-
Nějak nechápu tuhle divnou zálibu ve hrách jako Fallout Shelter, Minecraft a nevim co ještě. Za mejch mladejch let si s panenkama hráli holky. Dneska si s tima virtuálníma hrajou kluci. *11* *11* *11*
Fallout Shelter jsem zkoušel jen kvůli tomu, že to má Fallout reálie. Už při ccca 50 dwellerech pekelná nuda. Co je to za gameplay dívat se jak panáčci stojej v místnosti a jednou za čas se jim zvedne číslo specialu. Jediné "vzrušení" - přepadení vaultu je furt dokola to samé. Směšně podanej sex za plentou, kdy se naprosto trapně musí zazoomovat jako hele ty voe voni tu souložej. No to je MEGAHUSTÝ!!! Přičemž se vám to stane když něco zrovna děláte na jiný obrazovce. Při 100 dwelerech jsem to vzdal, protože to nemá naprosto co nabídnout. Někomu ta ale holt stačí.. -
pro mi se stává nejlepší mobilní hrou všech let moon+ reader
-
Máš mít pořádnej výkonej iPhone a na neke low androidy... pak by si neřešil že ti něco nejede...na reklamu stačí zaplatiti za plnou verzi par korun
-
nu..modli se aby nezačal vycházet každý rok a neomrzelo tě to :D ale Raymana ještě snesu, ale Call of Duty už vůbec ne. Jo a asi ode mně očekáváte názor na AC, no tam mi to je nějak jedno, dokuď střídají prostředí, navíc teď to hodlají hodit do Egypta a až v roce 2017, podle Kotaku a ostatních, tak snad to tak opravdu bude..:D
P.S. Na Ubisoftu jsem vyrůstal, takže hold je nemůžu nenávidět -
survival mod:)
https://www.youtube.com/watch?v=6RBWPz4mVhg -
Fallout Shelter Survival mode je brutálně težký, to se skoro nedá hrát.
-
Ja brecel ze mi to nejde? At hleadam jak hledam tak tam nic takovyho nenachazim...
Ta hra neni vubec tezka jen se blbe ovlada a je tupa. -
spiš cena odpovida poptavce :D
-
survival neni lehky; jinak ja nerikam že je to težky to jen tys tady brečel že ti to nejde *1* jo jinak telefon neni na hrani zkus o tom nekdy pouvažovat
ja si koupil baličky za 30€ a mam i legendarni zbrane to se mam co *5* *6* -
Jedina chvile kdy pochcipala pulka vaultu je kdyz jenom vypnul displej misto toho abych tu hru nejdriv shodil a pak vypnul displej a kdyz ten telefon druhej den probudim tak mam vsechny suroviny v haji. Jinak je ta hra tak lehka ze jedina chvile kdy ti muze nekdo umrit je v pustine nebo kdyz zapomenes low level postavu v ceste death clawu.
-
možná v pozdejších fázích hry, ale mužeš jim dát endurance gear, kdežto v mistnostech ktere neco produkují je lepší dat postavam gear ktery zvyšuje jejich užitečnou vlastnost;
navíc v sousedních mistnostech vedle vchodu mužeš mít treba tehotne ženy ktere nebudou bojovat
pak se nediv když ti pochcípa pulka vaultu -
Nevíte jestli ve Fallout Shelter postava s vetší perception ma bonus k damage ze zbraní?
-
Když oživíš dwellera až po skončení útoku, tak se vrátí automaticky na místo kde pracoval.
-
Strazci jsou uplne zbytecny :D
-
Když ta postava pobíhá po místnosti a schovává se za ostatní tak je jedno jaké máš přiblížení. Ovládání je největší slabinou téhle, jinak výborné hry, vytáčí mě třeba nechtěné přesouvání panákú při posouvání obrazovky. Jinak ale souhlasím s názorem že by to mohl být základ pro mnohem komplexnější hru.
-
Jj to presne jsem napsal :D Jeste ze se tak skvele chapeme...
Posli mi radsi jeste nejaky navod na nejaky propracovany mechanismus ve Fallout shelter... treba jak udelat elektrinu nebo dite. -
chápu ty bys chtel kombinaci Falloutu 2, Falloutu 4, Sheltered a This war of Mine, s tahovými nebo ješte lépe FPS souboji a to celé narvat do mobilu... To už ale není problem bethesdy
-
Chvili jsem hral Raymana, kteryho jinak zboznuju, protoze Origins ci Legends povazuju za jedny z nejlepsich plosinovek, co obvykle chaby a nudny herni prumysl kdy vytvoril, ale u mobilniho Adventures jsem to vydrzel jen 5 levelu a pak jsem to kvuli nepohodlnemu ovladani odinstaloval a smiril se s tim, ze si radsi pockam na plnohodnotny dil, u ktereho budu moct pouzivat gamepad, na kterem je to jedna basen. Ale zachovala stylizace ci prijemna hudba porad zustavaji, coz je pozitivum.
-
Ja nepotrebuju navod jak prezit Death Claw attac protoze to neni nijak tezky. Jenom musis mit dost zbrani a dwelery na dostatecnym levelu v jejich trase utoku. Ale boj je obecne na fallout shelter asi ta uplne nejsmutnejsi kapitola.
-
P.S.S.
mrkni na tohle
https://www.youtube.com/watch?v=MT9_QDe-O48