-
Kde máte Ori and the blind forest? Ostuda tato kategorie... *7*
-
Ty kokos to je riadne od veci best of - witcher 3, life is strange, everybody's gone to the rapture, axiom verge - tolko super soundtrack a ziaden z nich vo vasom vybere. Proste blamaz, inak to zhodnotit nemozem.
-
-
Vám ten Witcher 3 vyhypoval snad i hudební bubínky, ten nemá mít ani nominaci. Co mě tak akorát chybí je nominace pro MGSV....
-
-
-
Bohužel mi přijde, že poslední dobou to je s OST velmi špatné. Jak filmové tak herní. Pro mne to je Remember me... už několikátý rok za sebou.
-
-
Sorry, nerad do toho znovu reju a je to naposledy, ale letos jste "best of" nominace prostě odfláknuli. Nikdy na to nebylo tolik stížností jako letos... Nominací čili článků/odstavců je minimum, když už nějaké, tak (čistě podle mého názoru) chybí zásadní kusy, navíc je podle mě neskutečný fail nenapsat odstavec vítězné položky mezi nominované a tím připravit všechny fanoušky, co se těšili na loňský herní výkvět, o překvápko. Nikdo nemusí vůbec číst předchozí odstavce a rovnou sjet na vítěze.
Ano, chápu, že dnes je kur****y kůůůůl NEČÍST a jak má cokoliv víc než 140 znaků, tak nikoho nic nezajímá, nečte, zavře stránku... Jak něco není obřím fontem a pokud možno dotykové, nikoho to nezajímá... Z podcastů jsme taktéž měli možnost slyšet principála Poláčka, jací jsme my, co chodíme na diskuze do Games.cz, lůza a nemáme mozek (což je přístup nad kterým kroutím hlavou a je neuvěřitelný jak diskutující házíte do jednoho pytle po boku trollů a haterů). Nedá se nic dělat...
Za mě jste letos best of články odflákli a dejte nám to (nám nespokojeným) v podcastu sežrat. Sorry všem, že opět museli číst nespokojený příspěvek s letošními best of články. Víc už o tom ani nepípnu, slibuji.
P.S.: Tohle píšu jako člověk, který vyrůstal už na Excaliburu, prožil s vámi celé období Levelu, Hrej a denně chodí na Games.cz. -
-
Nebylo by lepší tedy se na ty Best of ouplně vykašlat? *7*
-
"Z podcastů jsme taktéž měli možnost slyšet principála Poláčka, jací jsme my, co chodíme na diskuze do Games.cz, lůza a nemáme mozek" - K tomuhle chci jenom dodat, a fakt si to poslechni ještě jednou, že řeč byla o lidech, co diskuse záměrně plevelí nesmysly, urážkami a jinou formou trolingu. Myslím, že jsem to už několikrát během podcastů zdůraznil. Z věcných diskusí mám naopak radost, a přestože se do nich nezapojuju, sleduju, co v nich čtenáři píší a připomínky vnímám. Nevkládej mi tedy prosím do úst něco, co jsem opravdu neřekl. Do jednoho pytle s lidmi, jejichž výblitky mažeme den co den, se házíš v tomto případě sám. Já bych to neudělal, nemám důvod, protože tvá připomínka k letošnímu systému je věcná.
Důvod, proč letos vypadá Best of takto, je prostý - nechceme mlátit prázdnou slámu. Samozřejmě, že by kdokoli z nás zvládl vyplodit pár odstavců o vítězné hře v jedné kategorii dvakrát, třikrát, desetkrát, ale věř, že bychom jinými slovy opisovali pořád to samé, což mi i vůči čtenářům nepřipadá dobré. Stačí jednou napsat, proč jsme danou hru vybrali mezi pět nejlepších, potažmo jednu z nich vybrali jako nejlepší. Zdůvodňovat to dvakrát znamená psát dvakrát to samé, ale pokaždé jinými slovy. Tak je to aslespoň myšlené.
Opravdu ale sleduju, jaké jsou reakce a příští rok to vezmu v potaz. Takže napsat, že ti něco nevyhovuje, je dobře. Díky za to, fakt. I když to stačí jednou, netřeba to psát pod každý článek :) Formát letošních Best of článků to už sice nezmění, ale budu na to myslet příští rok. -
-
Představit nominované a hned za tím mít vítěze, ktery mezi nominovanými nebyl působí fakt divně. Co takhle příště spíš od prvního odstupňovat pět nejlepších dle výběru redakce.
-
Příští rok je to s prominutím už ho*no platné, když je debilní systém už letos, který jak je vidno odmítáte změnit a neustále jej tlačíte "vpřed".
-
-
Nemáme zatím indicie, že by se to celé lidem plošně nelíbilo. Asi proto, že systém zůstal, až na jednu drobnost, stejný. Jen zkrátka o jedné hře z pěti nepíšeme to samé dvakrát, nýbrž jenom jednou. Jinak je model stejný a navíc jde v prvé řadě o vybrané hry. Ae dobrá, za předpokladu, že se opravdu nebude čtenářům plošně líbit, tak systém příští rok upravíme. Naráz ho ale měnit na základě ohlasu několika lidí bez jakéhokoli vyhodnocení, to by bylo krátkozraké, nesystémové a jenom by to působilo zmateně. Tvůj názor beru samozřejmě v potaz, díky za něj, ale celou anketu si vyhodnotíme až po jejím skončení - a plošně. I když by bylo fajn vyhovět každému jednotlivému požadavku, tak to není logicky možné, protože každý z desítek tisíc našich čtenářů preferuje něco trošku jiného.
-
-
Není stejný, pochopte to....Otevřete článek a hned první hra a Vy víte, že nevyhrála. A to je nesmysl. Takto to bylo aspoň nějaké překvapení než člověk sroloval dolů. Toto mi prostě přijde, že jste si ulehčili práci o jeden pitomý odstavec navíc. A to je ten problém. Dříve to fungovalo a dobře, i když je to 5 sekundové překvapení, tak člověk aspoň měl "naději", že jeho favorit vyhraje. Takto otevře, vidí, že první hra v seznamu nevyhrála. A rovnou sjede dolů na to, kdo vyhrál a proč. A to je prostě blbé a špatně zvolené.
-
-
-
samozřejmě o tom šéfredaktor může uvažovat až příští rok, letos mají nějaký systém a rozhodně by to nevypadalo dobře, kdyby změnili systém v půli vyhlašovaní...
-
-
-
Oni flákají celý obsah. Chtělo by to změnu přístupu a vedení.
-
-
-
A nejlepším soundtrackem podle redakce Games.cz za rok 2016 se stává:? asi myslíte za rok 2015 *3*
-
-
To byla samozřejmě chyba, je to opravené. Díky!
-
-
Škoda já jsem se těšil na Fallout4 jasně starý ale sakrááá atmosférické !!! *5* *7* *9*
-
Už len kvôli pesničke The Fields of Ard Skellig je pre mňa najlepší OST za minulý rok ten zo Zaklínača 3
https://www.youtube.com/watch?v=NknjE2SBPxw -
-
Přesně... není ani mezi nominovanými. Rozhodně byl soundtrack k Zaklínači 3 10x vejš než k Falloutu 4... Nemluvě o nádherném OST k Orimu či Life is Strange... Holt se nechce nikomu psát. Z letošních best of článků je to vidět. Dřív se napsalo 8 nominací a dnes je to polovina a o vítězném raději ani řádek... A Austin Wintory v roce 2012 složil nádherný OST k Journey. není to pro něj premiéra...
-
-
Nominaci bylo VŽDY pět. Jedinou výjimkou byla celková hra roku, kde jich bylo 10 - a letos jich tam bude 10 taky.
A pripominku k vitezi moc nechapu - vzdyt je tam o nem cely odstavec na konci.
-
-
proti gustu *7*
-
-
proč tam není Ori nebo Witcher 3 ?
-
-
asi dáli málo prachů na hudbu a prostě to byl fail... *15* Přitom se OST prodával i k witcher 2
-
protože není *7*
-
-
Hotline Miami 2 ... navykovejsi songy jsem neslysel. A Untitled ma jednu z nejhezcich melodii vubec.
-
Sice to není původní ale líbilo se mi, jak Kojima spoiluje hned na začátku s Man Who Sold the World od Midge Ury. Jinak celý soundtrack v MGSV je docela fajn, sice slabší než v minulých dílech, ale nominaci si zasloužil stejně jak Bloodborne.