Přejít na výpis diskuzí
Best of 2015: čtenářská volba hry roku
2.1.2016 | Redakce Games.cz
425 příspěvků
-
A cenu z diskusního retarda letošního roku vyhrávááá......... KARIII gratulujeme! Dohraj Dark Souls a pak něco mektej o lehkých konzolových hrách *1*
-
jak zmínil kolega, hratelnost a grafiku bych zas tak nevyzdvihoval. nicméně hra je to stále skvělá a pro mě to byl jeden z nejsilnějších herních (filmových?) zážitků. emoce na dranc ale náramně jsem si to užil *15*
-
Ja by som to upravil na silnú desinu a pridal armikrog, mad max, Witcher 3, Just Cause 3, Wolfenstein Old Blood, Order 1886 a GTA V.
-
dost laciný trolling
-
Z toho, co jsem hrál, měl nejlepší soundtrack právě Zaklínač 3. A nehrál jsem toho málo. Přijde mi, že je škoda, že není ve výběru, čímž se mu nedostane tolik hlasů, jako kdyby byl jedna z pevně daných možností.
-
Já si zase říkám, že by v českých hrách neměli chybět Rampage Knights. Hra získala slušná hodnocení a navíc byla velice úspěšná i komerčně. Asi nejúspěšnější česká hra co v minulém roce vyšla na Steamu.
-
ou sorry.. my fault. vyšel 3.12.2014 proto jsem si myslel,že patří už do 2015.. ten čas ale letí.....
-
Tak ty prispevky od Kari si vyfotim a zazalohuju. Jestli se tohle blizi prumernemu PCkari, tak to uprimnou soustrast. Jeste mi napis, ze 4K je 1080p a dostanes se do me osobni TOP3 PCkaru, kteri netusi o cem blekotaji. Fakt skoro vsechno, co jsi napsal je spatne.
-
V roce 2015 vysla silna trojka. Bloodborne, MSG5 a Fallout4. Tezko volit viteze.
-
Vsechny ty hry mely vyjit líni.
-
Protože vyšel loni?
-
Kde je Polda6? Proč neni v CZ hrách????
-
Myslím že soundtracky ze všech dílů life is strange by se měli zařadit do výběru, protože jsou naprosto výborně vybrané pro dané situace a celkově jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál. Možná bych hlasoval i pro jiné pecky ale když na to nemám pc, nemužu hodnotit :D Proto jsem rád že stále vychází nenáročné ale perfektní hry.
-
Smůla nakonec vyhrál Syndikát *3*
-
Hra roku? Asi Zaklínač, ale osobně jsem musel hlasovat pro Life is Strange - umělecké dílo s jedním z nejlepších příběhů, které mě zanechalo v slzách.
A jediná věc, o které jsem přesvědčený na 1000%, je soundtrack roku - Ori and the Blind forest. No, jen si to poslechněte:
https://www.youtube.com/watch?v=kN_LvY97Rco -
Příběh má jistě nadstandardní a hudbu velmi dobrou, ale zmiňovat Life is Strange v souvislosti s pěknou grafikou a "perfektní hratelností", to určitě ne. Filmový zážitek je to dobrý.
-
tak to je naprostá pecka vůbec sem netušil že remastrovali Fahrenheit ..... kdo nezná originál vřele doporučuju ....
-
Pre mňa je hra roku Life is Strange, tá hra je jedno velké umelecké dielo, celá hra je výborne prepracovaná, má silný emotívny príbeh, peknú grafiku, perfektnú hratelnosť, výbornu hudbu, tam nie je o čom, ďalej je to viac film ako hra a presne toto mám rád, tú filmovosť v hrách :)
-
Taky se vám po přepnutí do bílého skinu tento článek načítá donekonečna?
-
No vzhledem k tomu, že jsem jako obvykle v hraní her v pořádném skluzu a z letošních jsem hrál akorát Batmana, tak hlasování vynechám. Ale rozhodně se chci časem prokousat k MGS5, Zaklínačovi, Bloodborne, Life is strange a Ori.