Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Nejlepší hra, kterou nikdo nehrál
20.1.2015 | Redakce Games.cz
74 příspěvků
-
Vy už fakt nevite jak hipsterit. co? Nedavno se autori pochlubili, jak se vas vitez teto radoby originalni kategorie dobre prodava...
-
co to je za blbost? jak nikdo nehrál? sami autoři řekli že se prodává lépe než Bastion. A třeba z mého okolí to hrálo mnohem víc lidí než ty rádoby vysokorozpočtové exkluzivity.....
-
-
Prodalo se ho více než 600000 kusů, což je na indie hru pěkné číslo. Taky moc nechápu kandidáty v této kategorii.
-
-
Tak z 5 jsem koupil 3 , Transistor, Valiant hearts a Child of Light a všechny doporučuji, asi jsem divnej :-)
-
-
Ja je mam taky a divnej nejsem. Vsechno jsou to uzasny atmosfericky zalezitosti :)
-
-
Pro mě je jednoznačným vítězem této kategorie Endless Legend. Vynikající hra. Doporučuji.
-
-
Pre mna tiez. Aj ked v Dungeon of Endless som stravil viacej casu, Endless Legend je urcite lepsia.
-
-
Endless legend je hodně dobrá hra.
Jen mě ta hra přijde hrozně podobná Fallen enchantress, kterou jsem hrál před tím.
Takže si od podobného typu her dávám chvíli volno a pak se na ně znovu vrhnu. -
-
Fallen Enchantress - Legendary Heroes je podla mna predsa len trochu lepsia ako Endless Legend
-
-
-
Také.
Navíc to je velká hra a skutečně dost rozdílná oproti Civ.
-
-
Do této kategorie měl být minimálně nominováno i The Vanishing Of Ethan Carter *4* Jedna z graficky nejhezčích a nejoriginálnějších her, co jsem zatím viděl v daném žánru, moc fajn hra, jen škoda že krátká. *4*
-
-
Tá sa predávala dosť dobre (na indie hru) a keď vyšla, tak bolo o nej dosť počuť
-
-
AHa to jsem nevěděl díky *4* Vycházel jsem z toho že z mého okolí jsem byl jediný kdo to hrál *4*
-
-
-
Škoda těch malých prodejů Child of Light, byla to fajn netradiční oddechovka, kterých je sem tam třeba. Navíc po hodně dlouhé době jsem díky ní narazil na herní soundtrack, který stálo zato si stáhnout a poslouchat separátně.
-
Tranzistoru se prodal víc jak milion kusů což je na indie hru nevidane uctyhodny vykon co je smutné nevidanemu undergroundovemu hypu jsem podlehl i ja a hru si koupil. Bohuzel gameplay je boj cutscena prehazeni equipu a dalsi boj dalsi cutscena a tak porad dokola tim nejnudnejsim zpusobem. Soubojova mechanika je zajimava ale ne zabavn a ano hra ma hezkou grafiku ale hovonko zabaleny ve zlatym papire je stale jen hovinko.
-
-
Funkce rozhodně není třeba po každém souboji přehazovat. A těch cutscén tam opravdu moc není.
-
-
Asi myslel ze clovek musi po kazdom suboji znovu nahadzovat tie vypalene sloty...jop to bola otrava jak svina...respkt. hned ako sa mu obnovia ked najde terminaly
-
-
Je to trochu otravné, ale řešení je docela snadné. Snažit se neumírat.
-
-
-
-
túto kategóriu malo inak jednoznačne vyhrať....wait for it......GTA V (PC verzia) *3* *14* *14* *5*
-
-
spis killzone. zapomenuta sragora kterou krome hnisavce a tripleG nikdo nehral :D
-
podla mna mala vyhrat Planetside 2 , PS4 verzia. Sony hra vydana v roku 2012, rok a pol optimalizovana na PS4 a nakoniec skoncila na 30fps, http://www.gamezone.com/news/it-s-official-planetside-2-is-locked-at-30fps-on-ps4-3412224 . No a samozrejme stale len v bete.
Sony hra , ktora nie je na Sony platforme stale funkcna ;-)
Ale ani Last Guardian by nebola zla volba, od ohlasenia ubehlo len peknych 6 rokov. -
To trpíš trpíš nějakými speciálními halucinacemi nebo si vážně myslíš, že se na PC můžou všichni po GTA ukousat? Chápu, že, vy konzoláci, jste zvyklí sežrat, co jim Sony nebo MS naservíruje, ale na PC tímhle problémem nějak netrpíme.
-
Kdyby jsi to bral takhle, tak by tu ročně bylo asi milion pc her, které nikdy nikde jinde nebudou.
-
-
"Za hru som vysolil plnu palku na PS4 a nutil sa to dohrat" Hnisavec.
Měl sis koupit tu druhou hru co tam na PS4 měli :D -
-
Ale kde mal som bundle s Destiny a GTA V...ty si si tiez tieto AAA hry uzil na PC? Co na ne vravis?
-
-
AAA akoze Anonymous Alcoholics Approved?
-
Destiny? To je ta grindovací FPS pro konzole? To musí být vážně bomba hrát střílečku ve 30 FPS a na gamepadu.
-
-
-
Ale jo, napadla mě jedna na kterou to perfektně sedí, Titanfall.