Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
tak to jsi žil asi poslední roky na Marsu nebo jsi ignoroval herní weby. Jeden obrázek za týden a další a další reklama se valila na nás.
-
Nejlepší hra:Life is Strange (Dokonalý ve všech směrech)
Zklamání roku:Zaklínač 3 (Nejhorší hra co jsem kdy hrál)
Nejlepší DLC:Dragon Age Inquisition: Trespasser (Prostě úžasní,kdo nehrál tak nepochopí)
Nejlepší soundtrack:Life is Strange ( https://www.youtube.com/watch?v=vrXpFh2IHZY ) -
Vážně je Need for Speed sportovní hra? Nebo FIFA závodní hra?
-
Já nemyslím pouze tu bojovou hudbu. Mám na mysli skoro celý OST.
-
Vážně sportovní a závodní mají kategorii zvlášť?
-
Mno jestli tam chodíš tak často, tak jsis mohl všimnout trendu, že téměř každý rok vyhrává Zelda: Ocarina of time. To zastoupení Nintenda je tam prostě absurdní. To je jako by na games většina lidí fandila jen hrám od blizzardu a všechno ostatní je nezajímalo ... ah wait a minute ...
-
Typuji, že máš namysli tu božskou bojovou hudbu od skupiny Percival. Ta je určitě výborná, ale nevím jestli by to bylo fér, když jsou to "pouze" remixy jejich ostatních písniček.
-
myslíš ten jeden song, který hraje ve Skellige pořád dokola? Já měl chuť zabíjet....
-
navíc gamefaq sleduju pomerne pravidelne a nikdy mi neprislo ze by to byla sajta nintendodronu. Mozna konzolistu, to jo, obvykle mezi nejoblibenjsima hrama byvaji hry z playstationu nebo xboxu..něco z nintenda tam je malokdy. Spis mi prijde ze to je cely takova hezka komunitne osetrena vymluva aby se nahodou neukazalo ze se tam fixlovalo..
-
Hra roku je rozhodně Life is Strange. Nemá cenu říkat více. Ta hra je úžasná.
V kategorii nejlepší soundtrack mi chybí Zaklínač 3, který má opravdu, ale opravdu úžasný soundtrack. -
Nejlepší jednoznačně Bloodborne, pak MGS a SOMA. Největší zklamaní Witcher 3. Sterilní hratelnost, příběhově z toho udělali Dragon Age, prázdná mapa, nulová výzva, porušovaní lore, nesympatický Geralt a spousty a spousty dalších negativ.
-
kazdej mame jiny informace..ale to nic nemeni na faktu ze je nesmysl aby vyhral undertale, at uz toho bylo docileno jakkoliv. A od toho se odviji celkova popularita tyhle hry, která zacina presahovat hranice normalnosti. Obvzlast v dnesni době, když kazdej druhej hrac bohuzel hraje call of duty nebo asasin creeda..
-
:D :D drzte sa, best of prispevky prichadzaju .... jak minuly rok skoro do marca ste davali BEST OF :D uz mi to islo na nervy, dufam ze to date teraz aspon do augusta best of 2015 , jak keby to zaujimalo best of ho*no na zemi, best of ponozka na stole, best of detske hry , best of hame kečupy
-
Ten Early Access byl skvělý, měsíční updaty, naprosto bezproblémová funkčnost hry a úpravy podle ohlasů hráčů. Dlouho to nic nepřekoná.
-
https://www.youtube.com/watch?v=QyJBPfQv1wQ
Nejlepší hra roku: Zaklínač
Největší zklamání: Battlefront -
A proč by tam neměla být hra na konzole?
To není best of pc 2015. *1* -
Assetto corsa chybí v simulátorech, hlavně že jste to tu vychvalovali do nebes pokrytci...Dále Assassins creed Jack the ripper, opět zde vychvalovanej a necelý měsíc od vydání se na něj jaksi zapomělo, dál absence dying light...Hele vy "redaktoři" hrajete ty hry vůbec, nebo o nich jen píšete nějaký "pseudo" články?
-
Ty furt s tím Dirtem *7*
-
Pro všechny co neumí celou abecedu. Jestli Vám tam nějaká hra chybí, je poslední volba (ten prázdný obdelníček) kam se dá dopsat Váš kýżený favorit..
-
Ale houbelec. Ty hlasy byly z Reddit, Thumbleru, Twitteru, 4Chanu ... etc. V zásadě šlo o to, že se tyhle komunity (které mají opravdu HODNĚ členů) spojily a převálcovaly nintendodrony na gamefaqs. Admini Gamefaqs na jejich fóru jasně řekli, že soutěž monitorují a "pochybné hlasy" mažou u všech her, nejen u Undertale. Větší komunita převálcovala menší ... end of story.