Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za me letošní jednicka jsou Xenoblade Chronicles X, potom Elite Dangerous Horizons, Fallout 4 a nakonec asi i ten Zaklinac 3. Potom bych taky zaradil Final Fantasy Type 0 a directors cut Wastelandu 2. Velmi urodny rok :)
  • Zklamání roku je pro mě jednoznačně Fallout 4. Sledoval jsem všechy střípky informací o té hře, ještě než vyšla. Pamatuji si, jak Howard sliboval rozsáhlou svobodu voleb v rámci plnění questů, a dokonce i možností projít většinu hry pacifistickým přístupem??!!! Realita = drtivá většina questů šla splnit POUZE jedním způsobem (totiž splnit do písmenka to, co Vám řekl zadavatel questu) a pacifistickým přístupem šla vyřešit pouze JEDNA MISE z hlavní linie za institut (btw byla to ta, jak minutemani obklíčili agenta institutu = šlo je ukecat bez prolití krve), z vedlejších žádná, na kterou jsem narazil...
    I Fallout 3 nabízel v rámci sidequestů mnohem více svobody....
  • aby si trollboti museli aspon dat tu praci vytvorit mail, i kdyz pravda, potrvzujici mi neprisel, takze asi staci tam nafrkat cokoliv se zavinacem *1*
  • Arkham Knight je ve všem horší než Arkham City a MGS5 je i přes skvělou hratelnost nedokončená hra která neustále recykluje mise a lokace.
  • Taky že je to nejhorší hra.
  • Mám jen jednu otázku. Proč je povinné Jméno a příjmení + email?
  • já narážím na ten konec. Jinak ta propast to bylo jak od Camerona
  • SOMA děsí prostředím, monstry zas tolik ne. Strach o hrdinu? S tím jeho ledově klidným hlasem jak z Hamleta .... to byla jediná věc co se ve hře ne úplně povedla.
  • Vlastne jsem zapomnel na Splatoon. To bych si na PC koupil hned. Originalni a nenasilne. Bohuzel je to jen na konzolich.
  • Pro mě osobně jako překvapení roku byla Soma. Trefilo se mi to vkusu téma alá Ghost In The Shell. S porovnáním s Outlastem to sice nebylo tak živý, ale Soma ve mě vyvolala větší napětí a strach o hrdinu.
  • Ze vsech tech her jsem letos hral a stale hraju jen Rocket League. Zbytek me moc nezaujal.
  • Je to RPG ale odehrávající se v nerealisticky vyhlížejícím RPG středověku.
    DA:O mi přišel víc podobný zaklínači, s tím že vaše volby mají následky na děj, je tam interakce mezi postavam, včetně budováni milostného vztahu. Skyrim je takový nedotažený.... a osamělý.... Proto sem si teďka nekoupil Fallouta 4, který bude zase hodně podobný, ale v alternativním 20.století....
  • TheGGG
    tebe to určitě chytne, "drama" o rozpolcených lesbičkách a feministický škvár v jednom...
  • TheGGG
    přesně jak jsem říkal, tvůj osobní názor na filmy mě nezajímá... rádoby psychologické drama a kosmonautech a zííív pakárna o chlápkovy co běhá po zasněženým lese... to zní jako filmy pro tebe.

Ale těším se na příští rok: Batman v Superman, Suicide squad, Captain America CW, Dr Strange, Deadpool, nový x-meni... hmmm příští rok budu chodit do kina hodně *14* *14* *14*
  • Nejsu, su starej pařan. Já se zbrojemi neměl problém.Nevím na jaké si to hrál sestavě, když máš detaily na maximum, tak zbroje plastově rozhodně nevypadaj, spíš naopak, jsou nádherně plastické, s nerovnostmi po opracování, doslova z nich vyzařuje práce platnéře... Na Skellige jsou hoodně skotská jména, vzhled válečníků (kteří nosí tartany), jsou zrzaví a pihatí (místo aby byli plavovlasí - árijští) a hlavně - soupeří mezi sebou klany - a klanový systém byl ve Skotsku... takže ano, mě Skellige přišlo jako Vikingové (nájezdy na pobřeží) křížení se Skoty (viz výše.).Vrcholným středověkem rozumíme období v rozmezí 12. – 14. století - tak praví stránky dějepis.com.... a přesně v té době se odehrává v příběh Geralta...
  • Mart9
    Nemám to s čim porovnat, takže to ti neřeknu. Je to o středoškolačce se zvláštní schopností, žiješ příběh a děláš v něm důležitá i méně důležitá rozhodnutí. První série mě hrozně pohltila hned na začátku atmosférou při průchodu školní chodbou, později jsem měl i husí kůži. Zatím jsem v polovině, šetřím si to, protože mě už teď štve, že to po páté epizodě skončí. Zároveň se tady bojím spoilerů, takže se do téhle diskuse už nevrátím. :) Ale za sebe jednoznačně doporučuju, obzvlášť za těch 13€, co to stojí komplet na Steamu.
  • PreidaQ
    O dospívající dívce, která je outsider a má nadpřirozené schopnosti. Rovnou ti říkám, že zrovna tobě to bude připadat jako naprostá pitomost.
  • o čem to je? Pokud je to alespoň z poloviny tak dobré jak The Longest Journey, tak do toho půjdu
  • Marťan (The Martian) byl opravdu dobrý film, možná bych to vybral za film roku, spolu s The Revenant
  • Mart9
    Přes Vánoce jsem koupil Life is Strange a na hru roku změnil názor. NHLko je druhé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit