Přejít na výpis diskuzí
Best of 2016: Nejlepší remaster & HD remake
22.2.2017 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
to je v poho, to je jen jack, mistni trotl, kterej to nikdy nepochopi *1*
-
Chápu že troll ale MOH:Allied assault by se dala považovat za průkopníka válečných akcí chápu že to byl rok 2000 nebo kolik a ty si byl ještě capart. Hrál možná na základní škole jestlis chodil COD1 až které mělo být nepřímým pokračováním.
Pamatuji si jako by to bylo včera kdy jsem si donesl od bratrance domů cracklou COD1 *14*
Vzápětí jsem musel mít datadisk United offensive kdyby takové COD zase vyšlo ty by bYla paráda COD2 už začínalo trpět konzolivostí. ( autoheal)
Dneska by mi stačila i hra na styl COD jaká to je bída. Wait COD1 se ještě museli sbírat lékarničky
Zkus si někde sehnat MoH:Allied assault a budeš mít probl=ém vůbec dohrát nebo se prostřílet v první misi lol
Hrál si vůbec nějakou starší hru a tím nemyslím až PS3 ale nějakou starší... třeba jestli si zkusil aspion to CS1,6 kde byla taková realita že si mohl prostřelit zed a někoho skrzní zranit zabíot a granáty byli extra smrtící( zabít přes půlku mapy) . CODMW 1 tuším v mp mělo průstřelný povrch ještě a odraz granátů při dopadu.
Fakt už bych měl problém starší hry hrát třeba takové COD1 bych se musel naučit ale United offensive na šitovským netu po nocích v Mp bylo božíí ! Příjde mi jako by si začal hrát až na PS3 a do té doby se ani nežil nebo nevím. Já nnejsem žádnej nostalgik ale na nějakým křápu doma jsem hrál ještě DOoom :D a to už je taky nějaká doba zpátky. ( dlouhá) Ve škole/družině? safra tos ani nehrál na automatech... neříkej mi že až tak marně si na tom *8* -
Já bych řekl, že jich je celkem dost - první MW přišlo ve správný čas o tom žádná, ale když se na to podívám zpětně, tak vlastně ani nevím co že na té hře bylo tak super, že bych ji měl nějak velebit.
Žádný inovativní prvek nepřinesla, žánr nikam neposunula a vlastně měla i celkem špatný singl.
Zásadní FPS jsou pro mě spíš System Shock, Darkness první Deus Ex apod... -
to určitě ano jacku, CoD MW patří k nejlepším FPS jaké kdy vyšly a není moc her, které by se s tím mohli srovnat...
-
Člověče po tomhle článku se to začíná jevit jako docela reálná možnost. Pak bych ovšem začal pochybovat nad jejich profesionalitou...
-
to by najskor profesionalni herni kritici museli vediet ze Rachet a Clank je remake :D
-
všichni jsou tu anonymní vole
-
Zase bych nepřeháněl je to jen dobrá akce, ale jedna z nejlepších ? to myslím že asi opravdu ne *15*
-
jak to mohl vyhrat takovej brak? hra dobra, ale remaster je proste technicky podelanej, coz je u remasteru dost postatna cast, kdyz vlastne nic jinyho ani neprinasi
-
Ty vole kde je Ratchet & Clank??? Já čekal, že to bude (zaslouženě) jasnej vítěz a on není v článku ani zmíněný? To už si vážně někdo dělá srandu ne?:D
Právě u Ratcheta je názorná ukázka toho jak by měl remake vypadat, v mnoha ohledech je to proti roginálu skoro jiná hra se spoustou přidaných funkcí a vylepšenou zápletkou v naprosto dechberoucí grafice.
A místo toho vyhraje remaster CoDka? :D Na základě jakýho pravítka to tam proboha děláte?
Velká škoda, že redakce na názory čtenářů celkem sere, protože zrovna tady bych rád odpověď. -
Ratchet & Clank je jasná jednička. Fantastická HRA.
-
ty děláš nějaké sčítání lidu, že máš přehled, kolik lidí odtud odchází? Jinak se k nim můžeš přidat ty kašpare.
-
příště zkuste spíš něco takovýho - http://www.pcgamer.com/no-mans-prize-the-2016-alternative-pc-gamer-awards/
-
CoD MW je jedna z nejlepších FPS které kdy vznikly a remaster se skutečně povedl, takže s touto anketou se dá i souhlasit...
-
To tu aspon mělo recenzi tak by to dávalo i víc smysl *3
Spíš se nerecenzují hry co stejně nikdo tady by nehrál ani nehraje. -
Zapomeli jste na Ratchet and Clank, dle meho jednoznacne nejlepsi remake roku...ale tady se zapomina na kde co, tak se ani nedivim..
-
Kdy jsem otvíral článek.. říkal jsem si to by bylo aby nevyhrálo COD.MW a hle ono to je nej :D
Dobré hra která zde nemá ani recenzi! To už by asi hodně novejch návštěvníků přestalo číst váš web.
Neřikám že špatné ale víceméně zbytečnost ... to samé + lagovaný pohyb. Grafika lepší ale někde i hnusnější.