Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja si planuju koupit fifu 17 na pc muzete doporucit nejakej dobrej ovladac?
  • Letos preslo na fifu i tvrde jadro pesaru
  • TheGGG
    to je spíš takový relax, abych vytrávil ty křidélka..
  • Jack1947
    Při kterém doposud zemřelo nejvíce lidí navíc tady to divadlo bylo dříve než UFC )alespo herně)

Je to sport Wrestling je prostě žánr sport v US je to sportovbní disciplína a basta fidly!
  • Tilwaen
    Ad onlinovky s roleplayem, svého času ho poměrně podporovaly hry od Turbine, zejména LotRO.
  • Mart9
    Wrestling je divadlo.
  • homosexual_registered
    jé, grind. To jsme se oslím můstkem dostali zpět ke sportu: http://nhlguides.net/wp-content/uploads/2015/09/Grinder.jpg?d0fa1b
  • Je uznán olympijskou asociací.

Bye...
  • Tak to pobavilo. MMORPG jsou z 99% grind a honba za lvl / equipem. Roleplaying nebo spíš pokus o něj tam většinou bývá jen taková nouzovka, kterou iniciuje pár hráčů někde v chatu. Bohužel ze strany herních mechanik a vůbec vývojářů je roleplaying zapomenutá věc, kterou moc nepodporujou. Jedinou slušnou onlinovku s roleplayem co sem hrál bylo NWN, protože tam byly přímo nástroje pro pána jeskyně, který mohl kdykoliv komunikovat s hráči, měnit protředí a vytvářet dynamické questy...
  • Já mám zase pocit, ze by pro tebe bylo lepší místo na sektoru sk....
  • Pes ja fakticky navíc jen na konzole. Na ps to je osekane od grafiky až po x....

Tedy anketa se měla jmenovat nejlepší konzolova sportovní hra.
  • Stačí vydat pes které na pc vypadá nehezky oproti fifa, hůře se to ovládá, a hrajeme tam za noname npc.

Sice hezké, ze to řeší módy ale hodnoti se hra ve stavu oficiálním.

Proto fifa.
  • Jack1947
    Když už tam je UFc mohlo tam bejt i WWE2K17 nebo wrestling sport není ??? *7*
  • homosexual_registered
    a jaké to je hrát pen-and-paper?

Neber mě zle, však já byl první člověk, co ti dal palec nahoru u toho kořenového příspěvku. Ale to neznamená, že bych nemohl rýpat. Zasmál jsem se, je to částečně pravda, ale půjdeš-li do hloubky a budeš-li to brát furt stejně chladně, s odstupem člověka, který fotbal radši hraje na trávě, než u LCD, zjistíš, že celé herní konání na celém světě je vlastně ponižující (skutečně ponižující?) forma ukojení touhy po něčem, čeho se nám nedostává ve skutečném světě. A proto: proti hráčům zrovna sportovních her nemůžeš říct ani popel.

Zpravidla to jsou navíc lidi, co aktivně sportují. Alespoň z mé zkušenosti. *7*

(Píšu v kontextu diskuze; já třeba rád hraju mutliplayerové střílečky, ale to neznamená, že bych tím kojil touhu po zabíjení [spíš touhu po akční kooperaci – a otázka jako bonus: jaká je čistá, rozuměj reálná forma reálné akční kooperace? Zajít si na lasergame? Paintball? Skutečná válka? Pak je vybíjení si choutek ve virtuálu naopak ctností a skutečná válka je pro the lowest of the low.].)
  • nepoznate vtip ani kdyby vas kopnul do kouli *9* asi bych mel doplnit Kappa aby ste to meli jednodussi
  • Tak zrovna MMORPG dávají hráčům dost možností, aby byl zážitek ze hry velice blízky klasickému pen-and-paper RPG. Je jasné, že jsem lehce trolloval, ale prostě mě vždy pobaví ty kecy a hádky nad tím, jestli je realističtější FIFA nebo PES. Sportovní hry mohou tak maximálně simulovat zážitek ze sledování sportu v TV, ale s reálným sportem to nemá nic společného, proto to přirovnání :)
  • Ještě vytrvale trolis v diskuzich na celkem vysoké úrovni. To by se myslím dalo počítat mezi sportovní výkony.
  • To je jako když v polích na czechteku osouložíš 10 samic, desátá dropne filcky a dostaneš spoustu zkušeností.
  • PreidaQ
    Tak ti nevím, jestli se dá tohle vztáhnout obecně na celý sport. Kupříkladu takové šachy se na počítači velice často blíží šachům skutečným.

EDIT: No koukám, že s šachami mě už stačili předběhnout výše.

EDIT2: Technicky vlastně níže, kdyby se jednalo o jednu stranu.

EDIT3: Ale technicky vlastně opravdu výše, co se týká číslování stran.
  • myslel jsem skutečne futbalové fanoušky ultras, ne detičky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit