-
hele když mají mobilní hry svojí kategorii, tak by měli mít handheldy svojí kategorii a nebo být v téhle. Je mi jasné, že handheldy každý nemá, kdežto mobil má každý, ale tyhle hry handheldovým nesahají ani po kotníky
-
Už mnohokrát jsem hledal pořádnou hru na mobil a ono nic. Nedaří se. Vždyť jsou to tak výkonná zařízení a přesto nic pořádného není? Když už něco zkusím, je to zasekaný humus, nebo mi to každou chvilku hodí reklamy přes celou obrazovku, případně mi blikají neustále někde reklamy atd. Zlaté časy stahování her z tiskovin. Tehdy jsem měl nějakou tu "hloupou" nokii a měl tolik her k dispozici, které byly hratelné zdarma či za pakatel. Pamatuju si např. perfektní hokej.
Dokázal by někdo dát nějaké tipy? Těch her je tuna, ale použitelná mi nepřišla žádná. Možná jsem ale špatně hledal, i když procházel jsem různé top žebříčky atd.
Mám LG G2, takže výkonu k dispozici dostatek. -
-
Máš mít pořádnej výkonej iPhone a na neke low androidy... pak by si neřešil že ti něco nejede...na reklamu stačí zaplatiti za plnou verzi par korun
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.waywardsouls
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.watabou.pixeldungeon
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barnstormgames.propinball
http://tinyurl.com/jda5bgr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediocre.smashhit&hl=en
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a76541042751761ae6adab06a.a49256099a
A teda musim rict ze Hitman Go me moc nebavil takze jsem Laru ani nekupoval. -
Pravda, probírat se Google storem je za trest. Jinak samozřejmě u her záleží na preferencích, hlavně jestli chceš hříčku na 3 - 5 minut, nebo hledáš nějaký komplexnější herní zážitek. Níže uvádím pár her, které podle mě minimálně stojí za vyzkoušení. Nějak jsem to neřadil (takže free, placené, s reklamami, jednohubky i delší věci...).
Rayman (3 ofiko hry - jsem fanda), Hitman GO (mě bavil víc než Lara), Leo´s Fortune, Monument Valley, The Path To Luma (spíše taková náladovka), KAMI, Strata, Tentacle Wars, Worms 3, Pako - Car Chase Simulator, Skyward, Meganoid, God of Light, 99 Bricks Wizard Academy, Vector, The Room, SC Blacklist: Spider-Bot, Hero of Many, Trials Frontier, Tiny Thief, Smash Hit, Color Zen, Minigore 2: Zombies, Reaper, Plants vs. Zombies 2, Pudding Monsters, nějaké starší Cut the Rope, Skater Boy, Waking Mars (i když dotykové ovládání nic moc...).
Pro 2 hráče na jednom zařízení bych doporučil OLO (asi je to ale lepší na tabletu). Speciálně bych pak vypíchl hru Duet, což je dle mého skvělá mobilní hra - jednoduchá, chytlavá. -
Přesně, záleží dost na žánru který hledáš, já hraju na mobilu max. nějaký logický hříčky a nejvíc mě oslovila právě ta Lara a pak ještě RGB Express *4*
-
Záleží co sháníš, bez preferovanýho žánru těžko radit. Kingdom Rush třeba znáš?
-
-
Súhlasím s This War of Mine, za mňa č. 1.. Lara je tiež fajn voľba.
-
osobně bych volil větší mantinely. portované hry, které vyšly původně na mobilu tam podle mě nepatř,. respektive uvažuje se tak i naopak? mohla by lara croft go existovat v jiné kategorii?
-
Nespadá náhodou pod túto kategóriu aj Fallout shelter?
-
-
Spada ale je to strasna blbost bez hloubky nebo jakykoliv vyzvy.
Takovej Farmville pro fanousky falloutu... -
-
je to fakt škoda, protože to má opravdu povedenej vizuál a i je vidět že s některýma aspektama hry si někdo dal velkou práci (je tam asi 200 různých zbraní např) ale doplácí to na nulovou hloubku v lategame (všechny místnosti co si odemkneš pozdějš jsou jen jinak vypadající varianty těch co máš už na začátku ) a dost designerských kiksů - nemůžeš třeba zakliknout Dwellera, protože pracuje v zákrytu za jinym, nebo metá salta v tělocvičně a nejde se na něj trefit, u místnosti se neukazuje, kolik v nich pracuje lidí dokud je nerozklikneš (stačilo by malý čísílko do rohu místnosti na hlavní obrazovce) když dweller umře, nevrátí se do práce ale začne se toulat po Vaultu, takže když ti tam proběhne smečka Deathclawů co pozabíjej dwelery v 10 různých místnostech a ty je pak oživíš, je v tom akorát bordel, když někoho pošleš do tělocvičny s plnou kapacitou, nevystřídá toho co má "max level reached" ale nějakýho joudu co jsi tam poslal jako posledního a takových věcí je to plný
-
-
Když oživíš dwellera až po skončení útoku, tak se vrátí automaticky na místo kde pracoval.
-
V survival modu je smrt permanentní *5* Nechat si vyzabíjet Vault a pak je oživovat je lamárna *3*
-
-
Jj permanentni smrt je fakt super kdyz krmit v boji svoje dwelery stimpakama je tak strasne udelany diky dementnimu ovladani ze jsem mel chut kolikrat s telefonem tak akorat hodit o zem. Navic tim ze se hra hraje sama ti budou dweleri akorat umirat v pustine a nebo si clovek bude muset naridit budik aby je mohl poslat vcas zpatky. Ne diky...
-
-
Jj to presne jsem napsal :D Jeste ze se tak skvele chapeme...
Posli mi radsi jeste nejaky navod na nejaky propracovany mechanismus ve Fallout shelter... treba jak udelat elektrinu nebo dite. -
chápu ty bys chtel kombinaci Falloutu 2, Falloutu 4, Sheltered a This war of Mine, s tahovými nebo ješte lépe FPS souboji a to celé narvat do mobilu... To už ale není problem bethesdy
-
Ja nepotrebuju navod jak prezit Death Claw attac protoze to neni nijak tezky. Jenom musis mit dost zbrani a dwelery na dostatecnym levelu v jejich trase utoku. Ale boj je obecne na fallout shelter asi ta uplne nejsmutnejsi kapitola.
-
P.S.S.
mrkni na tohle
https://www.youtube.com/watch?v=MT9_QDe-O48 -
P.S.
Jako nechci tu hru nějak vychvalovat. Je jasný že má mouchy a není to nic moc, ale musíš uznat že koncept a samotný nápad je povedený. Koneckoncu bys to tolik nehrál kdyby tě to alespoň trochu nechytlo. ja tu hru beru spíš jako příslib do budoucna. -
Nejde o to jestli ta mistnost jde priblizit nebo jestli to hrajes na tabletu. Jde o to ze dweleri jsou v jednom kuse za sebou. Ruzne po ty mistnosti pobihaj a michaj se nebo proste nefungujou health bary.
-
hraju na tabletu takže chápu že hrát na pidimobilu asi neni to pravy orechový... nicmene jak rikam double tap ti približi mistnost a pak bys nemel mit problem se trefit.
Nabušeny dweler ti vydrží v pustine dost dlouho na to aby se vrátil sám s plnym inventárem. Lamku na nízkym levelu když ji das 10 stimpaku, musíš po 7-8 hodinach otočit zpatky.
-
-
-
Jinak je tam porad dost bugu a hlavne prisernejch problemu v ovladani.
Hrat ten survival mode kde je smrt permanentni proste nema smysl protoze cpat stimpaky pri utocich diky debilnimu ovladani je priserna zalezitost a rozhodnuti ze se hra hraje sama by pak v podstate vylucovala nekoho posilat ven.
Je to proste spatny v tolika aspektech ze jestli tohle bude mobilni hra roku tak uz muze byt hra roku klidne Fallout 4. -
-
tjn, můžeš mít stimpaků plnej sklad, ale k čemu to je, když nemůžeš kliknout na zraněnýho dwellera protože stojí v zákrytu za dalšim a to ještě když máš kliku a nenahodí to ten bug, kdy se vůbec neukazuje health bar
-
-
-
-
-
Chvili jsem hral Raymana, kteryho jinak zboznuju, protoze Origins ci Legends povazuju za jedny z nejlepsich plosinovek, co obvykle chaby a nudny herni prumysl kdy vytvoril, ale u mobilniho Adventures jsem to vydrzel jen 5 levelu a pak jsem to kvuli nepohodlnemu ovladani odinstaloval a smiril se s tim, ze si radsi pockam na plnohodnotny dil, u ktereho budu moct pouzivat gamepad, na kterem je to jedna basen. Ale zachovala stylizace ci prijemna hudba porad zustavaji, coz je pozitivum.
-
-
nu..modli se aby nezačal vycházet každý rok a neomrzelo tě to :D ale Raymana ještě snesu, ale Call of Duty už vůbec ne. Jo a asi ode mně očekáváte názor na AC, no tam mi to je nějak jedno, dokuď střídají prostředí, navíc teď to hodlají hodit do Egypta a až v roce 2017, podle Kotaku a ostatních, tak snad to tak opravdu bude..:D
P.S. Na Ubisoftu jsem vyrůstal, takže hold je nemůžu nenávidět
-
-
Jedina hra, ktera me na mobilu (tabletu ve skutecnosti) opravdu zaujala, je Walking War Robots (WWR), ale blbe se to ovlada, to je prokleti smrdlacich displeju. Sedely by jim tahove rpg a strategie, jenze zadnou kvalitni jsem nepoznal. Takze nejlepsi mobilni hry mi nakonec zase dala Vita, byt letosek byl herne slabsi. Rozhodoval bych se mezi Code:Realize - Guardian of Rebirth, Child of Light, Steins;Gate a Dungeon Travelers 2: The Royal Library & the Monster Seal.
-
tak to o něčem vypovida krasně to reflektuje intelekt tehle planety :D :D
-
-
aspon kdyby vychazely hry co by byly kvalitativně na urovni těch her co vychazi na pc :D nwm v cem je problem ze porad vychazi na telefony takovy plevel od lidi s mozkovou obrnou
-
-
Kvalita odpovida cene.
-
-
spiš cena odpovida poptavce :D
-
-
-
kouknul ses do zrcadla jo? *1*
-
-
Za mě jednoznačně The Great Wobo Escape *3*
-
Nevíte jestli ve Fallout Shelter postava s vetší perception ma bonus k damage ze zbraní?