Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    JRPG u nas nikdy nebyli popularni ne jen ted, lidi tady radsi Mafii nebo Poldu a z her jako FF X se jim dela na mozku mozol. A další část utkvele trva na stylu Gothic nebo Baldurs Gate. Mozna to je skoda, mozna ne, kazdopadne spousta lidi vola po originálních vecech ve hrach, a v JRPG jich je vždycky dost.
    Však ono stacilo prevest onu japonskou genialitu do kulis které zapadni hrac zkousne (Souls serie) a razem to plno lidi pochopilo, ze japonci delaj nejlepší hry:)

PS: během chvile 5 minusu, je to presne tak jak pisu:)
    • vždycky ty dodatky o minusech to zabijou tak, že tam přidám jedno taky i když v podstatě souhlasím s tím co si napsal *9*
      • flash789
        však to byl zamer, je legracni pozorovat jak ti co davaji minus potvrzuji co jsem psal, a pocitam ze dobra polovina z nich jsou fanoušci Mafie. Zminit se v jakemkoliv negativnim smyslu o tehle hre je jako něco když clovek v hospode rekne ze neumíme hrat hokej nebo ze mame hnusny pivo:) Pritom ta hra je tak popularni jen proto ze byla komplet cesky:)
        • Mafia byla dobrá hra s propracovanými modely a výborným příběhem. Sám jsem ji několikrát dohrál. Ale přesto si myslím, že je v našich luzích a hájích docela přeceňovaná.
        • ano, mela takovej uspech proto, ze byla cesky...a presne proto mela uspech i za hranicemi...
          • flash789
            hmm..clovek by řekl ze lidi za hranicema hrali spis GTA 3. Jiste ze mafie nejaky uspech zaznamenala, jinak by nevysla dvojka. Navíc ja Mafii neupiram ze to je dobra hra, ale ta fanaticka obliba tady u nas byla zpusobena hlavne tim ze tomu rozumel i Jarda co bydli v lese u krkonos:)
            • martin.mares.984
              V zahranici a predevsim v USA to melo celkem uspech z velky casti proto, ze tou dobou bezel na HBO serial Sopranos a tim se ta renesance zajmu o mafianksou tematiku pro Mafii stastne prolnula. Vyslo to zkratka ve spravnou dobu, coz byla nemala cast uspechu za hranicema...
        • Dogkiller
          Někdy míváš dobré názory, ale tohle je snad ta největší pítchovina jakou jsem tu kdy četl. *7*
    • Souhlasím. Japonci dělají opravdu nejlepší hry, bohužel je většina západních hráčů nechápe nebo dokonce odmítá. Nakonec, je to jejich škoda, přicházejí tak o spoustu perel.
  • Dogkiller
    Když ju nikdo nehrál, tak jak može někdo vědět, že je nejlepší?
  • Transistor je pekna pseudofilozoficka nuda akurat tak pre Grygusa dobra hra. Za hru som vysolil plnu palku na PS4 a nutil sa to dohrat. Suboje su len pro forma..pol hry clovek beha s odpalenymi slotmi. Rpg system je originalny ale retardovany a efekt nulovy. Tahovy bojak malujuci tah a pohyb hraca pekny, grafika super ale mizerny pribeh zabija motivaciu.
    • pul hry s odpalenymi sloty, jo? lol, noob
    • flash789
      Podobných hricek je dneska spousta, jsou idealni pro rádoby hrace kteří v nich hledaji filozofii, smysl života a vůbec, to aby nemeli pocit ze hranim hry ztratily drahoceny cas který mohli věnovat necemu jiste dulezitejsimu. Pak jsou tyhle hry vhodne pro dnesni recenzenty, zvladnou to dohrat, když to ma par hodin a nedela jim problém z toho delat pak hru roku. ještě tak před 10 lety by takovahle hra byla odsouzena k jistému zaniku, jako podivnost která není pro nikoho.
    • Dogkiller
      LoooL, tys vážně zaplatil plnou cenu za hru, která se líbí Grygarovi? *1* OMFG
  • na transistor i child of light se chystám, sunset overdrive bych si taky zahrál, ale to by to nesmela byt xšrotone exkluzivita, ty ostatní dve vypadaji jak exkrementy
  • Kromě Child of Light je to, dle mého vkusu, hlavně hnusná grafika, co odrazuje.
  • Prey 2
  • Jack1947
    Ještě mne napadá nejhorší hra... kterou nikdo nehrál... tam by dostal dimantovou malinu asi Rambo no. I když nebejt těch pitomostí, trhanejch videí to mohlo bejt klidně i v průměrnáckejch hrách. *12*
    • taky zajimava kategorie nejhorší hra kterou hráli všichni, tam by bylo kandidátu více
      • Jack1947
        Třeba ? a nebereme to podle hejtu. Takže vypust AC/FC/DA atp... možná i BF.
        • treba nejaka moba nebo starfcraft, diablo, wow datač, heartstone proste blizaard nas zasobuje
          • Jack1947
            Tak nic no, čekal jsem něco poněkud jiného. (psal jsem ne hejt)
            • vonTossis
              diskuze maxe a jacka - hotové peklo *1*
  • Kozy
    Ale jo, napadla mě jedna na kterou to perfektně sedí, Titanfall.
  • Hnisavec
    túto kategóriu malo inak jednoznačne vyhrať....wait for it......GTA V (PC verzia) *3* *14* *14* *5*
    • solomon.short
      spis killzone. zapomenuta sragora kterou krome hnisavce a tripleG nikdo nehral :D
    • podla mna mala vyhrat Planetside 2 , PS4 verzia. Sony hra vydana v roku 2012, rok a pol optimalizovana na PS4 a nakoniec skoncila na 30fps, http://www.gamezone.com/news/it-s-official-planetside-2-is-locked-at-30fps-on-ps4-3412224 . No a samozrejme stale len v bete.
      Sony hra , ktora nie je na Sony platforme stale funkcna ;-)
      Ale ani Last Guardian by nebola zla volba, od ohlasenia ubehlo len peknych 6 rokov.
    • To trpíš trpíš nějakými speciálními halucinacemi nebo si vážně myslíš, že se na PC můžou všichni po GTA ukousat? Chápu, že, vy konzoláci, jste zvyklí sežrat, co jim Sony nebo MS naservíruje, ale na PC tímhle problémem nějak netrpíme.
    • Kdyby jsi to bral takhle, tak by tu ročně bylo asi milion pc her, které nikdy nikde jinde nebudou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit