Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy už fakt nevite jak hipsterit. co? Nedavno se autori pochlubili, jak se vas vitez teto radoby originalni kategorie dobre prodava...
  • Podľa mňa bolo o Tranzistor a Child of Light počuť dosť. Zato o Endless Legend sa toho veľa nevravelo. Rovnako ani o Age of Wonders 3. A síce sa budem opakovať, ale spomeniem aj The Incredible Adventures of Van Helsing II *1* . Na to ste nenapísali ani recenziu, takže to v tom zozname malo byť
  • Jack1947
    Jsem čekal že tam budou nějaké extra hry, ne hry o kterých se tu psalo no ale co no... tak hlavně že to vyhrálo *3*
  • Kozy
    Zvláštní kategorie
  • Z tychto hier som hral Transistor (meh), Child of Light (yay) a FF10 HD. FF10 HD jednoznacne najlepsia zabava. Ale vseobecne co sa kandidatov tyka, tento rok je Danganronpa zdaleka najlepsia hra, ktoru nikto nehral. Ale fakt nikto, ked ju spominam tak sa citim ze som skutocne jediny clovek v cz/sk ktory o nej vobec pocul...
  • ringmancz
    a co The Talos Principle?
  • Najebe vam uz s tych NAJ?
  • Tady nelze nic namítat, osobně bych volil mírně opomenuté ale dobé Quest For Infamy a The Legend of Heroes: Trails in the Sky. Eschalon: Book III byl také docela pozapomenut.
  • jabbo126
    Máte tam nonsens "A titul nejlepší hry, kterou málokdo nehrál ..." snad "kterou málokdo hrál ...", ne? Navíc je zavádějící i nadpis, "Nejlepší hra kterou nikdo nehrál" je taky nesmysl, očekával jsem něco jako článek o zrušených projektech.
    • Nesmíš to brát tak vážně a doslovně. "Nejlepší hra kterou nikdo nehrál" je náhodou pěkné spojení.
    • solomon.short
      nejsem novinar, ale coz takto: "Nejlepsi hra, kterou temer nikdo nehral..."?
  • Škoda těch malých prodejů Child of Light, byla to fajn netradiční oddechovka, kterých je sem tam třeba. Navíc po hodně dlouhé době jsem díky ní narazil na herní soundtrack, který stálo zato si stáhnout a poslouchat separátně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit