Přejít na výpis diskuzí
Best of 2014: Nejlepší sportovní hra
3.2.2015 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
Za mne je jednoznačně nejlepší sportovní hrou za rok 2014 "Nba 2K15" pro PC a to po všech stránkách... To, že tady nevychází recenze, svědčí o malém rozhledu redakce co se týče her všeobecně... Fotbal, hokej, fotbal, hokej, stále stejná písnička... Bohužel sportů v podobě her vychází daleko více, ale to už je jen detail a navíc argumenty typu vždyť je lepší se sebrat a jít si zahrát moc neobstojí, když si asi těžko člověk může dát koš za tým regulérní sezóně NBA, např. za Maimi Heat... Ano, také jsem spíše odchovanec fotbalu nebo hokeje... Ale tenhle basket, v podání 2K, je pro mě opravdu bezkonkurenčně nejzábavnější a nejlepší sportovní hra...
-
vykašli se na fotbal a přejdi na basket od 2K, ten je zatím dobrý
-
jen dodatek. FIFA je totální odpad, takže nemám co hrát. Snad příští ročník
-
hraju PES od roku 2003. Po letošním ročníku jsem s tím skončil. Takže asi tak
-
Keby si sa tomu aspon trosku rozumel, by si vedel, ze FIFA drzi licencie BPL co v sedliackom rozume znamena ze ju nemoze pouzivat ziadna ina hra :) To iste je u PSA (haf haf) s Champions League
-
PES15 zaslouzene...kdo breci kvuli jmenum se nestara o fotbal, ale jen breci...v dnesni dobe modu a updejtu je to totalne irelevantni namitka.
-
ono hlavne sport ve skutečnem zivote je pro frajirky co maji potrebu si neco dokazovat, známe to. taky když už, je lepší vstat od pc a jít kopnout do míče v reálu...
-
Ne, ty nechápeš, že fotbal je víc než sama hratelnost. Fotbal je náboženství a styl života. :-) PES je prostě z důvodu totální absence nějakého spojení s reálným fotbalovým světem jen těžko snesitelnou hrou, alespoň pro velkého fotbalového fanouška. Ano, samotné zápasy fotbalovější nejspíš jsou, ale to prostě nestačí.
-
Souhlasím, ale včera jsem Fifu znechuceně odinstaloval po tom, co mi ve FUT v Division 1 každej kre*** spamoval naprosto nefotbalový akce. Hra mě frustrovala už delší dobu, ale tohle byl extrém. Strach lidí z pádu níž z nich dělá totální antifotbalisty. Jelikož od sportovní hry požaduju i nějaký progres týmu, tak jsem se nechtěl smířit ani s online sezónami, tak jsem to radši smazal...
-
PES jednoznacne...Fifa je oproti psu poloautomaticka arkadicka
-
Tak je to jako každoročně. Jak z těch 4 recenzí tady udělat 5 nejlepších? (FM řadím spíš mezi strategie než čistě sportovní hry).
-
Spíše to je naprosto zoufalé u velké sportovní hry.
-
Tohle je zcela zásadní nedostatek, kvůli kterému PES nikdy nemůže vyhrát podobnou anketu.
-
Tady to asi někdo nechápe jde především o hratelnost fotbalu !! FIFA = Arkada,,,,PES15 = Simulace !!
-
Tedy vyhrála to hra kde se hraje za imaginární hráče s vymyšlenými jmény a je nutné to řešit modifikací.
-
Za mě jednoznačně FIFA 15. Nejlepší fotbálek. Naprosto výborná je i NBA2K15, bohužel je ale basket tak debilní sport, že ji tady úplně nedoceníme.
-
Myslím že ted bude hodně zklamaných lidí. FIFA15 ne? jak je jen tohle možné. *7*