Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Nejlepší hra, kterou nikdo nehrál
20.1.2015 | Redakce Games.cz
74 příspěvků
-
co to je za blbost? jak nikdo nehrál? sami autoři řekli že se prodává lépe než Bastion. A třeba z mého okolí to hrálo mnohem víc lidí než ty rádoby vysokorozpočtové exkluzivity.....
-
-
Prodalo se ho více než 600000 kusů, což je na indie hru pěkné číslo. Taky moc nechápu kandidáty v této kategorii.
-
-
"Za hru som vysolil plnu palku na PS4 a nutil sa to dohrat" Hnisavec.
Měl sis koupit tu druhou hru co tam na PS4 měli :D -
-
Ale kde mal som bundle s Destiny a GTA V...ty si si tiez tieto AAA hry uzil na PC? Co na ne vravis?
-
-
AAA akoze Anonymous Alcoholics Approved?
-
Destiny? To je ta grindovací FPS pro konzole? To musí být vážně bomba hrát střílečku ve 30 FPS a na gamepadu.
-
-
-
hra kterou nikdo nehral 2014? Jednoznacne The Talos Principle, hra nejde poradne uwarezit, tak o ni nikdo v ČR neslysel, dokonce ani ostatni weby neudelali recenze, pritom je to naprosto genialni hra.
-
-
Pod to se klidně podepíšu *1*
-
Tak na tiscali postrádám mnohem víc recenzí, kterých už bohužel nedočkáme. Čekal bych že na herní web budu chodit proto abych tu získal nějaké informace a ne abych je všude možně musel dohledávat, protože to není x-tý díl nějaké profláklé série.
Chodím sem rád, ale kdybych se měl řídit jen tím o čem tu píšou, tak bych se ve 2014 opravdu hodně nudil... -
-
doporučte pls nějaký podobný weby s širším info o hrách než zde, díky :)
-
-
Nedělej pyču.
-
-
-
-
Pro mě je jednoznačným vítězem této kategorie Endless Legend. Vynikající hra. Doporučuji.
-
-
Pre mna tiez. Aj ked v Dungeon of Endless som stravil viacej casu, Endless Legend je urcite lepsia.
-
-
Endless legend je hodně dobrá hra.
Jen mě ta hra přijde hrozně podobná Fallen enchantress, kterou jsem hrál před tím.
Takže si od podobného typu her dávám chvíli volno a pak se na ně znovu vrhnu. -
-
Fallen Enchantress - Legendary Heroes je podla mna predsa len trochu lepsia ako Endless Legend
-
-
-
Také.
Navíc to je velká hra a skutečně dost rozdílná oproti Civ.
-
-
Můj vítěz - Endless Legends.
-
-
Já bych tu hru tak chtěl mít rád, ale nejde to *13*. Takovej ohromnej potenciál pohřbenej blbým UI a zásadníma botama v herní mechanice (ovládání střeleckejch jednotek v bitvě, například), to se jen tak nevidí. Rozehrál jsem to asi pětkrát a pokaždý do hodiny skončil s tím, že na tohle nemám nervy. *7*
-
-
Vis o tom ze strelci v souboji das pohyb, zobrazi se bila sipka a pak s Mouse+Control das utok? Tim ustupujes a strilis. Endless legend mela v den vydani par much, jako je jiz dnes tradicni. Nicmene po par patchich je, u mne vyhrava EL nad nudnou Civkou.
UI je vec nazoru. Je strohe a funkcni. Osobne nemam rad UI plne bitmapovych ploch a kudrlinek jen aby to bylo ve "stylu" -
-
Vím. Oni si ale stejně dělají co chcou - i když je mám na "stay put" a potřebuju aby zůstali kde jsou, oni se v klidu přesunou jinam podle nějaký logiky, která mi uchází. U melee mi to ani tolik nevadí, ale když se archeři rozhodnou, že líp se jim bude útočit z pozice vedle melee a pak mi zařvou na splash dmg... *7* *16*
Hodil jsem to i na steamový fóra, jestli nedělám něco blbě a prej ne, prej to takhle prostě je, deal with it *1*
-
-
Přiznám se, že moc nehráno nemám, ale hra se mi líbila. Na UI jsem si zvykl, ale souhlasím, že vzor intuitivnosti to zrovna není. Bitvy jsem nechal odehrávat automaticky. Kupoval jsem to myslím za nějaké 2 stovky, takže i ta dobrá cena mi nasadila trochu růžové brýle. Díky za názor, schválně zkusím dneska hru s bitvami na manual.
-
-
-
A čo, keď jsem ju hrál?
-
Tranzistoru se prodal víc jak milion kusů což je na indie hru nevidane uctyhodny vykon co je smutné nevidanemu undergroundovemu hypu jsem podlehl i ja a hru si koupil. Bohuzel gameplay je boj cutscena prehazeni equipu a dalsi boj dalsi cutscena a tak porad dokola tim nejnudnejsim zpusobem. Soubojova mechanika je zajimava ale ne zabavn a ano hra ma hezkou grafiku ale hovonko zabaleny ve zlatym papire je stale jen hovinko.
-
-
Funkce rozhodně není třeba po každém souboji přehazovat. A těch cutscén tam opravdu moc není.
-
-
Asi myslel ze clovek musi po kazdom suboji znovu nahadzovat tie vypalene sloty...jop to bola otrava jak svina...respkt. hned ako sa mu obnovia ked najde terminaly
-
-
Je to trochu otravné, ale řešení je docela snadné. Snažit se neumírat.
-
-
-
-
Tak z 5 jsem koupil 3 , Transistor, Valiant hearts a Child of Light a všechny doporučuji, asi jsem divnej :-)
-
-
Ja je mam taky a divnej nejsem. Vsechno jsou to uzasny atmosfericky zalezitosti :)
-
-
Do této kategorie měl být minimálně nominováno i The Vanishing Of Ethan Carter *4* Jedna z graficky nejhezčích a nejoriginálnějších her, co jsem zatím viděl v daném žánru, moc fajn hra, jen škoda že krátká. *4*
-
-
Tá sa predávala dosť dobre (na indie hru) a keď vyšla, tak bolo o nej dosť počuť
-
-
AHa to jsem nevěděl díky *4* Vycházel jsem z toho že z mého okolí jsem byl jediný kdo to hrál *4*
-
-
-
Vsechny tyto hry mi jsou zname, vetsinu jsem i hral. V tehle kategorii by mely byt jine hry, namatkou:
Demon Gaze: vynikajici dungeon ve stylu Wizardry VII a pro me staromilce (ktery povazuje spoustu starych her za neprekonane, treba ufo, jagged aliance 2, system shock, ...) prekvapive nejlepsi dungeon, ktery jsem kdy hral.
Toukiden a Freedom Wars: hry podobneho zanru (Monster Hunter like), první ve fantasy provedení, druhá ve sci-fi, kazda dostatecne svebytna, originalni a predevsim zabavna.
Carnivores HD: lovecka FPS, v podstate sandbox, mala budgetovka, ale velmi zabavna a atmosfericka - setkani s Tyranosaurem Rexem v pralese v mlze, kdy je slyset jeho rev, citit chveni zeme pod jeho tezkym krokem a zoufale rozhlizeni se, odkud zautoci - neskutecne.
Za zminku pak stoji i Danganronpa 2, Soul Sacrifice Delta, Disgaea IV, Ys: Memories of Celceta, Frozen Synapse Prime, -
-
Ale ved na Vitu ziadne hry nie su, odkial si ich tolko nabral?!
-