Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
Vážně sportovní a závodní mají kategorii zvlášť?
-
-
Vážně je Need for Speed sportovní hra? Nebo FIFA závodní hra?
-
-
Vše je sport. Kanoistika je taky sport, tak proč ne i auta?
-
-
Tak Dirt rally může být v obou kategoriích, ale není možné, aby závodní a sportovní hry byla jedna kategorie.
-
-
-
-
Hra roku je rozhodně Life is Strange. Nemá cenu říkat více. Ta hra je úžasná.
V kategorii nejlepší soundtrack mi chybí Zaklínač 3, který má opravdu, ale opravdu úžasný soundtrack. -
-
Typuji, že máš namysli tu božskou bojovou hudbu od skupiny Percival. Ta je určitě výborná, ale nevím jestli by to bylo fér, když jsou to "pouze" remixy jejich ostatních písniček.
-
-
Já nemyslím pouze tu bojovou hudbu. Mám na mysli skoro celý OST.
-
-
myslíš ten jeden song, který hraje ve Skellige pořád dokola? Já měl chuť zabíjet....
-
-
Nejlepší jednoznačně Bloodborne, pak MGS a SOMA. Největší zklamaní Witcher 3. Sterilní hratelnost, příběhově z toho udělali Dragon Age, prázdná mapa, nulová výzva, porušovaní lore, nesympatický Geralt a spousty a spousty dalších negativ.
-
:D :D drzte sa, best of prispevky prichadzaju .... jak minuly rok skoro do marca ste davali BEST OF :D uz mi to islo na nervy, dufam ze to date teraz aspon do augusta best of 2015 , jak keby to zaujimalo best of ho*no na zemi, best of ponozka na stole, best of detske hry , best of hame kečupy
-
https://www.youtube.com/watch?v=QyJBPfQv1wQ
Nejlepší hra roku: Zaklínač
Největší zklamání: Battlefront -
Assetto corsa chybí v simulátorech, hlavně že jste to tu vychvalovali do nebes pokrytci...Dále Assassins creed Jack the ripper, opět zde vychvalovanej a necelý měsíc od vydání se na něj jaksi zapomělo, dál absence dying light...Hele vy "redaktoři" hrajete ty hry vůbec, nebo o nich jen píšete nějaký "pseudo" články?
-
-
Absence Assetto Corsy mě také zarazila, tak jsem se hned šla kouknout na datum vydání finální verze... a hle, byl to 19. prosinec 2014. To zřejmě bude důvod, proč to není mezi nabízenými tituly.
-
-
To není mozny, co ty ses za ptáčka mainkýho *1* *15* *14*
-
-
Ten největší. A ty?
-
-
-
Máš možnost napsat hru jakou chceš. Pokud tu vychází "pseudo články" a zdejší redaktoři na tebe nejsou dost dobří, prostě sem nechoď. Jak jednoduché...
-
-
Pro všechny co neumí celou abecedu. Jestli Vám tam nějaká hra chybí, je poslední volba (ten prázdný obdelníček) kam se dá dopsat Váš kýżený favorit..
-
Asi 4x tam budu mít Life is Strange. A rád bych hlasujícím uživatelům připomněl, že nejlepší Early Access bylo Dirt Rally, které v kategorii 14 není na výběr.
-
-
Ty furt s tím Dirtem *7*
-
-
prej Kakan *1*
-
V tomto má Mart9 pravdu, Dirt je ukázkový případ toho, jak early access dělat správně.
-
Ten Early Access byl skvělý, měsíční updaty, naprosto bezproblémová funkčnost hry a úpravy podle ohlasů hráčů. Dlouho to nic nepřekoná.
-
-
-
Kde je Dying Light?
Hlavně že tam je přehypovanej Witcher. *11* -
-
Jakej přehypovanej Witcher..vždyŤ to žádbej Hyope nemělo tolik...ta hra je nádhera prostě.grafika,hratelnost atd.užasné.Lepší hra tu prostě letos nebyla a to jsem toho hrál sakra hodně letos.Jenom vy to nevidíte a pořád si říkáte svoje.Jasně,každému se líbí něco jiného,ale až tak říkat,že je to blbost a tak mi příjde divný.Witcher 3 vyhrál i ve světě a to už o něčem svědčí,že to asi není jen tak.Nevim jak někdo může napsat ,že to mělo hluché místa atd,když tam bylo na každém kroku co dělat.Spousta hlavních misí +hodně vedlejších questů.Buď jste to nehráli a děláte chytrý nebo nevim.Nebo jste ten svět snad vůbec neprozkoumávali
-
Zadnyho "prehypu" a ani hypu jsem si nevsiml.
-
-
tak to jsi žil asi poslední roky na Marsu nebo jsi ignoroval herní weby. Jeden obrázek za týden a další a další reklama se valila na nás.
-
-
-
zklamání roku: Heroes VII *7*
nejlepší hra: Witcha madafakas
*3* -
-
Witcha madafakas není v seznamu. Asi ses spletl.
-
-
proto musíš zaškrtnou volbu "Jiná" a dopsat to ručně *7*
-
-