-
Akční neznamená automaticky střelba na všechno, co se pohne. Se s tím smiř.
-
stealth je subžáner akcie
-
Neřekl bych, že tam chybí druhá čast hry. Hra je dost velká, na to aby obhájila svojí cenu a příběh by byl celiství nebýt té 51. mise, ale za to už opravdu mohla konami, která nechtěla hru odložit.
-
Tak to jo. Hra, ve které jde hlavně o to, aby akční nebyla a člověk ji prošel co nejstealthověji a nejklidněji dáme jako Nejlepší akci. Jestli sem hodíte ještě kategorii Best of Stealth hra, kde to vyhraje Fallout 4, tak je to opravdu už na /facepalm. Navíc takový Ori je mnohem akčnější než Bloodborne nebo Destiny: The Taken King. Jasně. Pobavilo. Radím vám, příště se na to radši vykašlete, protože to máte celý popletený a fakt vám to nejde. *15*
-
The Sims ne, to je erpégéčko.
-
K příběhu a náplni misí MGS5 mám hodně výhrad, ale hratelnost se jim povedla na výbornou. Větší mobilita než v předchozích dílech, desítky zajímavých pomůcek, zapojení parťáků do hratelnosti, nepředvídatelná AI (v dobrém slova smyslu), reakce nepřátel na hráčovu taktiku nebo to, že rychlý akční postup i absolutní stealth jsou použitelné a zábavné styly hraní. Zkrátka výborně vypilované.
-
Děláš jako kdyby nějakých 90 milionů bylo v řádech AAA her nějaké maximum... ani omylem nejsou to drobáky ale s tím co kojima zmýšlel původně by byl vývoj asi dvoj až tronásobně dražší a asi i o něco delší.....
-
Kojima rozfofroval 90 milionů dolarů (údajné náklady na hru, navíc bez marketingu) na nedokončenou hru. Vzhledem k tomu, že v prodejích MGSV žádnou díru do světa neudělalo, rozhodnutí Konami ucpat černou díru, jejíž dokončení by stálo dalších 40-50 mega, se zpětně ukazuje jako velmi dobré.
-
Kojima? neplet si kojimu a konami, to bych vážně nerad kdyby si někdo myslel že za to může kojima....
-
Už Kojima vydal tu druhou část hry?
-
Tuhle kategorii bych dal Bloodbornu nebo Dying Lightu. Snad bude MGS fakt tak dobrý, mam to koupený ale ještě jsem se k tomu nedostal.
-
Tak Bloodborne je hlavně pro fajnšmejkry
http://img.gawkerassets.com/img/17dlrq1ke2cxhpng/original.png -
Ori a akční hra? :D Se divím že nebylo nominováno i the sims :d
-
nejlepsi hra roku
-
Loni jsem si dost užil Homefront. Nevybavuju si, že bych hrál nějakou akční hru z 2015, bohužel.
-
trochu mi tam chyba bloodborne ale chapem ze to je aj tak trochu rpg, ale to je ja ori
-
asi zaslúžený víťaz, konkurencia bola slaba. len skoda ze sa tam snazili vypravat ten popleteny pribeh + nesympaticky hrdina + japonska hra, radsej som sa tomu vyhol