-
sama tahovka...nemam rad tahovky, clovek aby pri tom sedel 6 hodin denne..kto normalny ma tolko casu?
-
-
To je přece nesmysl, tahovky ti nezaberou víc času jako jiný hry. Nikdo tě nenutí to hrát šest hodin, můžeš to hrát klidně hodinu.
-
to je ale blábol
-
No takový homam 3 bych třeba 6 hodin vkuse nevydržel hrát. Na druhou stranu třeba Crusader Kings 2 je real time a vydržel jsem ho hrát nonstop více jak 24 hodin o víkendu. Jestli ale máš na mysli rychlovky typu starcraft nebo red alert, tak výběr dnes není téměř žádný. Buď hrát staré klasiky nebo nějaké early access planetary anihilation
-
-
Homam 3 zrovna hraju a 6 hodin je nic. *1*
-
-
6 hodin denne? Tebe to mysleni musi bolet *1*
-
-
pokial viem, tak tahove hry su hlavne o premyslani nad dalsim tahom, cize sa logicky hracia dobanatiahne, neviem ci si vazne taky debil, alebo len hras doelziteho...
-
-
6 hodin přemýšlet nad tím, jestli posunu tančík o hex na sever, nebo na jih.. kvůli lidem jako ty asi vynalezli šachové hodiny *4*
-
-
dalsi nechapavy blbec...skus sa zamylsiet, co som tym myslel a mozno aj pochopis, dolezity blbec vie byt kazdy *3*
-
-
ale já to pochopil, jsi zkrátka pomalejší v myšlení a trvá ti dlouho odehrát tah, ale myslím že právě proto jsou pro tebe tahové strategie ideální, můžeš odehrát klidně jeden tah za den a přemýšlet si nad ním jak je libo, ale realtime strategie typu Starcraft vyžadují kombinaci rychlého pohotového myšlení, plánování a reakcí pod tlakem, což by asi bylo nad tvé síly
PS vidím že jsi tady nový, dám ti tedy dobrou radu, nenadávej tu lidem do blbců, jednak pak sám jako jeden vypadáš, druhak ti brzy přistane banán, je to neslušné a pouze to vypovídá o tvém mizerném vychování a intelektu
-
-
-
-
-
-
Hra je to bombastická, akorát že na to, že se odehrává z 90% v různých menu a tabulkách, jsou ty menu a tabulky hodně špatně udělané.
-
-
to tak byva..serie vesmirnych simulatoru X je presne to same :) tam navíc jsou ty tabulky celkem zoufale mrnave, to aby to bylo ještě horsi..
-
-
Mě zaujalo Banished, které si určitě zahraju a zajímavě vypadalo i Xenonauts. Z toho co jste uvedli mě ale nezaujalo ani jedno.
-
odkdy je this war of mine strategie?
zda se mi že ten vyber vznikl tak že vybrali hru ktera tady dostala nejvyšší hodnocení (pritom to z redakce krome recenzenta nejspíš nikdo nehrál), ale ta devítka v recenzi byla hodne prepalena. ta hra vypada moc prekomplikovane a prekomplikovanost nerovná se prepracovanost.
ne nadarmo byla nominovana taky v kategorii hra kterou nikdo nehrál -
-
p.s.
reč je samozrejme o endless legend -
-
TWOM je strategie odjakživa *3* .
To že ti nějaká hra připadá překomplikovaná ještě neznamená, že komplikovaná je.
-
-
-
This War of Mine = top hra hroku
-
-
už jsem to psal jinde, je to mobilní hríčka, ne plnohodnotna hra. jen bezmyšlenkovite klikaš na kontextove bubliny a pak doma v jednoduchem menu skladas nejake predmety
-
-
Určitě je to hra, plnohodnotná hra. A velmi dobrá/zajímavá. Jen bych ji teda nedával do kategorie "strategie".
-
-
-
menší off topic
znátel Sword of the stars 2? ja se o tom ted dovedel diky doporučení na steamu. 4X tahova strategie z vesmíru. zaujalo mne že je to 3d. v dobe vydaní pry velice zabugovane a diky tomu to sbiralo negativni hodnoceni ale pry na tom tvurci pak dost delali a dneska je to pry uz hratelne. -
Wargame: Red Dragon jednoznačně. Konečně zase hra, co není sci-fi nebo fantasy. Chápu ale že v redakci asi na military nikdo moc není, tam jedou omalovánky.
BTW: This War of Mine není strategie, to už spíš Door Kickers. -
-
a jak to hraješ na páčkovači?
-
-
Na počítači men*álku, to dá přeci rozum. I když lidem jako ty se musí vysvětlovat aj to že si maj na haj*lu vytřít...
-
-
Dobrá hra není jenom o grafice *5* *15*
-
-
Názorec zdejších 8bit hypsters kiddos *7* Samozřejmě že grafika je jednou z nejdůležitějších věcí ve hře. Každopádně když mluvím o omalovánkách mám namysli spíš brakovou stylizaci.
-
-
čur4k
-
-
Těší mě, já jsem TheGGG
-
-
-
Dobrá hra není vůbec o grafice *3*
-
-
-
V multiplayeri u mna Wargame, v single je Endless Legend dobra volba.