-
to je ale blábol
-
Ty nejsi normální. Nebo jsi troll, jedno z toho.
Ty asi nechápeš, že muži mají jiné zaměření a mají rádi jiné filmy. Ty jsi asi bytostně přesvědčena, že to, co máš ráda ty, musí mít rádi i ostatní. Navíc, hodnocení na csfd vypovídá možná tak velký kulový, protože některé gumy tam hodnotí ty největší komerční vývary i pěti hvězdičkama. Mám rád temné filmy i hudbu. Miluju zvířata, rád se o ně starám a přispívám na nemocné děti. Přijdu ti jako agresivní nedom*rd? Podle mě máš spíš něco z mozkem. Nebo ti je 13, to bude taky možný. -
Proboha co to meleš? Jaké testosterony? Ty nechápeš, že každý má vkus někde jinde? Opravdu si myslíš, že ten, kdo hraje takové hry, že má lehce agresivní sklony?
Proboha *7* -
ale já to pochopil, jsi zkrátka pomalejší v myšlení a trvá ti dlouho odehrát tah, ale myslím že právě proto jsou pro tebe tahové strategie ideální, můžeš odehrát klidně jeden tah za den a přemýšlet si nad ním jak je libo, ale realtime strategie typu Starcraft vyžadují kombinaci rychlého pohotového myšlení, plánování a reakcí pod tlakem, což by asi bylo nad tvé síly
PS vidím že jsi tady nový, dám ti tedy dobrou radu, nenadávej tu lidem do blbců, jednak pak sám jako jeden vypadáš, druhak ti brzy přistane banán, je to neslušné a pouze to vypovídá o tvém mizerném vychování a intelektu -
No takový homam 3 bych třeba 6 hodin vkuse nevydržel hrát. Na druhou stranu třeba Crusader Kings 2 je real time a vydržel jsem ho hrát nonstop více jak 24 hodin o víkendu. Jestli ale máš na mysli rychlovky typu starcraft nebo red alert, tak výběr dnes není téměř žádný. Buď hrát staré klasiky nebo nějaké early access planetary anihilation
-
dalsi nechapavy blbec...skus sa zamylsiet, co som tym myslel a mozno aj pochopis, dolezity blbec vie byt kazdy *3*
-
6 hodin přemýšlet nad tím, jestli posunu tančík o hex na sever, nebo na jih.. kvůli lidem jako ty asi vynalezli šachové hodiny *4*
-
pokial viem, tak tahove hry su hlavne o premyslani nad dalsim tahom, cize sa logicky hracia dobanatiahne, neviem ci si vazne taky debil, alebo len hras doelziteho...
-
Těší mě, já jsem TheGGG
-
6 hodin denne? Tebe to mysleni musi bolet *1*
-
sama tahovka...nemam rad tahovky, clovek aby pri tom sedel 6 hodin denne..kto normalny ma tolko casu?
-
pro kocku ve vlaku...TB a další jsou sice fajn, ale občas si zkus udelat vlastní názor, ono tohle prebirani nazoru hvezd z youtube je celkem pasivni a snadna zalezitost, nakonec se ti muze stat ze zjistis ze to muzes videt uplne jinak:)
-
starcraft 2 ješte hraje par korejcu ale jinak je to vymirajici žanr ktery nahradily moba hry
-
Tyhle nominovane tahovky bych ani mezi strategie nepocital. Kde jsou PRAVE real time strategie? Age of empires, starcrafty warcrafty, earth, command & conquer... smutna ta dnesni doba konzoli a arkad...
-
čur4k
-
No on takový Scarface má taky na ČSFD hodně (tuším přes 85%) a dovolil bych si pochybovat, že je to látka, kterou takto pozitivně ohodnotili půl na půl jak ženy, tak muži. Love, Rosie hodnotili pozitivně i chlapi, ale dost pochybuji, že to byli zdejší pařani :D Spíše tipuju filmové fanoušky mužského pohlaví, kteří rádi i mimo jiné hodnotí film po řemeslné stránce. Každopádně bylo pro mě osvěžující přečíst si Tvé názory, v záplavě zdejšího testosteronu a nevybité sexuální energie jsi mi zpříjemnila dnešní víkendový den :)
-
Nepotřebuji myslet, ó Proroku. Vaše Blahorodí myslí za mne. Omlouvám se za své chování a ihned se odebírám zabít nudou tohoto skvostu. Děkuji Ti za ukázání cesty Světla.
-
Takže Friedrich II, římský císař měl pravdu když tvrdil, že Mojžíš, Ježíš i Mohammed byli tři podvodníci. Debunked!! Budeme potřebovat nové náboženství postavené na obětování psů!! Čekáme na Tvá slova, ó Proroku.
-
Pokorný služebník Boží. Přetváří vodu ve víno, ale mluví o sobě jako o prostém z lidu. Jak generální tajemník ÚV KSČ, který z nás sňal hříchy imperialismu. Ve jménu otce, syna i Jakeše svatého. Amen.
-
Názorec zdejších 8bit hypsters kiddos *7* Samozřejmě že grafika je jednou z nejdůležitějších věcí ve hře. Každopádně když mluvím o omalovánkách mám namysli spíš brakovou stylizaci.