Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
423 příspěvků
-
Jo jasně...
-
A proč ty máš potřebu na to reagovat svám hloupým žvaněním?
-
Xenoblade X tam nejsou no..ale to stejne z tech nedrtalcu tady nikdo nezna, tak to nevadi.)
-
tak to jsi pěkná lama
-
co to žvaníš za nesmysly?
-
tak to jsi toho zase tolik nehral..ale W3 je docela dobrej, to jo
-
Pánové, 3 dámy a mnoho rozdvojených osobností, všichni víme, že tento rok vyšla jedna hra, která se lišila od ostatních.
Hra, na kterou se ještě dlouho bude vzpomínat. Hra, která ukazuje krásu videoher. Hra, která nikdy nezestárne. Hra, která je zářným příkladem game designu. Hra, ve které jde cítit lásku vývojáře k videohrám. Hra, která ve vás probudí to krásné a zapomenete na to škaredé. Hra, která nepřekonatelně vypráví příběh, tak jak by ho mohly vyprávět jen videohry. Hra, která ve své maličkosti překonala všechny velikány. Hra, která ukázala, že ne reklamní kampaň, ale kvalita hry samotné stačí, aby hra uspěla. Hra, od které by se měl zbytek "průmyslu" učit. Hra, která se zapíše do análů dějin jako něco speciálního, jako něco co změnilo proud.
Samozřejmě, řeč je jen a pouze o, fanfáry prosím, ...
.... Žabích Zlomcích!
Počkat...ty nevyšly tento rok... Tak tedy, tentokrát už na ostro, Undertale!
Ne, dělám si srandu, je mi jasné, že to jako vždy vyhrají hry, o kterých bylo nejvíce článků, u kterých byl největší humbuk a u kterých šla největší část rozpočtu do reklamní kampaně, na kvalitu nehledě. -
12 miliónů prodaných kopií.
-
za me jasna volba, Zaklinac3 - zatim nejlepsi hra od prvniho SystemShocka, jakou jsem kdy hral
-
Tak hlavne ze jsi nam prisel rict ze se ti to nelibi, to je ohromne obohacujici a myslim ze to plno lidem zmenilo život *7*
-
Hotovo. Za mě Life is Strange a Kerbal Space Program (na který se bohužel opomnělo, ale my ho tam přeci probojujeme!).
-
Tuhle vyblitinu která má se Star Wars společný jen název opravdu nikdo hrát nechce.
-
To vis, cas leti. Taky se dočkáš ze si z tebe nejaky mlade bude delat prrdel, neboj :)
-
Proč to sem dáváš? Je to děsný... *10*
-
Get rekt !
-
Vynechali jste Kerbal Space Program a 80 Days. Mám dojem, že to jsou obě hry, které z 2015 stojí za nejednu zmínku *7*
-
On tě smích přejde jestli to vyhraje nakonec. Riziko tu je dost velké... Pamatuje te jak tehdejší "professionální diskutéři" zde nemohli rozdýchat když nejlepší hru roku vyhrálo DA:I ? :-) Takže bych se moc nesmál...
-
https://www.youtube.com/watch?v=ESBXOOMi7SE
-
To jsem nevedel, ze mate v domove duchodcu internety :)
-
to bylo na toho blba Pan pes = herpes