Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • i kdybys hrál od počátků časů, tak to neznamená, že máš vkus...
  • TheGGG
    byla kratší než WNO
  • On se nenarodil ... on se spawnul.
  • TheGGG
    že jsi neckbeard? No to je možné, proč to sem píšeš... doporučuji ti se oholit a pak něco dělat se svým životem...
  • TheGGG
    hry netrpí ničím... na odkazy od anonymků nejsem zvědav, ale AAA hry tento rok byly naprosto úžasné...
    Ale popořadě
    předně být tebou bych nepoužíval slovo normální, druhak už jsem něco říkal o tom pseudo hipster elitaření a naboostovávání si ega, hry jsou od toho aby se u nich člověk bavil a já se tedy bavil hodně, nepotřebuji aby každý rok vzniklo pět nových žánrů, když ty stávající fungují skvěle a za třetí ty malý pomatený človíčku, v letech 2016 a 2017 ti vyšla spousta indie pakáren, tak pořád můžeš hrát tyto hry... takže jsi vyhořelý, ale troll... *14*
  • TheGGG
    to jako když jsi se narodil v prvních letech jsi už hrál... gut story mejt
  • Sebastian Castellanos!!
  • kolik ti je, keku? mě je 26 a hraju hry celej život. bur.
  • Jack1947
    Celá ta hra byla jedno velký filozofický zamyšlení *3*
  • Je to árijsky vypadající Asiatka, která je robot.

Podle mě to minimálně z hlediska diverzity mají slušně podchycený *3*
  • Jj neni nad to zabijet nacky s kalachem v kazdy ruce a pak hluboce rozjimat o tom zivote a smrti. Slo to k sobe jak p*del na hrnec. A vubec to dost BJe dost polidstilo. Treba ta jedna paradni scena kde mu vis kdo udelal vis co a pak mu proste tu hlavu prisili jako by to byl bolavej prst na telo ktery nahodou nekdo nekde ukradl protoze nackove maj skladiste plny nahradnich tel. To byl takovej hodne polidstujici okamzik.
  • A ty svým patentem na rozum a ojedinělým názorem na všechno trolleček nejsi? Vlastně ne, jen rádoby cringe neckbeard *1* *1*
  • Hry AAA kategorie trpí nedostatkem tvůrčí svobody (https://youtu.be/Gz-98_GtEYM?t=176). Znamená to že hraješ hry, kde tvůrci nemají kreativní svobodu a tudíž dělají hry podle zažitého mustru = neoriginální, protože ve hře jsou investice a jejich bezpečná návratnost. Každý normální člověk to na výsledku pozná. Tedy snad krom tzv. mainstremu, t. j. lidí bez větších nároků, příp. hračů nováčků, kteří nevědí že to co hrají tady už bylo a kolikrát v mnohem lepší podobě *3*
  • skaven
    DLC sa B.J. netykaju, a mne sa jeho charakter pacil, konecne bol pocloveceny, nie rambo style vymletak, ako su postavy v 90% AAA produkcie
  • Jack1947
    Ta kampan nebyla krátká ale byla taková mdlá.
  • TheGGG
    to by nebylo uvěřitelné, ale nudné... kdo by proboha na takovou kra*inu koukal?
  • TheGGG
    v žaludku tu leží lidem hlavně proto, že z něj v posledním díle udělali pomateného nudného blouznícího ubrečeného trapáčka s trapnými hláškami, kterému asistovala parta extrémě trapných, afektovaných, cringe edgy trapáčků, to vše v krátké kampani s otřesným příběhem nudnými cutscenami, nic moc visuálem a otřesně rozviklanou obtížností, o oš*lených DLC ani nemluvě----
  • TheGGG
    tak to máš špatný taste, protože ta hra byla otřesná...
  • Hm a 2B nic? :(
  • V ktorej části, zabijal blackovic talianov?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit