Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrát sportovní hry je něco jako souložit s gumovou pannou. Některé zoufalce to jistě zabaví a budou vykřikovat, jak je to super realistické, ale s realitou to nemá nic společného ;)
  • TheGGG
    sport to není nic pro mě, jediný který praktikuji je pojídání křidýlek v KFC a to možná ani není sport
  • Hnisavec
    súhlas..PES bol skoro vždy futbalovejší ako FIFA. V PES som mal vždy pocit, že som si ten gól sám vydrel, vo Fife, že to za mna dali štatistiky a AI.
  • Suhlas s PES, skvela hra, minule rocniky som bol verny FIFA, ale teraz ma PES uplne dostal, svoju futbalovostou, grafikou, skvelym pocitom z hrania. Snad len tie licencie, ale daju sa stiahnut datapacky a sko fanusik Live som bol spokojny hned od vydania:-)
  • Mart9
    Kategorii sportovních her rozumím ze všech nejvíc, takže jsem na různá hodnocení háklivý a těžko rozdýchávám úlety jako je tato volba.

Podle mě na úkor PES mělo být ve výběru NHL 17 a nej hrou FIFA 17.
  • Mart9
    To musí být pokus o trolling.
  • dát za víteze pes, když letos jasne u všech fanoušku vede fifa, už hraničí s trollingem nebo umyslnym klikbaitem kvuli reklame *7*
  • ?? Pokud vím, tak Dota není žánrově sport, naposledy co jsem to hrál, tak se tam ani nekopalo do míče, jde o žánr nikoliv o to, jestli se v tom soutěží. Jinak za mě je sportovní hra roku UFC 2 virtuální fotbal mě neba
  • homosexual_registered
    e-sport je sport v externím slova smyslu.
    Virtuální fotbal, basket atd. jsou sportem v žánrovém smyslu slova. *11*
  • uplne chybi e-sport hry *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit