-
Dokud CDP nebude mít cit, kdy vložit svoje hudební podkreslení do hry, je naprosté scestné se bavit i o nominaci. Spíše by si zasloužili nakopat do kulí za to, co předvedli...
-
Redakční názor samozřejmě akceptuji a chápu, že je to subjektivní výběr.Ale alespon nezmínit Zaklínače 3 je hřích. *7*
Dokonce mi přijde redakční výběr dosti hipsterský. -
A proto je tam Fallout 4...
-
Stejne WoW soundtrack je neprekonanej dodnes
-
respektuji názor redakce, za mě je však vítěz jen jeden
https://www.youtube.com/watch?v=viM0-3PXef0 -
Každý by měl být sám sobě autocenzorem, taková je doba
-
tak trochu jsem doufal, že v nominacích uvidím Life is Strange. jdu brečet do kouta. *13*
-
Moderování diskusí mají na starosti kolegové ze supportu...
-
Jj toho se drž
-
tak tohle už je vrchol *7* Co tak prvně dostudovat aspoň základku a pak pokládat dotazy...
-
"Tahle kategorie je hodně subjektivní" - kazda kategoria je velmi subjektivna. O tom tieto ankety su.
-
Alespoň už víme kdo je tím cenzorem *3*
-
Asi preto ze ho vacsina redakcie nepovazuje za najlepsi
-
protože soundtrack z Witchera 3 je hrozný kýč?
-
Protože se nám zkrátka víc líbily soundtracky uvedené v článku.
-
Mohl by mi někdo z redakce vysvětlit, proč tam není soundtrack z Witchera 3?
-
Já bych dal Zaklínače 3, ale samozřejmě chápu, že "slovanské etno" se každému nemusí líbit. Tahle kategorie je hodně subjektivní - musela by se předem stanovit nějaká pravidla, co je "nejlepší" soundtrack. Někdo dává, co se mu nejvíc líbí, někdo něco, co ho něčím zaujalo, jiný svůj oblíbený žánr atd.
-
Šakale ty jsi hrozná histerka. Co na tom že tak reakce rohodla "a hotovo". Tohle je diskuze a tak tu lidi prostě píšou svůj názor (na ten výběr). To není o tom tím něco dokázat, jak si zjevně myslíš.
-
Nebylo by lepší tedy se na ty Best of ouplně vykašlat? *7*
-
Není stejný, pochopte to....Otevřete článek a hned první hra a Vy víte, že nevyhrála. A to je nesmysl. Takto to bylo aspoň nějaké překvapení než člověk sroloval dolů. Toto mi prostě přijde, že jste si ulehčili práci o jeden pitomý odstavec navíc. A to je ten problém. Dříve to fungovalo a dobře, i když je to 5 sekundové překvapení, tak člověk aspoň měl "naději", že jeho favorit vyhraje. Takto otevře, vidí, že první hra v seznamu nevyhrála. A rovnou sjede dolů na to, kdo vyhrál a proč. A to je prostě blbé a špatně zvolené.