Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    už by to fakt vážená redakce chtělo zavést tu povinnou registraci... protože těch anonymků, s narychlo vymýšlenými nicky, co to tady zahlcujou, jen aby vytvořili pocit, že má jejich názor převahu... tsss to je odpad... zrovna v této diskuzi by se to fakt hodilo...
    Jinak furt nevím, jestli je hrou roku witcher 3, bloodborne, MGS, nebo batman arkham knight... Všechno naprosto úžasný hry a jediní myslitelní kandidáti...
  • Bloodborne, MGS5, F4, Destiny a AC Syndicate: to jsou nejlepsi AAA tituly roku 2015.
  • Radkaa
    Life is Strange a DiRT Rally. *4*
  • Tak to meni uplne vsechno. Kluky to sice nebavi ale protoze jsou stary, maji rodiny a nechteji menit praci tak je to v poradku a neni treba delat nic lepe.
  • TheGGG
    jistě... tak pokud jsi 40 letý fotřík co jen z nudy hledá alternativu a chce se cítit jako hráč "inteligentních her"... lol, W3, bloodborne a MGS jsou kvalitativně mnohem výš, než všechny tyto hipsterské kostičky...
  • vonTossis
    Souhlas.
  • Hra roku samozřejmě Splatoon, mezi indie hrami jasně vítězí Undertale. Zaklínač mě nebere, takže u RPG jsem hlasoval pro Bloodborne.
  • Nejvíc mě bavily hry, ke kterým jsem se dostal nikoliv reklamní masáží, jenž u některých přesahovala zdravý rozum (že Vědmák 3), ale u her, na které jsem dostal echo buďto od známého nebo tady v diskuzích nebo jsem na ně narazil náhodou (např. Dead State, This war of mine, Underrail, Banished, Silent storm). Z tzv. áčkových jsem měl dlouhodobě v merku Fallout 4, který jsem ale očekával v jiném provedení, nicméně díky craftingu, zbraním a soubojovému systému se ze zmršeného RPG vyklubala zábavná FPS z postapo světa, takže to nebyla úplná škoda peněz. *1* Vědmák 3 bohužel nenaplnil očekávání a tak nebyl ani dohrán (po 2/3 hry nuda, která mě prostě odradila se v tom dále plácat od nikud nikam).
  • Lol děláte jako by člověk ve 30 byl jednou nohou v hrobě, na únavu z povolání maj ještě brzo vždyť maj celej život před sebou až budou psát recenze v 80 tak možná, navíc teda core jádro redakce to psaní dost fláká Bach, Dobrovský Poláček vydaj recenzi jednou za uherák
  • a taky tam chybí Witcher 3. Zklamání to bylo, protože moje očekávání byla o mnoho vyšší a čekal jsem něco jiného než rehash Skyrimu. Objektivně to samozřejmě byla pořád velmi dobrá hra (85/100), ale čekal jsem špičku, ze které se posadím na zadek (95/100) a to se nestalo. Takže zklamání to bylo.
  • všichni se něčím musíme živit a 99% z nás ta práce nebaví, prostě ji vykonáváme, abychom dostali výplatu a měli z čeho žít. Kdybych v 16-ti začal pracoval pro herní magazín a dělal to 20 let, taky by se mi nechtělo měnit uplně práci, učit se něco uplně nového, co jsem nikdy nedělal atd.
  • spíš si mladej pařan. Zrovna Witcher 3 nemá moc povedený armoring, všechny armory pro Geralta vypadají jak pro šaška, celé to vypadá navíc jaksi plastově. Vrcholný středověk? Ani náhodou, CDP se bohužel posunul do začátku renesance, je taková nesourodá směska. Nejsem si jist, jestli víš co píšeš. Jinam mohl bys mi říct, co je na Skellige skotského?
  • nejlepší remaster *1* to aby se sonyboys necítili zapomenutí *1* a v sekci zklamání roku chybí battlefront
  • Je mi taky pres tricet a mimo zmen priorit jsem pochopil i takove veci jako treba ze pokud nemas dost casu hrat hry a psat o tom clanky tak nedelej web o hrach...
  • Hrál jsem spoustu her, ale Bloodborne se řadí mezi ty nejlepší, co jsem hrál. Inteligentní zábava ve skvělém světe, s absolutně fantastickým lore a příběhovým pozadí, slušná výzva na NG+, monumentální soundtrack, nádherná architektura, hororová atmosféra a navíc nejlepší reklamní kampaň viz darování krve za hru. Letos z daleka to nejlepší a to jsem si myslel, že FS po prvním DS už nic nevymyslí.
  • tak je jim už přes 30, pak se mění životní priority - rodina, děti, jiné starosti. Kde by měl člověk brát tolik času na hraní a ještě psaní článků?
    Já jim tu jejich práci nezávidím. Když si představím, že bych MUSEL hrát hry, tak bych se z toho zbláznil. Něco takového je práce snů tak pro teenagery.
  • Ja mam opravdu posledni dobou cim dal tim silnejsi pocit ze vas to proste uz nebavi a delate to jen ze setrvacnosti... :(
  • Kr.Pa
    Laciný matketing *1* Ještě že neměl tak drahý marketing jako hra roku Watch Dogs *1*
  • To jsme rádi, že jsi taky dorazil *1*
  • Tak Wíča trojka hra roku to je jasný to má v kapse teď se můžem pobavit o hře dekády

Zklamání roku Bloodborne zastaralý ve všech směrech parodie na příběh parodie na hru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit