-
Sakra, HotS melo bejt v kategorii best online hra, abychom se mohli pobavit :D tady je to jen k usklebu, ze z blizz her je ve strategii uprednostnenej tenhle "esports" polotovar pred starcraftem
-
-
Co to ty vole je? Kde je Starcraft II? Děláte si p*del nebo jste v té redakci věčně něčím sjetí? Tak doufám, že i letos vyhraje LoL online hru roku.
-
-
letos jasně Destiny, nikdo jiný nemá nárok...
-
-
tento rok to byla přes rts bída a děs... chtělo by to další wargame...
-
HoTS a Thea na ukor Starcraft 2 a Galactic Civilizations 3....ale tak je to Vas rebricek , preco nie? ;-)
-
-
Tohoto jsem se bál. Cities Skylines je možná funkční strategie, ale za mně maji tvurkyne velky palec dolu za nulovou miru inovace žánru. Pridávam uryvek ze Smejkiho recenze:
"Trochu mě též mrzí, že tvůrci nebyli odvážnější a nepokusili se vrtět žánrem za trochu jiný ocas. Nikdo nevytesal do kamene, že je třeba dělit zóny na rezidenční, komerční a průmyslové. Nikdo nevydal zákon, podle kterého je solární energie ultimátní dobro, zatímco a uhelná elektrárna sotva utáhne dva tisíce domácností a ještě je zasmradí. Cities se na můj vkus křečovitě drží příliš mnoha principů, které stanovila série SimCity, a nesnaží se je nahradit řešením vlastním. (...)
Cities: Skylines ale dokáže kralovat žánru už jen tím, že z velké části nic zásadně nepodělala."
A já za sebe dodávám že to je zatracene málo. -
-
Zrovna tenhle úryvek mi přijde jako pěkná blbost. Proč by za každou cenu něco vymýšleli do základů funkčního žánru? Stěžuje si někdo u střílečky, že "už se zase kormidluje myší a zlouni běhají, nebo se schovávají, někdo by měl přijít s něčím novým"? Vtip je v tom, že poslední SimCity (no vlastně posledních několik) stálo za starou bačkoru - a tihle šikulové to opravili. Takže super. Plus nových systémů tam je hromady (hlavně ty, související s dopravou, hádejte proč)...
Což teda nic nemění na tom, že si nakonec nemyslím, že by Cities Skylines byla taková bomba, respektive ona je, ale docela rychle se vyčerpá, a pak už je to fakt jenom na "hračičkování". -
Já s tebou v zásadě souhlasím. Problémem je, že (z mého pohledu) to letos prostě stačilo... Jedinej konkurent byl podle mě Starcraft, který se ale ve vyhlášení neobjevil (fail). A ten Starcraft je v podstatě to stejný, jako Cities. Inovace žádná, "jen" více toho samého...
-
Tak tohle vidím naprosto stejně. Ta hra dokáže zabavit, ale v žádném případě bych její autory nevychvaloval do nebes za to, co v ní předvedli.
-
u mě to vyhrála tím, že města opravdu vypadají jako města, pohled na milionovou metropoli v krásné 3D grafice zkrátka stojí za to
-
-
Tohle ale už umělo Cities XL; btw nové Simcity vubec není špatná hra. Bugy už byly opraveny, akorát tam stavíte spíš čtvrt než mesto. Ale stavet na malém fleku je umení a chce to myslet a plánovat.
-
-
Milionové město v Cities:XL tak možná na kompech od NASA, u mě to bylo nehratelné už okolo 100k obyvatel
-
-
-
-
dobrá volba, Skylines byla pecka
-
-
*7*
-
-
Zasloužené, naprosto *4*