Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedina hra, ktera me na mobilu (tabletu ve skutecnosti) opravdu zaujala, je Walking War Robots (WWR), ale blbe se to ovlada, to je prokleti smrdlacich displeju. Sedely by jim tahove rpg a strategie, jenze zadnou kvalitni jsem nepoznal. Takze nejlepsi mobilni hry mi nakonec zase dala Vita, byt letosek byl herne slabsi. Rozhodoval bych se mezi Code:Realize - Guardian of Rebirth, Child of Light, Steins;Gate a Dungeon Travelers 2: The Royal Library & the Monster Seal.
  • pyčovina na jedno dohrání
  • Lukyz
    Přesně, záleží dost na žánru který hledáš, já hraju na mobilu max. nějaký logický hříčky a nejvíc mě oslovila právě ta Lara a pak ještě RGB Express *4*
  • kostejnesmrtelny
    Záleží co sháníš, bez preferovanýho žánru těžko radit. Kingdom Rush třeba znáš?
  • Už mnohokrát jsem hledal pořádnou hru na mobil a ono nic. Nedaří se. Vždyť jsou to tak výkonná zařízení a přesto nic pořádného není? Když už něco zkusím, je to zasekaný humus, nebo mi to každou chvilku hodí reklamy přes celou obrazovku, případně mi blikají neustále někde reklamy atd. Zlaté časy stahování her z tiskovin. Tehdy jsem měl nějakou tu "hloupou" nokii a měl tolik her k dispozici, které byly hratelné zdarma či za pakatel. Pamatuju si např. perfektní hokej.

Dokázal by někdo dát nějaké tipy? Těch her je tuna, ale použitelná mi nepřišla žádná. Možná jsem ale špatně hledal, i když procházel jsem různé top žebříčky atd.

Mám LG G2, takže výkonu k dispozici dostatek.
  • to mělo bejt o příspěvek vejš (vypouštění Hulka platí)
  • já hraju na WC Marvel Future Fight, vždycky vypustim Hulka
  • osobně bych volil větší mantinely. portované hry, které vyšly původně na mobilu tam podle mě nepatř,. respektive uvažuje se tak i naopak? mohla by lara croft go existovat v jiné kategorii?
  • Asharak
    Jojo, pěkný dárek na vánoce. *14*
  • Práve to hrám na tablete a je to fakt dobré :) dobrá zábavka na záchode
  • Vojta_Ilavsky
    Musím souhlasit, baví mě více než Hitman GO. Taky za 40 korun, na mobil jsem si za plnou koupil pouze Machinarium, ale to byla sázka na jistotu..
  • Chim
    Ale no tak. Stačí, když se objeví v kategorii Hra roku.
  • Chim
    Opomenout v této kategorii This war of mine je smutné. Alespoň že se tu objevilo Her story.
  • mikezz
    Súhlasím s This War of Mine, za mňa č. 1.. Lara je tiež fajn voľba.
  • Veskoslav
    This War of Mine.

Doufám, že Her Story bude i v FPS, RTS, MMO a RPG kategorii:)
  • Lukyz
    Konečně se na něčem shodneme *1*
    Lara Croft GO je super mobilní hříčka a to mě hraní na mobilu jinak vůbec nebere, navíc byla přes vánoce za krásných 37 Kč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit