Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Nejlepší DLC a datadisk
18.1.2015 | Redakce Games.cz
52 příspěvků
-
To jsi asi moc DLC nehrál... Burial at Sea bylo průměrné, až podprůměrné, a to ještě přivírám obě oči. Naprostá nuda. Určitě se mnou budou v tomhle souhlasit i ostatní návštěvníci webu, kterým tímto přeji hezký den.
Ludvík Trečko -
Mně zase přišel nejlepší Crown of the Sunken king :D každý to asi vidí jinak ale Iron kinga bych dal na poslední místo.
-
Proč tam není WoW, Diablo III: Reaper of Souls? Epizody k Bio 3? Tohle měl na starost nějaký diletant.... *7*
-
Taktéž pravda...
-
Vis, když nekoho arma nezajima tak i kdyby to tam pridavalo Armu 4 bude mu to jedno:) To je ten problém s podobnejma hlasovanima, jsou o nicem..
-
Za mne nepochybně DLC roku, byť musím přiznat jakousi zaujatost jakožto fanoušek série.
Na druhou stranu je nutné si uvědomit, co vlastně DLC Zeus přidává do hry. A také za jakou cenu.
Nu, nebudu zde volbu obhajovat, neboť bych vyplýtvat všechny povolené znaky. -
A které konkrétně?
-
A které konkrétně?
-
to samé máš u Wichera 2.. :)
-
A proto jsou vsechny mechaniky konzolovy. *3*
-
vytvořena primárně na PC *1*
-
D3 je nehratelna konzolova patlanina. Nikoho nezajima.
-
Bioshock Burial at Sea a Diablo III Reaper of Souls jsou kde? Tenhle výběr je naprosto směšný.
-
Zase BULLSHIT od Bohemky ...
-
5 Worst Video Game DLCs of 2014
https://www.youtube.com/watch?v=0rxKXASW534 -
Crown of the Old Iron King mi osobně přišel o něco lepší
-
Když nad tím přemýšlím, tak proč ne Zeus ? Do hry to přídává narozdíl od většiny DLC nejen obsah navíc, ale hlavně úplně novej hratelnostní prvek, kterej nabízí strašnou spoustu nových možností.
-
ta trilogie pro DS2 stojí kolem 400Kč a nabízí přes 10 hodin zábavy, možná se dostaneme i k 20. Spousta předmětů, skvělých online prvků a nedostane ani nominaci?
-
Za mě Crown of the Ivory King pro DS2.
-
Whole sh*t...