-
Letos se snad s redakcí neshodnu nikde. :) tedy u RPG budiž.. ale jinak jsme vedle. :D
-
Until dawn bylo dobrý ale neskutečně mě nasral konec at se snažíte jakkoliv působí hrozně usekle
-
Souhlasím. Od Until Dawn jsem nečekal vůbec nic a překvapivě to dopadlo lépe než Life is Strange (o kterém jsem si do té doby myslel, že ho v tom roce už nic nepřekoná).
Velmi milé překvapení a všem koho tento typ her baví maximálně doporučuji! -
Co máte proti Simcity? Sice malé mapy a nepovedený start ale dobrá hra. Naopak, v podobě Cities jsme dostali sice funkční, ale variaci a kopírku milionkrát viděného s nulovou odvahou přijít s něčím novým nebo posunout žánr někam.
Já Simcity sem tam zapnu a bavím se skvěle. -
Her Story
-
-
Já myslím že tady se většina hráče shodne s redakcí.....Until dawn byl rozhodně největším překvapením roku v pozitivním světle a i mně se moc líbil :)
-
-
Ja jako souhlasim s tim ze je to super hra, sice hodne kratka, ale fakt povedena.
Ale prekvapeni to podle me teda nebylo vubec, vzdyt to bylo oznameny roky dopredu a profilovalo se to jako svym zpusobem revolucni horrorovka. A Sony to dost propagovalo predloni kdyz oznamovali svoje PS4-only tituly na nadchazejici rok.
Podle me Until Dawn proste splnil ocekavani, zatimco Life is Strange bylo to opravdovy prekvapeni, tam nikdo nepocital s tim, ze se z toho vyvine takova pecka. -
-
Naprostej souhlas Bart... naprostej..
-
blbost, od Until Dawn všichni čekali naprosté fiasko, ta hra neměla skoro žádný hype. Od Life is Strange všichni čekali lesbickou hipsteřinu a všichni dostali lesbickou hipsteřinu, tak sakra jaké překvapení?
-
-
Ty si vôbec Life is Strange hral??? Čo tu furt trepeš o lesbách. Tam si mohol z hlavnej hrdinky a jej kamošky spraviť lesby to áno ale aj si nemusel, kludne mohla byť hetero a mať románik s jej kamošom Warrenom. Tam máš možnosť volby ak o tom nevieš. Rovnako aj v Mass Effect si mohol z hlavného hrdinu spraviť gaya.... Tak tu netrep aspoň blbosti, A Life is Strange je ďaleko lepšia ako Remember Me, to bolo také nič moc nízkorozpočtové ale Life is Strange sa im dosť podaril a nie je to lesbická hra tak tu nemel kraviny
-
O tom nic nevim, mozna tak Tiscali cekalo fiasko.
Ja se na UD vcelku tesil uz nakou tu dobu, PS3 a PS4 exklusivky tohodle typu jsou totiz vetsinou dost zdarily takze jsem zadny fiasko necekal, a co jsem sledoval na zahranicnich portalech tak jsem zdaleka nebyl jedinej kdo se na to tesil. -
-
pár lidí se možná těšilo, to bylo všechno, já čekal průměrnou hru, dyť námět bylo strašné béčko a ještě filmová hratelnost, to nemohlo přece dopadnout dobře, ne? A ono to docela fajn hra je.
Life is Strange? Dle mého strašný nesmysl, daleko horší hra než Remember Me, který měl lepší příběh, lepší hrdinu i lepší soundtrack... -
-
tak konec nebyl nesmysl, spíše to bylo typické sci-fi vyústění, ale rozhodně je to jako celek daleko lepší hra s parádní vizí budoucí Paříže. Life is Strange by nikdy jindy nemohl uspět, než v této době. Snad se dočkáme Remember Me 2 a lesbickou hipsteřinu pohřbí...
-
No tak to se neshodnem, me teda Remember Me pribeh moc nechytnul, zvlast ten konec byl peknej nesmysl a remixovani vzpominek tam bylo dost nesikovny a nudny, to se mi pretaceni casu v LiS libilo vic.
Soundtrack a hlavni hrdinky jsou v obou hrach dobre zpracovany bych rek.
Navic kdyz ty hry srovnam s konkurenci... Remember Me je dost prumerny ve svym zanru, to si radsi dam DmC nebo tak. LiS je ve svym zanru minimane silnej nadprumer.
-
-
-
-
-
-
1. The Beginner's Guide - Vubec sem netusil ze neco takoveho vznika a najednou ze dne na den bum, nejsilnejsi emocionalni zazitek roku a neco co tu dosud nebylo.
2. Dying Light - Dost me prekvapilo jak moc me to chytlo.
3 Witcher 3 - Dost me prekvapilo jak prumerna akcni hra z toho nakonec vznikla. -
-
Pro mě bylo překvapením roku Life is Strange. Překvapením v tom nejvíce negativním slova smyslu.
Jedno slovo - konec. Upřímně řečeno - kdybych věděl, jak tvůrci hru zakončí, tak bych nikdy nezačal ani s první epizodou a ušetřil si pár hodin života. -
-
A jaký konec jsi nakonec vybral?
-
Dulezity nebyl konec, ale cesta k nemu.
-
-
Moje nejvetsi preivapeni je asi Destiny, to jsem kupoval az ve sleve za 7 stívek a stejne se obaval vyhozenych penez, ale hra vazne prekvapila. Pro me je to strilecka s nejlepsi hratelnosti, kterou jsem kdy hral. Konecne neco, co po letech prekonalo a odsunulo Dooma.
-
-
Ježiš, napsat, že Doom je horší než Destiny? To bych tady nepsal, jelikož tě tu ti herní důchodci, co s růžovejma brejlema vzpomínaj na starý hry, ukopou k smrti.
Ale bav se, co jsem měl příležitost hrát u kámoše, tak mě to přesvědčilo, že společně s PS4 rozhodně musím mj. koupit i Destiny.
-
-
Jotun =).