Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri337
    Dostal jsem (bohužel) MGS5 jako dárek ke grafice a můžu říct, že nudnější ptákovinu jsem dlouho nehrál. Osvobozovat checkpointy a dělat neustále dokola ty stejné věci. No teda, čekal jsem od takové legendy mnohem víc. Kdyby to šlo, hru vrátím.
    To např takový Mad Max, od kterého jsem nečekal vůbec nic, mně bavil mnohem děle, vlastně jsem ho celý dohrál během čtyř dnů v tahu a náramně se u toho bavil.
    MGS5 už asi ani nezapnu. Rozhodně si nezaslouží být nejlepší akční hrou roku 2015, spíše tak nejnudnější.
  • Tak, ono "akční" je svým způsobem většina her - prostě musíš udělat nějakou akci přesně na čas, abys měl úspěch - to platí pro MGS5, Oriho, ale i Bloodborne, Fallout 4, Starcraft 2, Zaklínače 3, Rocket League, závodní hry, sportovní hry atd. Takže nějak se to rozdělit musí a podle mě to docela dává smysl. Když dáš MGS5 mezi stealth hry a Oriho mezi hopsačky, tak se kategorie jen rozdrobí a v každé zůstanou dvě hry.
  • Můj favorit je Monster Hunter 4 Ultimate, pro něj jsem i hlasoval i když je mi jasné, že tady jí hráli tak 2 lidi a další 3 o ní slyšeli
  • Mad Max
  • Tohle je kategorie nejlepsi akcni hra, nikoliv nejakcnejsi hra. Byt za me na prvni misto patri Destiny.
  • Tak loni vyhrál nejlepší akční hru Alien: Isolation, takže se zařazení MGS dalo čekat. A musíš uznat, že v Metal Gearu ti bouchačky aspoň k něčemu jsou - kluci se zlepšujou.
  • nejhorší jsou vyčpělí trolové jako ty Dele :)
  • Zrzzek
    Každýho baví něco jinýho... Co tě tedy letos bavilo?
  • del0
    1/10, jako obvykle.
  • zajimavy, ze nejslabsi slozka hry nezabrani hre ovladnou danou kategorii...

no aspon to neni mezi rpg, vzdyt se tam vylepsuje zakladna jak ve fallout 4 *6*
  • otázka je, co pro tebe není odpad...
  • MGS je pro mě absolutní odpad. zvláštní, jak moc se názory můžou různit.
  • - 1 jako obvykle. Úplně mimo...
  • najdi mi web chytráku, kde se vyhlašovala samostatně stealth hra? Kolik těch stealth her letos vyšlo?
  • del0
    +1
    Ale neboj, za chvíli se začne všechno označovat za RPG a kategorie už se nebudou muset řešit. *1*
  • Hrál jsi Bloodborne? Je to na pomezí žánrů...
  • tak jak to má games.cz tak to má 95% webů, tak se nepokakejte... S kým by jako letos Ori soutěžil v plošinovkách?
  • Nic ve zlém, jen mě přijde trochu divné mít ve stejné akční kategorii 3D akci a plošinovku jako Ori. Je to možná obojí akce, ale každá úplně jiná, neporovnatelná. Ori je sice trochu akce, ale jinak je tam i logika, je to hodně o přesnosti, o zapamatování si některých principů... Lidem, co vyrůstali na Super Frogovi musí být jasné, že by ho neházeli do kategorie s Doomem. A to samé platí u Oriho s Tomb Riderem a podobně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit