Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
Nejlepší hra:Life is Strange (Dokonalý ve všech směrech)
Zklamání roku:Zaklínač 3 (Nejhorší hra co jsem kdy hrál)
Nejlepší DLC:Dragon Age Inquisition: Trespasser (Prostě úžasní,kdo nehrál tak nepochopí)
Nejlepší soundtrack:Life is Strange ( https://www.youtube.com/watch?v=vrXpFh2IHZY ) -
-
Martin:ty musíš být pěknej blbec..prej nejhorší hra Witcher 3.Je vidět,že si zvyklej hrát jenom blbosti i když Life is Strange bylo taky super.
-
-
Taky že je to nejhorší hra.
-
-
To je vidět,že si fakt nehrál ještě špatnou hru
-
-
-
Tolik lidí se mnou souhlasí. *8* To mě překvapilo.Jde vidět že se jen bojí napsat pravdu o zaklínači,protože by nejspíš by byli ukamenováni.
-
Co ty jsi za trolla?
-
-
Proč jsem trol?Jen jsem napsal pro co jsem hlasoval.
-
-
Napíšeš k těm hrám proč jsi hlasoval zrovna pro ně, ale vlastně nenapíšeš, protože tvoje "proč" jsou nicneříkající. Navíc to napíšeš tak, že aby to mělo mít nějakou hodnotu, musí to být dopodrobna rozepsaný. A už jen kvůli Wiedzminovi, že jsi nehral horší hru, jakoukoli, ti prostě nežeru. Leda že bys v sobě neměl ani špetku soudnosti anebo jsi toho odehrál fakt hodně, hodně málo a samé skvostné skvosty.
Jen tak mimochodem, aby nekomentovali absolutní hejtři čehokoli od CD Projektu, tak za hru roku bych Zaklínače 3 ani nenominoval, ve své kategorii ano, ale v tomhle roce vyšla celá spousta super her, s nižší výrobní cenou, bez otravnýho hajpu a velkohubých keců.
-
-
-
-
Vážně sportovní a závodní mají kategorii zvlášť?
-
-
Vážně je Need for Speed sportovní hra? Nebo FIFA závodní hra?
-
-
Vše je sport. Kanoistika je taky sport, tak proč ne i auta?
-
-
Tak Dirt rally může být v obou kategoriích, ale není možné, aby závodní a sportovní hry byla jedna kategorie.
-
-
-
-
Hra roku je rozhodně Life is Strange. Nemá cenu říkat více. Ta hra je úžasná.
V kategorii nejlepší soundtrack mi chybí Zaklínač 3, který má opravdu, ale opravdu úžasný soundtrack. -
-
Typuji, že máš namysli tu božskou bojovou hudbu od skupiny Percival. Ta je určitě výborná, ale nevím jestli by to bylo fér, když jsou to "pouze" remixy jejich ostatních písniček.
-
-
Já nemyslím pouze tu bojovou hudbu. Mám na mysli skoro celý OST.
-
-
myslíš ten jeden song, který hraje ve Skellige pořád dokola? Já měl chuť zabíjet....
-
-
Nejlepší jednoznačně Bloodborne, pak MGS a SOMA. Největší zklamaní Witcher 3. Sterilní hratelnost, příběhově z toho udělali Dragon Age, prázdná mapa, nulová výzva, porušovaní lore, nesympatický Geralt a spousty a spousty dalších negativ.
-
:D :D drzte sa, best of prispevky prichadzaju .... jak minuly rok skoro do marca ste davali BEST OF :D uz mi to islo na nervy, dufam ze to date teraz aspon do augusta best of 2015 , jak keby to zaujimalo best of ho*no na zemi, best of ponozka na stole, best of detske hry , best of hame kečupy
-
https://www.youtube.com/watch?v=QyJBPfQv1wQ
Nejlepší hra roku: Zaklínač
Největší zklamání: Battlefront -
Assetto corsa chybí v simulátorech, hlavně že jste to tu vychvalovali do nebes pokrytci...Dále Assassins creed Jack the ripper, opět zde vychvalovanej a necelý měsíc od vydání se na něj jaksi zapomělo, dál absence dying light...Hele vy "redaktoři" hrajete ty hry vůbec, nebo o nich jen píšete nějaký "pseudo" články?
-
-
Absence Assetto Corsy mě také zarazila, tak jsem se hned šla kouknout na datum vydání finální verze... a hle, byl to 19. prosinec 2014. To zřejmě bude důvod, proč to není mezi nabízenými tituly.
-
-
To není mozny, co ty ses za ptáčka mainkýho *1* *15* *14*
-
-
Ten největší. A ty?
-
-
-
Máš možnost napsat hru jakou chceš. Pokud tu vychází "pseudo články" a zdejší redaktoři na tebe nejsou dost dobří, prostě sem nechoď. Jak jednoduché...
-
-
Pro všechny co neumí celou abecedu. Jestli Vám tam nějaká hra chybí, je poslední volba (ten prázdný obdelníček) kam se dá dopsat Váš kýżený favorit..
-
Asi 4x tam budu mít Life is Strange. A rád bych hlasujícím uživatelům připomněl, že nejlepší Early Access bylo Dirt Rally, které v kategorii 14 není na výběr.
-
-
Ty furt s tím Dirtem *7*
-
-
prej Kakan *1*
-
V tomto má Mart9 pravdu, Dirt je ukázkový případ toho, jak early access dělat správně.
-
Ten Early Access byl skvělý, měsíční updaty, naprosto bezproblémová funkčnost hry a úpravy podle ohlasů hráčů. Dlouho to nic nepřekoná.
-
-
-
Kde je Dying Light?
Hlavně že tam je přehypovanej Witcher. *11* -
-
Jakej přehypovanej Witcher..vždyŤ to žádbej Hyope nemělo tolik...ta hra je nádhera prostě.grafika,hratelnost atd.užasné.Lepší hra tu prostě letos nebyla a to jsem toho hrál sakra hodně letos.Jenom vy to nevidíte a pořád si říkáte svoje.Jasně,každému se líbí něco jiného,ale až tak říkat,že je to blbost a tak mi příjde divný.Witcher 3 vyhrál i ve světě a to už o něčem svědčí,že to asi není jen tak.Nevim jak někdo může napsat ,že to mělo hluché místa atd,když tam bylo na každém kroku co dělat.Spousta hlavních misí +hodně vedlejších questů.Buď jste to nehráli a děláte chytrý nebo nevim.Nebo jste ten svět snad vůbec neprozkoumávali
-
Zadnyho "prehypu" a ani hypu jsem si nevsiml.
-
-
tak to jsi žil asi poslední roky na Marsu nebo jsi ignoroval herní weby. Jeden obrázek za týden a další a další reklama se valila na nás.
-
-