Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to jsi žil asi poslední roky na Marsu nebo jsi ignoroval herní weby. Jeden obrázek za týden a další a další reklama se valila na nás.
  • Nejlepší hra:Life is Strange (Dokonalý ve všech směrech)
    Zklamání roku:Zaklínač 3 (Nejhorší hra co jsem kdy hrál)
    Nejlepší DLC:Dragon Age Inquisition: Trespasser (Prostě úžasní,kdo nehrál tak nepochopí)
    Nejlepší soundtrack:Life is Strange ( https://www.youtube.com/watch?v=vrXpFh2IHZY )
  • Mart9
    Vážně je Need for Speed sportovní hra? Nebo FIFA závodní hra?
  • fallanga
    Já nemyslím pouze tu bojovou hudbu. Mám na mysli skoro celý OST.
  • Kr.Pa
    Vážně sportovní a závodní mají kategorii zvlášť?
  • Mno jestli tam chodíš tak často, tak jsis mohl všimnout trendu, že téměř každý rok vyhrává Zelda: Ocarina of time. To zastoupení Nintenda je tam prostě absurdní. To je jako by na games většina lidí fandila jen hrám od blizzardu a všechno ostatní je nezajímalo ... ah wait a minute ...
  • Vogon
    Typuji, že máš namysli tu božskou bojovou hudbu od skupiny Percival. Ta je určitě výborná, ale nevím jestli by to bylo fér, když jsou to "pouze" remixy jejich ostatních písniček.
  • myslíš ten jeden song, který hraje ve Skellige pořád dokola? Já měl chuť zabíjet....
  • navíc gamefaq sleduju pomerne pravidelne a nikdy mi neprislo ze by to byla sajta nintendodronu. Mozna konzolistu, to jo, obvykle mezi nejoblibenjsima hrama byvaji hry z playstationu nebo xboxu..něco z nintenda tam je malokdy. Spis mi prijde ze to je cely takova hezka komunitne osetrena vymluva aby se nahodou neukazalo ze se tam fixlovalo..
  • fallanga
    Hra roku je rozhodně Life is Strange. Nemá cenu říkat více. Ta hra je úžasná.
    V kategorii nejlepší soundtrack mi chybí Zaklínač 3, který má opravdu, ale opravdu úžasný soundtrack.
  • Nejlepší jednoznačně Bloodborne, pak MGS a SOMA. Největší zklamaní Witcher 3. Sterilní hratelnost, příběhově z toho udělali Dragon Age, prázdná mapa, nulová výzva, porušovaní lore, nesympatický Geralt a spousty a spousty dalších negativ.
  • kazdej mame jiny informace..ale to nic nemeni na faktu ze je nesmysl aby vyhral undertale, at uz toho bylo docileno jakkoliv. A od toho se odviji celkova popularita tyhle hry, která zacina presahovat hranice normalnosti. Obvzlast v dnesni době, když kazdej druhej hrac bohuzel hraje call of duty nebo asasin creeda..
  • michaliuz18
    :D :D drzte sa, best of prispevky prichadzaju .... jak minuly rok skoro do marca ste davali BEST OF :D uz mi to islo na nervy, dufam ze to date teraz aspon do augusta best of 2015 , jak keby to zaujimalo best of ho*no na zemi, best of ponozka na stole, best of detske hry , best of hame kečupy
  • Mart9
    Ten Early Access byl skvělý, měsíční updaty, naprosto bezproblémová funkčnost hry a úpravy podle ohlasů hráčů. Dlouho to nic nepřekoná.
  • https://www.youtube.com/watch?v=QyJBPfQv1wQ

Nejlepší hra roku: Zaklínač
    Největší zklamání: Battlefront
  • A proč by tam neměla být hra na konzole?
    To není best of pc 2015. *1*
  • Assetto corsa chybí v simulátorech, hlavně že jste to tu vychvalovali do nebes pokrytci...Dále Assassins creed Jack the ripper, opět zde vychvalovanej a necelý měsíc od vydání se na něj jaksi zapomělo, dál absence dying light...Hele vy "redaktoři" hrajete ty hry vůbec, nebo o nich jen píšete nějaký "pseudo" články?
  • Ty furt s tím Dirtem *7*
  • schumicrast
    Pro všechny co neumí celou abecedu. Jestli Vám tam nějaká hra chybí, je poslední volba (ten prázdný obdelníček) kam se dá dopsat Váš kýżený favorit..
  • Ale houbelec. Ty hlasy byly z Reddit, Thumbleru, Twitteru, 4Chanu ... etc. V zásadě šlo o to, že se tyhle komunity (které mají opravdu HODNĚ členů) spojily a převálcovaly nintendodrony na gamefaqs. Admini Gamefaqs na jejich fóru jasně řekli, že soutěž monitorují a "pochybné hlasy" mažou u všech her, nejen u Undertale. Větší komunita převálcovala menší ... end of story.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit