-
"Z podcastů jsme taktéž měli možnost slyšet principála Poláčka, jací jsme my, co chodíme na diskuze do Games.cz, lůza a nemáme mozek" - K tomuhle chci jenom dodat, a fakt si to poslechni ještě jednou, že řeč byla o lidech, co diskuse záměrně plevelí nesmysly, urážkami a jinou formou trolingu. Myslím, že jsem to už několikrát během podcastů zdůraznil. Z věcných diskusí mám naopak radost, a přestože se do nich nezapojuju, sleduju, co v nich čtenáři píší a připomínky vnímám. Nevkládej mi tedy prosím do úst něco, co jsem opravdu neřekl. Do jednoho pytle s lidmi, jejichž výblitky mažeme den co den, se házíš v tomto případě sám. Já bych to neudělal, nemám důvod, protože tvá připomínka k letošnímu systému je věcná.
Důvod, proč letos vypadá Best of takto, je prostý - nechceme mlátit prázdnou slámu. Samozřejmě, že by kdokoli z nás zvládl vyplodit pár odstavců o vítězné hře v jedné kategorii dvakrát, třikrát, desetkrát, ale věř, že bychom jinými slovy opisovali pořád to samé, což mi i vůči čtenářům nepřipadá dobré. Stačí jednou napsat, proč jsme danou hru vybrali mezi pět nejlepších, potažmo jednu z nich vybrali jako nejlepší. Zdůvodňovat to dvakrát znamená psát dvakrát to samé, ale pokaždé jinými slovy. Tak je to aslespoň myšlené.
Opravdu ale sleduju, jaké jsou reakce a příští rok to vezmu v potaz. Takže napsat, že ti něco nevyhovuje, je dobře. Díky za to, fakt. I když to stačí jednou, netřeba to psát pod každý článek :) Formát letošních Best of článků to už sice nezmění, ale budu na to myslet příští rok. -
Kde máte Ori and the blind forest? Ostuda tato kategorie... *7*
-
Ty kokos to je riadne od veci best of - witcher 3, life is strange, everybody's gone to the rapture, axiom verge - tolko super soundtrack a ziaden z nich vo vasom vybere. Proste blamaz, inak to zhodnotit nemozem.
-
Oni flákají celý obsah. Chtělo by to změnu přístupu a vedení.
-
Bohužel mi přijde, že poslední dobou to je s OST velmi špatné. Jak filmové tak herní. Pro mne to je Remember me... už několikátý rok za sebou.
-
No jo, srandičky, jenže smutné na tom je, že je to fakt.
-
Sorry, nerad do toho znovu reju a je to naposledy, ale letos jste "best of" nominace prostě odfláknuli. Nikdy na to nebylo tolik stížností jako letos... Nominací čili článků/odstavců je minimum, když už nějaké, tak (čistě podle mého názoru) chybí zásadní kusy, navíc je podle mě neskutečný fail nenapsat odstavec vítězné položky mezi nominované a tím připravit všechny fanoušky, co se těšili na loňský herní výkvět, o překvápko. Nikdo nemusí vůbec číst předchozí odstavce a rovnou sjet na vítěze.
Ano, chápu, že dnes je kur****y kůůůůl NEČÍST a jak má cokoliv víc než 140 znaků, tak nikoho nic nezajímá, nečte, zavře stránku... Jak něco není obřím fontem a pokud možno dotykové, nikoho to nezajímá... Z podcastů jsme taktéž měli možnost slyšet principála Poláčka, jací jsme my, co chodíme na diskuze do Games.cz, lůza a nemáme mozek (což je přístup nad kterým kroutím hlavou a je neuvěřitelný jak diskutující házíte do jednoho pytle po boku trollů a haterů). Nedá se nic dělat...
Za mě jste letos best of články odflákli a dejte nám to (nám nespokojeným) v podcastu sežrat. Sorry všem, že opět museli číst nespokojený příspěvek s letošními best of články. Víc už o tom ani nepípnu, slibuji.
P.S.: Tohle píšu jako člověk, který vyrůstal už na Excaliburu, prožil s vámi celé období Levelu, Hrej a denně chodí na Games.cz. -
Přesně... není ani mezi nominovanými. Rozhodně byl soundtrack k Zaklínači 3 10x vejš než k Falloutu 4... Nemluvě o nádherném OST k Orimu či Life is Strange... Holt se nechce nikomu psát. Z letošních best of článků je to vidět. Dřív se napsalo 8 nominací a dnes je to polovina a o vítězném raději ani řádek... A Austin Wintory v roce 2012 složil nádherný OST k Journey. není to pro něj premiéra...
-
A nejlepším soundtrackem podle redakce Games.cz za rok 2016 se stává:? asi myslíte za rok 2015 *3*
-
Jsem rád za SC a Life is Strange. U druhého jmenovaného mne ale trochu mrzí, že jako hudba ke hře je prostě super, ale nedá se to moc poslouchat samostatně. Kromě té písničky z prvního dílu a i ta není zrovna můj vkus.
-
Áha. *1* Tak to beru zpět a díky za upřesnění. *3*
-
Škoda já jsem se těšil na Fallout4 jasně starý ale sakrááá atmosférické !!! *5* *7* *9*
-
protože není *7*
-
proti gustu *7*
-
Už len kvôli pesničke The Fields of Ard Skellig je pre mňa najlepší OST za minulý rok ten zo Zaklínača 3
https://www.youtube.com/watch?v=NknjE2SBPxw -
proč tam není Ori nebo Witcher 3 ?
-
ok, ja ve dvojce necet "pribeh", a z jednicky jsem si odnes ten 80kovej feel
-
HM 2 se odehrává v '90kach.
-
Hotline Miami 2 ... navykovejsi songy jsem neslysel. A Untitled ma jednu z nejhezcich melodii vubec.
-
Sice to není původní ale líbilo se mi, jak Kojima spoiluje hned na začátku s Man Who Sold the World od Midge Ury. Jinak celý soundtrack v MGSV je docela fajn, sice slabší než v minulých dílech, ale nominaci si zasloužil stejně jak Bloodborne.