Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele já měl vždycky PS a byl jsem fanda. Ale prostě na WiiU jsou hry, ktarý si nikde nezahraješ. Takže jsem si to nakonec koupil místo PS4. A jsem mega spokojenej, opět mi to připomenulo doby kdy jsem měl PS2. Je to prostě takové jiné no:) Když máš PC není důvod si kupovat PS4 kvůli těm pár drobnostem. Škoda, že to posr*** s tím marketingem no, proto WiiU nikdo nemá:D

Nintendo chce příští rok vydat NX a zatím to vypadá, že to bude velký. Snad nebude pozdě:D
  • Nemusíš hlasovat v každé kategorii, já jsem třeba nehlasoval v docela dost věcech, například jsem nehrál ani jednu letošní strategii. O WiiU dlouho uvažuju, ale Xenoblade mám pouze na 3DS, tak snad se ti někdo ozve, osobně neznám nikoho, kdo jí má
  • nintendo maj u nas v republice asi tri lidi, ty, ten omilajici porad dokola xenoblade a polacek, tak to uz muzete dat i turnaj v mk8 *5*
  • Uff... Možná by jste tam měli dát i volbu "nehlasovat", dost věcí jsem ani nehrál a nechci zbytečně hlasovat pro něco, co jsem viděl název kvůli fajn marketingu...

Off topic.: Je tu někdo s WiiU? Na nějaký společný MK8, Splatoon atd.?:) KDyž jsem tu četl, že lidi hrajou Xenoblady tak snad se tu najdou nějaký lidi.
  • Femto
    ano, hrajete se stejně :) Stejně špatně, jenom je tam ještě větší poměr custcén na gameplay. Jinak nemusím čekat na hlasovaní, kde mainstream volí jako mainstream, nepotřebuji, aby mě stádo říkalo, co je dobré, protože ono stádo většinou volí to špatné. Tak už to prostě je.
  • To může říct jenom někdo, kdo Srdce z kamene nehrál. Je tam menší volnost, příběh je sevřenější, ale hraje se to úplně stejně, jako Zaklínač 3 (nebo Dragon Age nebo jiná RPG) - chodíš po světě, zabíjíš potvory, vylepšuješ si postavu, klábosíš s lidmi, procházíš příběh, plníš úkoly - prostě hraješ. Co bys tam jinak těch 15-20 hodin dělal? "Čuměl na obrazovku"? Proč?

Jestli to někoho baví nebo ne, to je samozřejmě otázka úplně jiná. Počkáme si na výsledky hlasování.
  • Další hipster?
  • Ja som ani nehlasoval. Sila games.cz mainstreamu sa nedá poraziť *13*
  • Femto
    Základní hra má dost pasáží, když jenom čumíš na obrazovku, vrchol je pak DLC, kde skoro nehraješ...
  • žiaden dišputát :)
  • Femto
    "Life is Strange je adventura." Tomu se v současnosti říká adventura?

"Co ma Witcher co nema treba Skyrim (krome milionu modu a obrovske fan zakladny) co se tyce gameplaye?" Witcher hlavně nemá variabilitu gameplaye.
  • Dobrá volba ve všech případech!
  • Rozumím, jak to myslíš, ale je asi jasné, že jsou hry, ve kterých jde spíš o systém a hry ve kterých jde spíš o příběh, zkoumání světa, atmosféru atd. - a všem se říká "hry". Bloodborne a MGS5 mají určitě lepší herní systém, než Zaklínač 3 nebo Life is Strange, ale ty hry mají i další aspekty (stejně, jako MGS a Bloodborne mají taky příběh, animace atd.).

PS: Nevím, jak Life is Strange, ale Zaklínač zas nějak krizově filmový není. Můžeš hrát desítky hodin bez jediného filmečku.
  • Life is Strange je adventura. Gameplay je pribeh, jestli ti tam chybi FPS strileni holubu, asi bys mel zmenit zanr a hlavne se o adventurach ani nevyjadrovat.

Witcher 3 je naopak hra se vsim vsudy. Co ma Witcher co nema treba Skyrim (krome milionu modu a obrovske fan zakladny) co se tyce gameplaye?
  • za zenitem
  • Tak hratelnost ne, ale grafiku bych rozhodně vyzdvihnul jako jednu z prvních.. Je to příjemná grafika která s odlišuje od ostatních her a na svůj způsob celkem propracovaná a k adventuře a dané hře se perfektně hodí...
  • Femto
    To je naprosto strašný výběr ale proti gustu...
  • Pardon. *předloni
  • k tomu slouží http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
  • Femto
    Life and Strange a Witcher 3 jsou spíše filmové zážitky roku, ne? Tedy gameplay je v těchto hrách postaven na vedlejší kolej. Za mě jsou GOTY tedy !hry! a to MGS a Bloodborne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit