Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm, dobra volba...
  • MikeiXX
    Za mě opět o parník hra, která není ve výběru; Blackwell Epiphany!
  • oktavius66
    Sherlock je pecka. Pro mě taky nejlepší adventura za rok 2014. Původně jsem byl k té hře celkem skeptický, ale jak jsem to začal hrát, už jsem se nějak od toho nemohl odtrhnout. Pokud jde o nejlepší případ, tak za mě vražda v lázních *3* .
    • me ten pripad v laznich moc nesedl, na zaver jsem ho jeste k tomu spatne uzavrel, byl jsem presvedcenej ze to udelal jeden,ale nakonec to byl nekdo jinej a to jsem si to vsechno 2x procital, asi jsem holt prehlidnul nejaky dulezity voditko.
    • Jednoznacne u me taky lazne, drzet stejnou latku i ostatni pripady tak je to desitkova hra.
  • S tímhle naprostý souhlas. Mám za sebou zatím dva případy a sem naprosto spokojen *4*
  • Jack1947
    Nojo, tak já si ho tedy zapařím když ho... vyhlásily jako vítěže. Jsem zvědavý na obsolutní hru. Snad to nebude Far cry4 nebo GTAV. Ne že bych jim to nepřál ale prosím vás ty jsou jak GOTT respkt GTA navíc gta už je starší hra. Dejte prostor i hrám ostatním vždyt oni si to zaslouží víc. *4*
  • PLuto.petr
    S volbou víceméně souhlasím, Sherlock si to skutečně zasloužím. Já sám jsem se kromě toho nejvíc bavil u Broken Age, remasterovaného Gabriela i nového Broken Swordu. Naopak do těch "alternativních" her se zatím moc nepouštím a po úspěšných humorných Telltalovkám (Sam a Návrat do budoucnosti) jsem se nějak nemohl odhodlat k vážnějším kouskům. Až teď jsem se pustil do první sezóny Walking Dead, tak uvidíme...
  • Mart9
    Na adventury vůbec nejsem, ale Sherlock mě docela během roku zaujal a tahle volba mě jen utvrdila v tom, že bude potřeba si ho zahrát.
  • smajdal
    Adventury jsou zvláštní. Když je hraju tak mě hodně baví, ale málokdy se dokopu si je sehnat a když už je mám tak nainstalovat, a když už jsou nainstalované tak spustit a po vypnutí se k nim zas vrátit. Už bych si měl konečně nainstalovat toho Posla smrti III, který mi tu už tři roky leží *6*
    • Dogkiller
      Tak potom nejsou zvláštní adventury, ale ty. *3*
    • To je přesně můj problém. K rozehrané adventuře se po vypnutí jen horko těžko vracím. Nejideálnější je dohrát takovou hru na jeden zátah, což ne vždycky jde.
      • PLuto.petr
        To je podle mě největší problém adventur - v současné uspěchané době na ně není dostatek času. Adventura je postavená na příběhu, kde je potřeba pamatovat si souvislosti, vztahy, co se událo. Když na to člověk nemá čas a vrací se ke hře po pár dnech, už si přesně nepamatuje, co se událo. Zato u takové akční střílečky stačí přijít a rubat...
        • částečně určitě jo, na druhou stranu nedávno při hraní Moebia nebo Broken Swordu jsem se po návodu po chvíli moření se podíval - a nelitoval jsem, protože řešení z hlediska logiky dávalo pramalej smysl. naproti tomu mě dodnes mrzí, že jsem při luštění Le Serpent Rouge v Gabrielu Knightovi 3 byť jen jednou (ve skutečnoti mnohokrát) návod použil..
          • PLuto.petr
            Tak to já jsem v Moebiovi neměl žádný problém, návod nebyl potřeba. A pokud si dobře vzpomínám, u BS 5 taky ne. Konkrétně u BS 5 Cecil chtěl vytvořit hru plně v duchu prvních dvou dílů, což se mu, podle mého názoru, podařilo. A podobně ujeté úkoly jako šváb byly i v právě v těch prvních dílech (i když já osobně bych si takovéto nepříliš logické puzzly odpustil). Co se týče Le Serpent Rouge, série Gabriel Knight je moje nejoblíbenější a nedávné dohrání remasterované jedničky mě navnadila už poněkolikáté si zahrát dvojku a trojku. Ale to jsem zatím odložil, mám spoustu dalších restů.
            • pardon, švába se "logicky prostě nabízí ho sebrat" - ne sehnat:)
            • mno v tomhle jsem kritičtější, absurdnost typu šváb se podle mě v BS 1 nebo 2 neobjevila, těch x kroků, co musí člověk províst, když se logicky nabízí prostě ho sehnat.. u toho jsem neměl slov. lokace v jedničce a dvojce mi prostě přišly o dost líp navržený, kombinování předmětů nápaditější atd.. vím, že se o to Cecil a spol. pokoušeli opět, ale právě že mi přijde, že se jim to tak dobře jako v originálech nepovedlo ani omylem. a hele Moebius - návod jsem začal používat někde v Benátkách, kde mi to všechno prostě přišlo zoufale neintuitivní a ta hra mě prostě, na to že je od JJ, silně zklamala..
  • popravdě jsem nehrál zatim ani jednu z pětice nej, ale i tak jsem rád, že se tam nedostal Broken Sword 5 - Cecil podle mě už asi nadobro dokázal, že ať se budou snažit jak chtít, něco takovýho jako BS1 a 2 prostě nevytvořej. design lokací a hádanek (zde je zakopanej pes možná nejvíc, naprosto příšernej "puzzle" se švábem mě naprosto rozlítil), rozhovory a dabing (vyjma George), hudba (ve dvojce bylo oproti jedničce spousta novejch krásnejch motivů, tady nic novýho) a atmosféra celkově.. cpanim jedný starý postavy ze starších dílů za druhou to fakt nespasí. předělávka Gabriela mě potěšila možná o něco víc (hlavně ty krásný filmečky), Dreamfall Chapters má rozhodně některý velký plus, ale zatim je to furt spíš jeden velkej otazník a ten úvod pro mě přece jen neměl takovou sílu jako Longest Journey ani Dreamfall. zklamání roku z toho co jsem hrál jednoznačně Moebius.
  • maros.goc
    za mna broken age ...:) sherloka mam nainstalovaneho, ale prednost teraz dostane Resident Evil HD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit