-
každý není tak bohatý, aby si mohl dovolit DVD mechaniku...
-
aa 60-tkový bot na plusy mínusy tady zase uřaduje hehe
-
jen víc takových kýčů prosím a budu spokojený hráč.
-
za mě Crypt of the Necrodancer
-
čirou nahodou se mazalo ve velkem jak se tady objevil sefredaktor
-
socka co nemá ani na DVD mechaniku a dělá tady machry *1*
-
to je pravda, moje PC nemá ani DVD mechaniku a o disketové nemá cenu ani hovořit, ale ty takový nostalgik určitě přenášíš data na disketách.
-
Ty bys nesmazal ani disketu...
-
prvně bych smazal tebe, možná něco horšího. Možná bych tu nechal uveřejnit tvoji fotku. To by bylo fajn :)
-
Těch smazaných postů od anonymů. *7* Je třeba tady s tím systémem diskuze začít něco dělat, pánové.
-
posli mi nieco co mas ty rad nech okomentujem :D Hral si vobec witchera? mas k nemu vztah? cital si knihy a hral vsetky 3 hry pripadne stolove hry? Ak nie tak je jasne ze ani hudba ti vela nehovori
-
dlc ma taky vlastni kategorii? na tech anketach se kritizuje kde co, ale ze se tim legitimizujou loupezivy praktiky jako remastery a dlc, to nikomu uz ani nevadi *6*
-
Jasně... "A ty nevíš miliónkrát nic!" *7*
-
v tom případě absolutně nevíš!
-
Překvapuje mě, že se tu neobjevil Everybody's Gone to Rapture
-
Najlepší soundtrack je podla mňa Life is Strange jednoznačne! normálne som sa divil že tu vôbec neni
-
hraju to AC a mohu potvrdit že ten soundtrack tam krásně zapadá, lépe než soundtrack k AC Unity :) moje top jakože určitě. Sice škoda že Family zní jenom v hlavním menu, ale furt je ten soundtrack jako celek Austinovo alpha omega.
-
největší průseer čekám v DLC, ty opravdu dobré DLC tu nemají ani recenze, takže těžko něco volit...
-
Bez mrknutí oka.
-
Já to říkal v čtenářském Top článku, že prostě nej soundtrack od Austina Wintoryho k AC S :D a Redakce se mnou souhlasí! I am so happy! *14*