Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z boku místo aby AI centroval vzduchem, tak centruje po zemi, ale spíše se snaží samostatně kličkovat před bránu a to i když jej po desáté oberu o míč. Hraju na uperstar
  • Psal jsem to já. Centruje z boku vzduchem jednou za dva zápasy. A góly dává jen do dolní poloviny brány. Nikdy nevystřelí nad horní půlku brány. Břevno dá jen když přelobovává brankáře při samostatném úniku a to je taky jednou za tisíc let. Takže Všechny šance a góly AI jsou skoro stejné. V singlu to nemá s realitou nic společného. A to byla vždy silná stránka PES
  • Jsem na tom stejně
  • Pethulla
    Já hokej sledoval. Hodně. Dalo by se říct, že skoro všechno co šlo v televizi. Jenže v tu dobu se tu NHL nevysílala, takže člověk byl odkázán jen na ten evropský a MS, ale to ani nevadilo. Vídeň 96, Nagano, hattrick na přelomu tisíciletí, kvalitní extraliga, co víc si přát. Jenže pak to šlo dolů - "úžasné" Euro Hockey Tour, extraliga se dost zhoršila, navíc zmizela taková ta hravost(nebo jak to nazvat), takže zápasy na těch evropských letištích ztrácely náboj...No a jak se to tak nakumulovalo, tak jsem zkrátka sledování hokeje vzdal - začal mě víc nudit než bavit.
  • Pethulla
    Ono se to poddá. Já si takovým očistcem prošel s 2k11, kdy po lehoučkém a arkádovém NBA Live od EA přišlo tohle.
    Jinak bych ti určitě doporučil módy- ty to posílají na úplně jinou úroveň. Pro začátek určitě zkus tohle: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=93479&sid=d731d4e5213c919f550333016452bb08
    - aktuální soupisky, změna hodnocení hráčů, změněné tendence, reálné playbooky, upravené slidery a mnoho dalšího.
  • Mám prostě smůlu. Pokud jsem si chtěl něco sportovního zahrát, tak jsem si v posledních letech kupoval na PC PES. A přišlo mi to horší a horší. Tak jsem si letos koupil FIFU, juknul jsem na demo, nadchlo mě to. A jen jsem si opět potvrdil, že EA dělá hry vizuálně přitažlivé, ale prázdné až běda.
  • Corvus
    Zrovna hraju K14, dokonce jsem si koupil i xbox ovladač k PCčku, ale nějak mi to nejde... Asi jsem na to nešikovnej. Ale zahrál bych si až bych brečel.
  • frantisek_nejezchleba
    jaký hokej? Ten evropský (český), nebo ten ryzí kanadskoamerický?
  • Mart9
    A to tu prve ještě někdo psal, že soupeř vůbec necentruje a střílí jenom po zemi...
  • Pro mě jednoznačně NBA 2K15 na PC sice nemá takovou základnu jako na konzolích, což je škoda, ale i tak doporučuju vyzkoušet (MyCareer).
  • Pánové je nadmíru jasné, že nejlepši sportovní hra je NBA 2K15!!! Skutečná next-gen hra *5*
  • Ja odehral zatim asi 10 zapasu s patchem, a behem nich sem nekopal ani jeden primak, souperovi hraci sou snad z betonu, ten kolizni system je fakt hroznej, jakejkoli odrazenej mic jde primo na kopacky soupere. Tohle mi dost kazi zazitek, i kdyz je to rozhodne lepsi nez loni. Navic v ML priserny vysledky, protoze ostatni zapasy se simulujou podle toho, tak mate nastavenou delku zapasu. Takze ja mam pri 20 minutach bezne vysledky jako 7:2, 8:6...
  • jakubc
    Stejně tak jako hrát hru, kde znáš všechno včetně jmen, ale ta jména tam nejsou (ahoj, hafane)... Kdyby měl PES stejné licence jako FIFA, tak by to byl splněný sen fotbalového a herního fanouška, takhle je to oboustranný kompromis. Jedno je lepší hra, druhé lepší fotbal, ale když chceš obojí, tak se můžeš jít leda tak klouzat...
  • tak ja som sa na madden NFL2008 naučil pravidlá americkáho futbalu a ešte žiadna športová hra ma tak nebavila, pričom americký futbal ma v telke nudí.
  • Mart9
    Nebaví, nesleduju, nepřeháním. Ale je to můj názor.
  • Pethulla
    ale nepřeháněj. Podle mě je třeba děsně nudným sportem hokej, fotbal si tím svým věčným simulováním taky moc nepomáhá, ale nikomu to necpu. Nebaví tě to? Nesleduj to.
  • Pethulla
    Tak ono to hodně souvisí s tím, že basket, ačkoli celosvětově hodně oblíbený, tak u nás je to pořád malý sport. S tím potom souvisí i neznalost pravidel a hráčů - a uznej, že hrát sportovní hru, kde neznáš pravidla je vcelku problematické.
  • Mart9
    NBA2K15 je lepší než ten samotnej sport.
  • frantisek_nejezchleba
    nemůžu sice soudit, co je nejlepší sportovní hra, ale poslední NBA od 2K mě z demoverze bavilo opravdu hodně (PS4).
  • Mám ho nainstalovaný. Vypadá to úžasně. Hraje se to parádně. Ovládání skvělý. Jenže já nesnáším basket. Bohužel. Aspoň že mám letecké a zavodní simy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit