Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jsi asi moc DLC nehrál... Burial at Sea bylo průměrné, až podprůměrné, a to ještě přivírám obě oči. Naprostá nuda. Určitě se mnou budou v tomhle souhlasit i ostatní návštěvníci webu, kterým tímto přeji hezký den.

Ludvík Trečko
  • Mně zase přišel nejlepší Crown of the Sunken king :D každý to asi vidí jinak ale Iron kinga bych dal na poslední místo.
  • Veskoslav
    Proč tam není WoW, Diablo III: Reaper of Souls? Epizody k Bio 3? Tohle měl na starost nějaký diletant.... *7*
  • Taktéž pravda...
  • flash789
    Vis, když nekoho arma nezajima tak i kdyby to tam pridavalo Armu 4 bude mu to jedno:) To je ten problém s podobnejma hlasovanima, jsou o nicem..
  • Za mne nepochybně DLC roku, byť musím přiznat jakousi zaujatost jakožto fanoušek série.

Na druhou stranu je nutné si uvědomit, co vlastně DLC Zeus přidává do hry. A také za jakou cenu.

Nu, nebudu zde volbu obhajovat, neboť bych vyplýtvat všechny povolené znaky.
  • Vegen
    A které konkrétně?
  • Vegen
    A které konkrétně?
  • to samé máš u Wichera 2.. :)
  • A proto jsou vsechny mechaniky konzolovy. *3*
  • vytvořena primárně na PC *1*
  • D3 je nehratelna konzolova patlanina. Nikoho nezajima.
  • Ristoro
    Bioshock Burial at Sea a Diablo III Reaper of Souls jsou kde? Tenhle výběr je naprosto směšný.
  • Zase BULLSHIT od Bohemky ...
  • VaZqeZ_EU
    5 Worst Video Game DLCs of 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=0rxKXASW534
  • Crown of the Old Iron King mi osobně přišel o něco lepší
  • WhySoSad
    Když nad tím přemýšlím, tak proč ne Zeus ? Do hry to přídává narozdíl od většiny DLC nejen obsah navíc, ale hlavně úplně novej hratelnostní prvek, kterej nabízí strašnou spoustu nových možností.
  • ta trilogie pro DS2 stojí kolem 400Kč a nabízí přes 10 hodin zábavy, možná se dostaneme i k 20. Spousta předmětů, skvělých online prvků a nedostane ani nominaci?
  • Za mě Crown of the Ivory King pro DS2.
  • Jack1947
    Whole sh*t...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit