Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
Kdo to s hraním myslí opravdu vážně, zahodí ps4 za 15k a koupí si kompa s grafikou za 20k.
To za prvé, za druhé - Nejdůležitější prvek ovlivňující kvalitu hry je plattforma, to snad musí odtušit i ten největší pablb. Pokud dělám hru na krabičku velikosti krabice od bot, asi nebudu mít stejné technické parametry jako na stroj za 60k. Tím tedy máme to nejdůležitější, následuje příběh, ovládání, logika, reálnost (jak u čeho), optimalizace ... -
Protože to taky není best of console. Takže asi proto, nechápu jak sji mohl získa tolik like.?
-
Copak, hraješ teď už jen vytříbené kusy jako The Sims, Zoo Tycoon a podobně, nebo máš doma nějakou drsnější ženu? *1*
-
To si snad ze mě děláš ...
Tak za prvé, jsou to konzole a jejich politika, co zabíjí ty nejlepší PC hry.
Nebudu zmiňovat to, že VŠECHNY PS hry mají základy z PC her. Ani to, že hrát cokoli jinýho něž nějakou fifu atp., může hrát na konzoli jenom trouba, kterýmu přes pozlátko stačí minimum z pc standardu. Ovládání, hratelnost (samozřejmě dle typu hry..takže tu fifu je fakt lepší hrát na psku..), grafika nebo jen i taková přízemní věc, jako jsou peníze za hry (jsou sice dražší, ale za to jsou i mnohem horší - přímá úměra)
Rozumím ale tomu, že někdo potřebuje, aby za něj hra mířila. Aby se postava mohla otáčet jen do světových stran nebo že ovládat víc, než 10 čudlíků je prostě nesplnitelný. Což je jeden z důvodů, proč se třeba v Mass Effectu 3 skáče, kryje, aktivuje, sbírá a uhýbá jedním a tím stejným tlačítkem! Dále je přece pohodlnější, když místo otevřenýho světa se hra skládá ze stovek malých lokací (loading, loading, loading), kde se nedá zabloudit, kde se všechno najde (protože zmáčknu tlačítko a navede mě tam asi instikt? Ne, insitkt to není, je to jen další neschopnost ps hráčů hrát opravdový hry..
Takže, suma sumárum.. Za hodně peněz málo muziky a ještě potichu a zpíváno v maďarštině..
A poslední věc - rád bych teda věděl aspoň jednu jedinou PS hru považovanou za kultovku, určitě je jich mraky, když vy ten vkus na hry máte a my nikoli.. Je to třeba Duke nukem? Quake? Civilizace? HoMaM 3, dungeon keeper, theme hospital? Nebo diablo? Baldury, Neverwintery? Carmageddon?
Golden axe? Prehistoric? Gods? Counter strike?
???
*6* -
Loooooool, ty si mi ale ftipáek. Xdddddddddddd
-
Zaklínač tady pár jedincům pěkně leží v žaludku *1* Že vás pořád baví to fňukání proč si místo toho radši nezhrajete to vaše úžasné bloodborn, ono to asi nakonec nebude tak úžasné co? *1*
-
edit: remasterovaný byl samozřejmě předloni, už je rok 16 :)
-
Pochybuji, že konzolisti hlasují přes dva roky starý titul, který byl navíc remasterovaný i loni na novou generaci konzolí.
-
prečo PC, vždyť Witcher, F4 i GTA V vyšlo na všechny platformy
-
Já osobně tipuji dost podobné výsledky jako na Bonuswebu, kde Witcher 3 vyhrál s obrovským náskokem před Fallout 4 a GTA V. Dle mého naprosto strašné výsledky a jde vidět, že PC hráči opravdu stále postrádají vkus... Čím větší mapa tím asi lepší hra...
-
To je vidět,že si fakt nehrál ještě špatnou hru
-
Kam se poděli? Přeci krouží po okruzích *1* Nějak jsem si nevšiml, že by to někdo vynášel do nebes, když to mělo po vydání tolik bugů. To se do pár měsíců pořešilo a zbyl nám tady nejhezčí sim, což se tak nějak slibovalo. Některý věci to dělá líp než ostatní, jiný méně, další úplně jinak... je na lidech, co se jim líbí. Já tam nechal přes 150 hodin a bavím se. Čím víc budeme mít na výběr, tím líp.
-
LOL .... vic se napast neda
-
best game of all time is SOKOBAN PYCO.
-
Chodí mi od nich eura jako podíl na zisku, takže jsem jim dal hlas :)
-
za mě mazání slušných pravidla neporušujících příspěvků a cenzura zde na Games
-
Největší zklamání roku Star Wars force awakens!!
-
Smutný to neni, tobě nesedne, spoustě jiných lidí ano, to je normální, svou sexuální orientaci do toho netahej
-
PS4 si můžu koupit kdykoliv budu chtít, ale upřimně, zatim se soudruhům ze Sony nepovedlo mě přesvědčit, proč bych měl
-
Me nejvic potesil Satellite Reign