplaye vypadali hodne blbe *13*
prekvapení v pozitivnim smyslu žádne tento rok jsem skoro vždy pri koupi šlápl vedle -
Každého názor. Remember Me nesnáším, TR hodně zklamal, ale zato SC se mi líbil. Je pravda, že od SC jsem moc neočekával, ale překvapil a příjemně.
-
Osobně můžu hodnotit jen Brothers a to také pozitivně. Ano, je to hodně krátké a vlastně ani ne až tak revoluční..
.. pokud se teda o gamepad nepodělíte s druhou osobou.
Fakt! Já to koupil na steamu vlastně hlavně proto, že jsem "odněkud slyšel, že je to zajímavé", je to ve slevě a má to jít hrát v coop módu. Dobrých coop her aby člověk dneska pohledal.. :( Takže jasná volba.
Všechno dávalo smysl - 2 postavičky, každej má jednu. Tak trocu lego, ne? Nainstaluju, hledam jak nastavit druhej gamepad.. a ono prd! Hra vás donutí dělit se o jeden gamepad.. Chvilku si klepete na čelo, ale tak co se dá dělat... A za chvíli vám dojde, že to má důvod. Ať chcete či nechcete, "sbližuje" to. Není to anonymní coop po internetu. Ani coop, kdy každý sedí v jednom křesle. S druhým hráčem prostě sedíte hned vedle sebe. Žádný "já budu sedět v tomhle křesle a ty tady".
Je to jedna z těch her, u které klidně i nehrající přítelkyni můžete půjčit "půlku gamepadu" a za pár večerů to v klidu dohrát. A je to fakt pěkné, nenáročné, oddechové. Řekl bych že takto odehrané je to určitě lepší než v single-playeru.
Jen bacha, kterýho bráchu přítelkyně hraje (no spoiler) ;-) -
Mám to přesně naopak *1*
Remeber Me teda jako lepší průměr, ale jinak TR překvapil, SpinterCell zklamal *13* -
Osobně bych přidal do nominace zklamaných: X Rebirth, Ride to Hell: Retribution a Legends of Dawn.