Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
Life is strange > W3 > F4
pa o/ -
Asseto Corsa není a další. Asi je Nahradilo to Her Story *15*
To je nenápadně všude...a co tam napíší to více přitahuje než možnost "dopiš to sám". To je průzkum jako prase. Má tam být vše anebo nic a pak si to lidé dopíší.
To dělal někdo kdo sotva vylezl ze ZŠ? Takto se anketa nedělá. Když tam jsou napsané hry které mají lepší pozici předem to nabádá lidi. (jo, tak ten efekt funguje) -
Nejlepší hra tohohle roku Undertale není ani na seznamu
není originálnější a nápaditější hry -
mě vůbec překvapuje co Fallout 4 dělá v koloně RPG
-
proto musíš zaškrtnou volbu "Jiná" a dopsat to ručně *7*
-
Vsimete si ze chybi Undertale :D
-
doufám, že witcher 3 vyhraje... některým retrojdům pukne jejich wanna be hardcore hipsterská hlaviška...
-
Undertale? Jak může vyhrát hru roku nějaká retro 8 bitová ptáčkovina... to zas byl nějaký slet hipsterů nebo co?
-
o žádném vytrhnutém obsahu nemůže být řeč... DLCčka jsou příběhově úplně o něčem jiném a když je člověk nehraje, tak žádnou mezeru v základní hře nepocítí...
-
Hra roku: Fallout 4, aj najlepsie rpg
Prekvapenie roku: Cities skylines aj strategia, sklamanie roka: NFS
zavody roka: The Crew - Wild run
Dlc ci pridavok: SWTOR Khnights of the fallen empire
Tak podte do mna -
musí to alespoň trochu zapropagovat, když je to jinak naprostý propadák...
-
To je nesmysl. V early acces si (už jak název napovídá) můžeš tu hru zahrát, což na kiskstarteru (většinou) nemůžeš, takže na základě čeho by jsi tu hru pak chtěl hodnotit?
-
Stado se hada ktera z tech tuctovejch her je nejtuctovitejsi :-)
-
Lhali, o tom není pochyb, dá se to dohledat, o tom není sporu, srajda to pro mě není, pro někoho může být, tohle je subjektivní.
-
Naprostej souhlas, hlasoval jsem stejně.
-
Stejně jako je přehnaný to, že CD Projekt lže a třetí Zaklínač je vlastně sra*da...
-
Jo
-
ty to máš hochu popletené. CDP sliboval zázračnou optimalizaci na konzole týden před uvedením a ta se dostavila až půl roku po vydaní. Tohle je dle mého na žalobu za obelhávaní zákazníku.
-
a bývalej stbák Babiš kolem 60% *15* *15* *15*
-
Witcha madafakas není v seznamu. Asi ses spletl.