Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raději vydali stereotypní singleplayer datadisk, který nikdo nechtěl.
  • Bohužel s tebou musí absolutně souhlasit, proto jsem sem přestal chodit už dávno. Občas akorát mrknu co je novýho, ale diskusí se raději už neúčastním, jen a jen flamy, poprskání čehokoliv, co se namane. Opravdu vyjmečně se najde chvála či dobré a pozitivní komenty, jinak žumpa. Bohužel i redakce, která mi cpe více reklam než obsahu, což mě vytáčí nebetyčně. Recenze mě zaujme už jen někdy, přijde mi, že se recenzenti bojí říct naprosto jasný názor, volení střední zlaté cesty.. Blee..
  • Pro Schopenhauer:
    Vidím, že jsem tě nepřesvědčila. Ok, pro tebe jsem povrchní. Raději zakopeme válečnou sekeru ne?
  • Hele, Virgi, já hraju NIntendo hry, miluju Animal Crossing a Zeldu. Jsou to snad temné hry? Proboha, zamysli se trochu nad svým povrchním pohledem...
  • Když to nikdo nevydá, tak to prostě není. Mě taky mrzí pád THQ a speciálně company of heroes. Dvojka se sice snaží, ale není to ono. A kromě starcraftu, který je docela nehratelný pokud se na soupeře vysype hromada sušenýho čaje, moc jiných možností není.
  • flash789
    tak jo hele, ale porad to nic nemeni na faktu ze tvoje příspěvky porad evokuji chovani agresivniho nedom*rda, ze by to bylo téma temnyma hrama, je to dost mozne, však se o tom tady celou dobu bavime:)
  • Pro Schopenhauer:
    Dobrá, myslíš si že jsem povrchní. OK, tvůj názor, který ti neberu. Třeba jsi mě konečně nastavil zrcadlo. Mám skutečně ráda hezké líbivé hry s krásnou grafikou, kde vůbec nemusí být originální příběh, ale bude tam možnost rozhovorů s tvýma společníkama, nějaká ta romance a pohádkový fantasy svět. Tady byla diskuse k DAI, kterou mnozí diskutující shazovali jako naprostý sh*t dobrý akorát tak pro gaye a ženský. Pomalu aby se nějaký chlap bál přiznat, že se mu to líbí, aby nebyl za gaye. To teď trochu přeháním. Vím že ta hra je prostě tak dobrá, že oslovuje spoustu lidí. Ale pak mi dej šanci, abych si pro změnu rýpla do depresivních a temných her, které tu na fóru mají mnohem více zastánců. Protože si myslím, žě takových her je hodně a naopak mi hrozně chybí hry typu DAI. Psala jsem, že hru TVOM jsem nehrála a nechci ji hodnotit. Je asi fajn, že takové hry jako TVOM vznikají, ale já je hrát opravdu nechci, o důvodech jsem tu už výše psala. Je špatné, že dávám přednost pohádkám, i když už mi není 13? Pokud si myslíš, že je to povrchní, tak máš na to právo.
    Ps: nenavážej se do flashe, prostě je fajn, když někdo umí zapojit mozek
  • fluffy
    Nova civilizacia nebola zla hra, len bohuzial nepriniesla v podstate nic nove. Uz dookola recykluje mechanizmy, ktore sme mnohokrat videli. Endless legend narozdiel od cistej kopie vzala veci vlastnym smerom. Jasne ze inspiraciu urcite brala prave z vyssie menovanej sagy ale pridala mechanizmy, ktore ju robia niecim viac.
  • MOBA a strategie? *1*
  • Pro Flash:

    Prosím? Proč sem taháš pohlaví? Jak jako chovat k ženským? Přestaň mě osočovat z takových nesmyslů. Slečna Virgi má očividně dost povrchní a nevyzrálé názory a já se k nim vyhradil. Navíc ani nebyly určeny pro tebe, takže zalez.
  • flash789
    agresivni nedom*rd evidente jsi, dle tvojeho prispevku, mezi tim prispivanim na deti a vozenim duchodcu přes prechod by te taky někdo mohl naucit jak se chovat k zenskym, obvzlast k tem které mají odvahu do tehle testosteronove stoky vůbec vlezt:)
  • Jack1947
    Hehe, to je dagon neřešit. *3*
  • Jack1947
    Mám rád moc horory ( a že jich vychází ****10* *16* ) ale s tímto nesouhlasím. Život sám osobě moc sluníčkový není no... tak proč by měli být hry. I když je dokázáno (vědecky) že temné prostředí na člověka nemá úplně nejlepší vliv. Když to přežene ještě bude mít z nějaké té hry skutečné deprese a to by asi nikdo nechtěl.
  • del0
    Ve čtvrtek vychází HD remake Homam 3. *5*
  • del0
    Homam 3 zrovna hraju a 6 hodin je nic. *1*
  • Dagon: Přečti si tu svoji poslední větu a pak poslední odstavec nad ní. Dej si facku. Pokud už se za sebe stydíš, tak dobrý. Pokud ne, tak opakuj postup viz výše. Dobytku.
  • Pro Schopenhauer: na tvoji otázku "Přijdu ti jako agresivní nedom*rd?" ...bohužel raději nebudu odpovídat, bojím se, jak bych to schytala. a 13 už mi bylo, takže to bude asi tím mozkem *3*
  • jasne je tu par trollu ale napr. ja jsem dostal par tipu na hry o kterych jsem ani nevedel, když umíš odfiltrovat balast tak ti zdejší diskuze daji vic informaci než recenze, ktere ja ani nečtu
  • No jasne... ta diskusia zase raz vyzera. Este stastie, ze som ju uz davnejsie prestal prakticky komplet sledovat. Nic ine, len vecne rozhadane tabory soplavych deciek, konzolistov a pececkarov, do toho totalne domotani jedinci typu Kristus, ktory bol mimo uz pred 2000 rokmi, nie to este dnes...*7* o zopar dalsich individuach radsej ani nehovorim... Len sa skratka permanentne nestacim cudovat.
    Skratka, diskusia na games.cz == nadherna ukazka uplne trapneho, zbytocneho bulvaru... Cely games.cz za tie roky zazil VELMI KRUTY upadok. Co uz.

    Jdu blejt, velebnosti... *11*
  • Inquisitor
    To je přece nesmysl, tahovky ti nezaberou víc času jako jiný hry. Nikdo tě nenutí to hrát šest hodin, můžeš to hrát klidně hodinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit