Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak konec nebyl nesmysl, spíše to bylo typické sci-fi vyústění, ale rozhodně je to jako celek daleko lepší hra s parádní vizí budoucí Paříže. Life is Strange by nikdy jindy nemohl uspět, než v této době. Snad se dočkáme Remember Me 2 a lesbickou hipsteřinu pohřbí...
  • No tak to se neshodnem, me teda Remember Me pribeh moc nechytnul, zvlast ten konec byl peknej nesmysl a remixovani vzpominek tam bylo dost nesikovny a nudny, to se mi pretaceni casu v LiS libilo vic.
    Soundtrack a hlavni hrdinky jsou v obou hrach dobre zpracovany bych rek.
    Navic kdyz ty hry srovnam s konkurenci... Remember Me je dost prumerny ve svym zanru, to si radsi dam DmC nebo tak. LiS je ve svym zanru minimane silnej nadprumer.
  • Rocket Leaguje jsem zkusil a vůbec mě to nechytlo, taková blbinka, kterých jsme dřív za starých dob hrávali plno, akorát možná ne ve 3D :D Navíc kopírka Top Gearu :)
  • pár lidí se možná těšilo, to bylo všechno, já čekal průměrnou hru, dyť námět bylo strašné béčko a ještě filmová hratelnost, to nemohlo přece dopadnout dobře, ne? A ono to docela fajn hra je.

Life is Strange? Dle mého strašný nesmysl, daleko horší hra než Remember Me, který měl lepší příběh, lepší hrdinu i lepší soundtrack...
  • O tom nic nevim, mozna tak Tiscali cekalo fiasko.
    Ja se na UD vcelku tesil uz nakou tu dobu, PS3 a PS4 exklusivky tohodle typu jsou totiz vetsinou dost zdarily takze jsem zadny fiasko necekal, a co jsem sledoval na zahranicnich portalech tak jsem zdaleka nebyl jedinej kdo se na to tesil.
  • blbost, od Until Dawn všichni čekali naprosté fiasko, ta hra neměla skoro žádný hype. Od Life is Strange všichni čekali lesbickou hipsteřinu a všichni dostali lesbickou hipsteřinu, tak sakra jaké překvapení?
  • jendabek
    Chybí tu Dirt: Rally :)
  • Kamagra? Pan se vyzna:)
  • V druhé sezóně mají být úplně jiné postavy.
  • diskuze jsou jedine pozitivum tohohle sračkoidniho webu, je tady hodne kvalitnich prospevku a na zbytku se človek alespon zasmeje
  • Hlavně, že jsi přispěl. *15*
  • Ja jako souhlasim s tim ze je to super hra, sice hodne kratka, ale fakt povedena.
    Ale prekvapeni to podle me teda nebylo vubec, vzdyt to bylo oznameny roky dopredu a profilovalo se to jako svym zpusobem revolucni horrorovka. A Sony to dost propagovalo predloni kdyz oznamovali svoje PS4-only tituly na nadchazejici rok.
    Podle me Until Dawn proste splnil ocekavani, zatimco Life is Strange bylo to opravdovy prekvapeni, tam nikdo nepocital s tim, ze se z toho vyvine takova pecka.
  • slavek.skara
    Já myslím že tady se většina hráče shodne s redakcí.....Until dawn byl rozhodně největším překvapením roku v pozitivním světle a i mně se moc líbil :)
  • Co máte proti Simcity? Sice malé mapy a nepovedený start ale dobrá hra. Naopak, v podobě Cities jsme dostali sice funkční, ale variaci a kopírku milionkrát viděného s nulovou odvahou přijít s něčím novým nebo posunout žánr někam.
    Já Simcity sem tam zapnu a bavím se skvěle.
  • Until dawn bylo dobrý ale neskutečně mě nasral konec at se snažíte jakkoliv působí hrozně usekle
  • Tilwaen
    Nebylo to špatné, ale že bych měla na krajíčku, to určitě ne. Nicméně taky považuji Life is Strange za překvapení roku.
  • Tak pro me osobne je to Life is Stange. Moje posledni adventura byla kdysi davno Syberia a od ty doby nic ... a stejne tak by tomu bylo i s LiS ...jenze sem pred vanocema dostal prvni epizodu a tak jsem to zkusil s pocitem, ze hrat nejakou emo hru za pubertacku me prece nemuze bavit ...jenze me to totalne dostalo a tak sem jeste ve vanocnich slevach na steamu dokoupil zbytek. Fakt bych nikdy nerekl, ze muze bejt nejaka hra tak emotivni a tak silene me dostat ... at mi nikdo nerika, ze nemel aspon na krajicku. Ostatni hry z vyberu povazuju taky za super, ale u nich tak nejak vim co dostanu.
  • Asharak
    Kdyby měl Rocket League definovat, co znamená překvapit, pak by k němu v této kategorii asi nebyl žádný další soupeř. Horrorovky tu jsou furt, adventury taky, plošinovky... ale závodní fotbal a super zábavný :3
  • josephd
    *15*
  • Třeba Bloodborne umění nění ale tohle jo... *1*
    A nemusíš nám psát, jak jsi použil kamagra 100 a poté jsi byl na konci tak hotový....

Nehul to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit