Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
Víceméně souhlasím, až na nejlepší soundtrack. Asi jsi neslyšel sountrack k Ori and the Blind Forest
-
Hra roku: GTA 5 pro PC (musel jsem), ale jinak LiS, HotS :) ale i další hry jsou super
Překvapení: Určitě Rocket League, nebo LiS
Zklamání: Need for Speed jednoznačně, nehrál jsem, ale rozhodl jsem se na PC nekoupit
RPG: Nic z toho jsem nehrál, ale určitě ne zaklínač nebo fallout
Sport: Blood Bowl 2, RL, ostatní jsou vpodstatě každoroční sra*ky
ČR - Indie: Dex, Prison Architect
Rayman Adventures super hra, DLC nekupuji, EA jednoznačně the long dark -
ano, příběh a postavy absolutně o ničem... Herně je to lepší, graficky super, běží to taky krásně ale na JRPG příběh a postavy dost o ničem...
-
Nehrál jsem, ale neboj, koupě PS4 a Bloodborne je cca. do roka v plánu (uvidím, jak dlouho mi ještě komp bude stačit na nový hry).
-
Ještě tam chybí kategorie: NEJVÍCE LŽIVÁ KAMPAŇ, kterou suverénně vyhrálo Project CARS, se svými zaplacenými fanoušky, kteří všude na netu přesvědčovali ostatní, že ta hra je nejrealističtější, nejlepší, nejvymakanější atd. No a už to bude 3/4 roku od vydání a ta hra je tak akorát k smíchu! Navíc nic tak zabugovaného jsem snad v životě nehrál! Kam se najednou poděli ti, co tak vehementně šířili svou víru a pravdu?
-
to ti ale herní vkus nezlepší...
-
hahaha, to je tak strašně vtipný... teď šup šup, stejně nemáš PS4, tak padej zpátky k omalovánkám...
-
Jj Neo Scavenger je super!
-
Překvapení roku, adventura roku a hudba rozhodně Life is Strange.!!
-
Zklamání roku jednoznačně Fallout 4.
Hraješ to co je tvuj šálek kávy, a když seš z toho pak hrozně zklamanej.. tak je to jasný.. -
pak tedy nerozumím, proč zmiňuješ Bloodborne
-
V MGS5 jsem nahrál něco přes 70h a skončil u poslední mise s Quiet kvůli insta-kill tanku. To, že je hra nekončená, není jenom můj názor, ale fakt. Původně měla mít 5 aktů, ale nakonec zůstaly jenom 2. Určitě jsi slyšel o známé epizodě 51, která obsahovala boss fight s Liquidem ovládajícím Metal Gear a ze hry byla z nějakého důvodu vypuštěna i přes hotové cutscény a prostředí. Příběh nikam nevede a nemá pořádný konec, hlavní záporák zařve v půlce hry, spousta postav se objevuje a zase mizí bez vysvětlení. Je hodně očividné, že z té hry vystřihli spoustu obsahu, nejspíš aby urychlili vývoj. Vzhledem k chování Konami to ale mohlo dopadnout ještě daleko hůř.
Batman: Arkham Knight jsem vypnul asi po 8h, když jsem zjistil, že těch stupidních závodů, tankových bitev a batmobilových hádanek pro retardované bude čím dál víc. -
A Bloodborne nic? Mám pocit že už málokterý hráč umí ocenit opravdu kvalitní hru... :/
-
Už aby sis našel nějakou živou ženskou.
-
Děkuji.
-
Hra roku: MGSV
Akce roku: Batman: Arkham Knight
RPG a DLC roku: Zaklínač 3
Indie a soundtrack roku: Hotline Miami 2
Překvapení roku: Xenoblade Chronicles 3D
Zklamaní: Pillars of Eternity
Adventura: Life is Strange
Česká a slovenská: Mimpi Dreams
Mobilní: Lara Croft GO
Hodnocení za mě. Já jsem za tento rok velmi spokojen a co jsem koukal, tak příští rok by mohl minimálně stejně tak dobrý + konečně nastoupí VR, takže jsem především zvědav, jak tato technologie bude mít úspěch. -
jak jsem psal dole, je to výborná hra, ale tak trošku stín Xenoblade Chronicles z 2011. Zklamaní jelikož to zdaleka nedosahuje kvalit předchůdce a prostě jsem čekal více. Nevím v tom žádný rozpor...
-
rpg roku je zároveň zklamání roku? WTF?
-
Opravdu je X horší? Já právě teďka hraju na 3DS první díl a bavím se (překvapivě - japonský hry jsem obecně nikdy nehrál).
-
Jednu hru roku nemám. Najviac ma ale pohltil Fallout 4, potom MGS V, Life is Strange a na mobile This War of Mine. Na Zaklínača 3 si stále neviem spraviť názor. Nechal som sa ovplyvniť hypom a kúpil GTA V na PC - obrovské sklamanie. Resty, ktoré chcem určie dohnať - AC: Syndicate, nový Tomb Raider. Za mňa určite jeden z najlepších rokov v hernej histórii vôbec.