Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, ono "akční" je svým způsobem většina her - prostě musíš udělat nějakou akci přesně na čas, abys měl úspěch - to platí pro MGS5, Oriho, ale i Bloodborne, Fallout 4, Starcraft 2, Zaklínače 3, Rocket League, závodní hry, sportovní hry atd. Takže nějak se to rozdělit musí a podle mě to docela dává smysl. Když dáš MGS5 mezi stealth hry a Oriho mezi hopsačky, tak se kategorie jen rozdrobí a v každé zůstanou dvě hry.
  • Můj favorit je Monster Hunter 4 Ultimate, pro něj jsem i hlasoval i když je mi jasné, že tady jí hráli tak 2 lidi a další 3 o ní slyšeli
  • Mad Max
  • Zrzzek
    Každýho baví něco jinýho... Co tě tedy letos bavilo?
  • zajimavy, ze nejslabsi slozka hry nezabrani hre ovladnou danou kategorii...

no aspon to neni mezi rpg, vzdyt se tam vylepsuje zakladna jak ve fallout 4 *6*
  • otázka je, co pro tebe není odpad...
  • MGS je pro mě absolutní odpad. zvláštní, jak moc se názory můžou různit.
  • Hrál jsi Bloodborne? Je to na pomezí žánrů...
  • tak jak to má games.cz tak to má 95% webů, tak se nepokakejte... S kým by jako letos Ori soutěžil v plošinovkách?
  • Nic ve zlém, jen mě přijde trochu divné mít ve stejné akční kategorii 3D akci a plošinovku jako Ori. Je to možná obojí akce, ale každá úplně jiná, neporovnatelná. Ori je sice trochu akce, ale jinak je tam i logika, je to hodně o přesnosti, o zapamatování si některých principů... Lidem, co vyrůstali na Super Frogovi musí být jasné, že by ho neházeli do kategorie s Doomem. A to samé platí u Oriho s Tomb Riderem a podobně.
  • Neřekl bych, že tam chybí druhá čast hry. Hra je dost velká, na to aby obhájila svojí cenu a příběh by byl celiství nebýt té 51. mise, ale za to už opravdu mohla konami, která nechtěla hru odložit.
  • PreidaQ
    The Sims ne, to je erpégéčko.
  • K příběhu a náplni misí MGS5 mám hodně výhrad, ale hratelnost se jim povedla na výbornou. Větší mobilita než v předchozích dílech, desítky zajímavých pomůcek, zapojení parťáků do hratelnosti, nepředvídatelná AI (v dobrém slova smyslu), reakce nepřátel na hráčovu taktiku nebo to, že rychlý akční postup i absolutní stealth jsou použitelné a zábavné styly hraní. Zkrátka výborně vypilované.
  • Děláš jako kdyby nějakých 90 milionů bylo v řádech AAA her nějaké maximum... ani omylem nejsou to drobáky ale s tím co kojima zmýšlel původně by byl vývoj asi dvoj až tronásobně dražší a asi i o něco delší.....
  • Kojima rozfofroval 90 milionů dolarů (údajné náklady na hru, navíc bez marketingu) na nedokončenou hru. Vzhledem k tomu, že v prodejích MGSV žádnou díru do světa neudělalo, rozhodnutí Konami ucpat černou díru, jejíž dokončení by stálo dalších 40-50 mega, se zpětně ukazuje jako velmi dobré.
  • Kojima? neplet si kojimu a konami, to bych vážně nerad kdyby si někdo myslel že za to může kojima....
  • Už Kojima vydal tu druhou část hry?
  • Paul_cz
    Tuhle kategorii bych dal Bloodbornu nebo Dying Lightu. Snad bude MGS fakt tak dobrý, mam to koupený ale ještě jsem se k tomu nedostal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit