Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
https://www.youtube.com/watch?v=ESBXOOMi7SE
-
-
Proč to sem dáváš? Je to děsný... *10*
-
-
Tak hlavne ze jsi nam prisel rict ze se ti to nelibi, to je ohromne obohacujici a myslim ze to plno lidem zmenilo život *7*
-
-
A proč ty máš potřebu na to reagovat svám hloupým žvaněním?
-
-
Nedalo mi to. Nereagovat na příspěvky svetoveho formatu, s tak obrovskou informacni hodnotou je ignorantsvi. *3*
-
-
-
-
-
Letos jenom krátce. Největší překvapení, indie hra a kdoví co ještě: Her Story
Nejlepší hra roku: Původně jsem si myslel, že to bude Zaklínač, nebo MGSV ale po odehrání DLC je to jednoznačně Bloodborne. -
Stejne to vyhraje Vedmak 3, tak proc tolik hlasovani...
PS: to ze vyslo plno japonských rpg nikoho v redakci nezajima, jako obvykle.. -
-
Si běž honit nad polonahýma holčičkama, ale nepruď s tím nikoho v diskuzi.
-
-
Vcelku by me zajimalo kolik lidi, kery tvrdej, ze SW:B je zklamani to opravdu hralo a nepapouskujou jenom vyroky youtuberu a z jinejch recenzi.
-
-
Tuhle vyblitinu která má se Star Wars společný jen název opravdu nikdo hrát nechce.
-
-
Vytýkat novému Battlefrontu, že nemá nic společného se Star Wars, je naprosto stupidní. Dalo by se mu vytknout cokoliv, jen tohle ne.
-
12 miliónů prodaných kopií.
-
-
Jo jasně...
-
-
-
Dost vzhledem k tomu že beta byla veřejná a zdarma.
-
-
Get rekt !
-
-
-
Assetto Corsa to loni do hlasování nestihla, protože prý vyšla příliš pozdě ke konci roku (což je pravda). A letos teda vyšla asi moc brzo, protože tu pořád chybí *1*
-
hrál jsem jen 2 letošní hry - PoE a Zaklínač 3. Zabavil jsem se u obou. Jako lepší hra se mi jeví PoE díky opravdu zajímavého příběhu. Zaklínač by technicky dobrý, ale příběhově a herně fádní.
-
Letos vyšly samý hovadiny. A na X360 už nevychází nic, jen na ten úplně zbytečný rádoby next-gen... *13*
-
-
Copak, koupili rodiče Xbox na Vánoce a při koupi se dívali na vyšší číslo v názvu?
-
-
to bylo na toho blba Pan pes = herpes
-
Ty jsi tak hloupý že vidíš až za roh...
-
-
No alespoň nemám zbytečnou konzoli jako ty.
-
-
To je v pohode, protoze na X360 je stale 10x vice super her, nez na XO s PS4 dohromady.
-
-
-
má vůbec cenu hlasovat? Masivní síle Zaklínač děcek nejde odolat...
-
-
Diky tobe se jako rocnik 87 zas cejtim mlade.
-
-
A co mám říkat já, ročník 79 :)
-
-
Jaký mladíci ja 74 :)
-
-
premerovani pindiku? ok..ja 70:)
-
-
To vis, cas leti. Taky se dočkáš ze si z tebe nejaky mlade bude delat prrdel, neboj :)
-
To jsem nevedel, ze mate v domove duchodcu internety :)
-
-
-
-
-
-
U indie her mi chybí undertale, který není ani v seznamu pří odpovědi "jiná hra". Dále si pak nemyslím, že hry jako Until Dawn mají vůbec šanci, když jsou pouze na 1 platformě.
-
-
Samozřejmě, že nemá šancí, když je tu takových 75% PCčkářů...
-
-
V akční hře roku roku jsem hlasoval chtě nechtě pro Halo 5. Akční hry z tohoto roku mě minuly obloukem a podle pravidelných updatů, novinkách v sérii, vyváženýho MP a skvěle sledovatelnýho progamingu jsem hlasoval pro Halo.
Chtěl jsem tím pouze říci, že platforma nemusí hrát vždy roli.
-
-
jsou 2 letošní hry s velmi podobným názvem a obě dobře hodnocené
Undertale
Underrail
-
-
Zklamání roku jednoznačně Star Wars Battlefront. Fakt jsem doufal že to bude alespoň klon Battlefieldu. V nejlepší akční hře roku mi chyběl Dying Light.
-
-
Nechapu, proc jako zklamani SWBF neni v zakladni nabidce, to fakt dokaze jen EA :)
-
-
Je ale ako najlepšia akčna hra roku :) som sa dlho tak nepobavil *1* *1* *1*
-
-
On tě smích přejde jestli to vyhraje nakonec. Riziko tu je dost velké... Pamatuje te jak tehdejší "professionální diskutéři" zde nemohli rozdýchat když nejlepší hru roku vyhrálo DA:I ? :-) Takže bych se moc nesmál...
-
-
-