Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až do tohoto týdne pro mě bylo největším překvapením Rocket League, ale po dohrání Undertale ho dávám na první flek.
  • Pro mě bylo překvapením roku Life is Strange. Překvapením v tom nejvíce negativním slova smyslu.
    Jedno slovo - konec. Upřímně řečeno - kdybych věděl, jak tvůrci hru zakončí, tak bych nikdy nezačal ani s první epizodou a ušetřil si pár hodin života.
    • Tilwaen
      A jaký konec jsi nakonec vybral?
    • Dulezity nebyl konec, ale cesta k nemu.
  • 1. The Beginner's Guide - Vubec sem netusil ze neco takoveho vznika a najednou ze dne na den bum, nejsilnejsi emocionalni zazitek roku a neco co tu dosud nebylo.
    2. Dying Light - Dost me prekvapilo jak moc me to chytlo.
    3 Witcher 3 - Dost me prekvapilo jak prumerna akcni hra z toho nakonec vznikla.
  • Rocket League. Tečka
    • Souhlas.
  • Zdejší redakci už uplně hráblo :) 15fps QTE "HRA" ? Asi jako když tu vychvalovali Order pamatujete ? *1* A dnes ho po právu většina lidí považuje za hroznou sračku.
    • Zajímavé, já třeba Order považuju za nepochopenou hru - většina lidí (přiznám se včetně mě) čekala další Gears of War, jenže to autoři vůbec nezmýšleli - kdyby to známili předem jaký typ hry vlastně chtějí udělat (a nepodporovaly to trailery, které slibovaly pravý opak, bohužel zrovna tohle nebylo v rukou vývojářů), věřím že by okolo toho takové haló vůbec nevzniklo - osobně tu hru považuju za kvalitní a nemám s ní žádný problém...
      • nj, tahle konzolová generace, ještěže já zažil dobu, kdy hry byly opravdu hry a neupnu se tak naivně dnes k blbostem jako je zmiňovaný Order
        • Když na tebe tak koukám, opravdu se netěším, až budu ten herní důchodce. To si pak nebudu moct užívat hraní a budu akorát brečet, jak ty hry byly dřív lepší, jak se zvířátka pářily víc, jak byla tráva zelenější a jak za komoušů měl každý práci a tak.
          Co naplat, že každý měsíc na všech platformách vychází spousty kvalitních her. Nač bych je hrál a bavil se u nich, když můžu místo toho na fórech brečet, že těch 5 AAA her do roka ničí herní průmysl?
        • "konzolová generace" - ty chceš říct, že jsi zažil hru před konzolemi? :O Kolik je ti let?
          • Pyčo
  • Kozy
    Her Story
  • Souhlasím. Od Until Dawn jsem nečekal vůbec nic a překvapivě to dopadlo lépe než Life is Strange (o kterém jsem si do té doby myslel, že ho v tom roce už nic nepřekoná).

Velmi milé překvapení a všem koho tento typ her baví maximálně doporučuji!
  • Největší překvapení byl stopro Life is Strange...Until Dawn fakt nechápu.Navíc jen to jen hra na PS4
    • A to že je jen na PS4 vadí čemu?
      • Já Until Dawn hrál,ale rozhodně mě víc jako Life is Strange neoslovilo.Ten má skvěle vykreslené postavy a příběh.Už teď se těším na další sezónu.
        • Tilwaen
          Moment. Life is Strange bude mít další sezónu? Co tam proboha ještě chtějí přidávat?
          • V druhé sezóně mají být úplně jiné postavy.
      • to že je len na PS4 vadí ostatným ktorý nemajú PS4 a chceli to zahrať... ale to neznamená že nemôže byť najväčším prekvapením... (undertale bolo väčšie prekvapenie pre mňa ale ako komu)
  • vonTossis
    Letos se snad s redakcí neshodnu nikde. :) tedy u RPG budiž.. ale jinak jsme vedle. :D
  • Warhammer: Vermintide

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit