Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
Jasný Wolf: OB? nebo co Fallout4 ? to moc akční není...
-
Hra roku: Bloodborne
Akce roku: MGSV
RPG roku: Xenoblade Chronicles X
Soundtrack roku: Bloodborne a MGSV
DLC roku: The Old Hunter
Indie roku: SOMA
Překvapení roku: SOMA
Zklamaní: Xenoblade Chronicles X -
V "nejlepší Early Access" mi chybí DiRT Rally.
-
A ty na křoví?
-
hlavně aby to náhodou nemělo víc jak tři pixely a dva prostory... pak už by to nebylo pro hipstery dost dobrý... *7*
-
Nolanův Batman je krásně zpracovaná ,,What If,, epizoda na téma, jak by to vypadalo, kdyby Batman žil ve světě kde nikdo nemá superschopnosti
-
Nolanův Batman je krásně zpracovaná ,,What If,, epizoda na téma, jak by to vypadalo, kdyby Batman žil ve světě kde nikdo nemá superschopnosti
-
nevím jestli zklamaní, nové Xenoblade je sice dobré(možná to stačí i na hru roku), ale oproti prvnímu dílu je to prostě zklamání. On to vlastně byl rok zklamání, ale to je fuk, všichni jsou tady s rokem spokojeni, tak sem nebudu přenášet chmury...
-
Neměl by se CD Projekt už přejmenovat aspoň na DVD Projekt
-
Konečne nekdo s vkusem.
-
Poslal jsem asi 100 hlasu své oblíbené hre, tak uvidíme.
-
wut
je vidět, že jsi ani jednu hru nehrál -
říká anonymní hulvátek... lol, než jsem se tu objevil já, tak tu vládla fotrofská retromilující pc (j)elitka... očividně dělám dobrou práci, když jsem trnem v oku takovým hipsterským nickám...
-
jednotlivy volby rozebirat nema moc smysl, ale po letech neurody a umoru, letosek byl o neco svetlejsim, presto bych si dokazal predstavit jeste vetsi smrst hratelnych titulu *5*
-
Ale jo, nebyl ten rok tak špatný jak se na první pohled zdá. Prison Architect, Her story, Ori and the blind forest (i když ten jsem nehrál protože to není moje krevní skupina, ale vypadá to fakt nádherně), Neo Scavanger, Pillars of Eternity, Project Cars...
A v roce 2016 se máme taky na co těšit... Rimworld, Darkest Dungeon... a spousta dalších her které nejdřív musím objevit. -
Největší odpad jseš tady ty TheGGG, než ses tu začal projevovat tak tu žádní každého urážející špína nebyla, já bych spíš hlasoval pro tvůj ban a zavést nějaký detektor retardů
-
nikdo na nic nezapomněl, dopiš si to tam
-
"Alespoň z poloviny tak dobré jak The Longest Journey" je docela hodně odvážnej cíl =). Ačkoliv jo, beru, osobní bias člověka, kterej TLJ považuje za nejspíš nejlepší hru všech dob =).
-
nebo to slouží pro zasílání spamu, reklam a podobných nechutností. Vždy když vidím nutnost zasílání kontaktních údajů tak se oklepu hnusem a přemýšlím k čemu to oni potřebují. Mě ta anketa zas až tolik nezajímá. Stačí mi si přečíst recenzi a reakce hráčů a v drtivé většině nejsem zklamanej když investuji své peníze do koupi hry.