Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
Tolik lidí se mnou souhlasí. *8* To mě překvapilo.Jde vidět že se jen bojí napsat pravdu o zaklínači,protože by nejspíš by byli ukamenováni.
-
Napíšeš k těm hrám proč jsi hlasoval zrovna pro ně, ale vlastně nenapíšeš, protože tvoje "proč" jsou nicneříkající. Navíc to napíšeš tak, že aby to mělo mít nějakou hodnotu, musí to být dopodrobna rozepsaný. A už jen kvůli Wiedzminovi, že jsi nehral horší hru, jakoukoli, ti prostě nežeru. Leda že bys v sobě neměl ani špetku soudnosti anebo jsi toho odehrál fakt hodně, hodně málo a samé skvostné skvosty.
Jen tak mimochodem, aby nekomentovali absolutní hejtři čehokoli od CD Projektu, tak za hru roku bych Zaklínače 3 ani nenominoval, ve své kategorii ano, ale v tomhle roce vyšla celá spousta super her, s nižší výrobní cenou, bez otravnýho hajpu a velkohubých keců. -
Forza Motorsport 6 rozhodně překvapení roku. 1080p 60 fps na xbox one... to sem nečekal
-
nečekaně *4* Nemusíš se stydět, klidně řeklni, že jsi uražený fanda :)
-
DAMN, nějak sem si smazal komentář, tak znova:
Nejlepší hry Bloodborne, Witcher 3, MGS a novej Batman..., nejlepší remaster gears of war UE a nejlepší mod arma 3 eridanus insurrection (ať to vyšlo v tomto roce nebo v tom předchozím)
pokud jde o útratu:
no ono to možná bude víc jak 12 000,-, spíš tak 20 000,-
to bylo jen na PS4 tak 8 her a každá stála kolem 1600,- +-
pak asi tak 4 hry na xone a kupa her na steamu... radši nepočítat...
Jak jsem už psal, jeden z nejlepších roků na hry... -
Zaklínač mě nezajímá, ale jestli je lepší než tyhle plivance a tenhle rok bude pokračovat v podobném duchu, tak mi možná nic jiného nezbude.
-
tak trochu z tebe cítím sílu Zaklínače, ale třeba se pletu...
-
Si běž honit nad polonahýma holčičkama, ale nepruď s tím nikoho v diskuzi.
-
Největší tragéd roku:
anon
Jinak skvělej rok kolem dokola -
Nejlepší soundtrack a plošinovka - Ori and the Blind Forest *14* Hallowed are the Ori.
-
Ocarina of time je první i na metacritics a i jinde..ne to mi teda divny neprijde..leda ze by většina herního světa byli nintendodroni..ehm
-
Ori ♥
-
Tak Dirt rally může být v obou kategoriích, ale není možné, aby závodní a sportovní hry byla jedna kategorie.
-
V tomto má Mart9 pravdu, Dirt je ukázkový případ toho, jak early access dělat správně.
-
Vše je sport. Kanoistika je taky sport, tak proč ne i auta?
-
Absence Assetto Corsy mě také zarazila, tak jsem se hned šla kouknout na datum vydání finální verze... a hle, byl to 19. prosinec 2014. To zřejmě bude důvod, proč to není mezi nabízenými tituly.
-
Proč jsem trol?Jen jsem napsal pro co jsem hlasoval.
-
Největší tragédie roku:
1) Life is Strange - vtělená trapárna pro emaře zamrzlé v pubertě a různé pochybné hejtfrý existence potají honící nad SFM filmečky existencí zdrcených čtrnáctek
2) Bloodborne - hra se tváří hrozně krutopřísně, ale nenabízí nic jiného, než iterativní a vyčpělý soubojový systém a tryhard vizuál zmršený CAčkem
3) Fallout 4 - vykastrovaný Skyrim s puškama, ale fanboys to pořád žerou, tak proč by ne, že jo
Jinak mizernej rok kolem dokola -
Máš možnost napsat hru jakou chceš. Pokud tu vychází "pseudo články" a zdejší redaktoři na tebe nejsou dost dobří, prostě sem nechoď. Jak jednoduché...
-
Co ty jsi za trolla?