Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak už tu bylo zmíňeno, dá se pozorovat i trend, že ve hře musí být zástupci různé pleti.
    pozn.: nejde o trolling ani provokaci
    • Say10
      Já by to spíš upravil, že trendem je, aby jedna z důležitých nebo hlavních postav byla jiné než bílé pleti nebo žena. A nejlépe, aby hlavní postava byla žena jiné než bílé pleti, to je pak hra zaručeně 10/10.

      Nechci nikoho naštvat, rasista nejsem a ženy mi jako hlavní hrdinky nevadí (aspoň je na co koukat), ale všude za každou cenu to mít taky nemusím. O to víc, když se to někam očividně nehodí, ale narvat tam toho černocha musí, jinak by nebyli rasově snášenliví.

      Nebo je to kvůli PR? Jakože, pokud tam nebudou ženy, černoši a asiati, tak si tu hru ženy, černoši a asiati nekoupí? To je asi blbost. Pokud je hra dobrá je jedno jestli jsou všichni bílí, černí nebo ženy, lidi si to prostě koupí. A naopak pokud je hra sr*čka, tak to bude propadák ikdyž hlavní postava bude žena černé pleti s asijskými předky, žijící na Aljašské samotě, protože je to správná nezávislá žena. Svět by se měl trochu probrat.
      • Máš pravdu, je to výrazný trend, ale přeci jen Gamergate je někdy z roku 2014, čili chápu redakci, že to nedala do nejvýraznějších letošních trendů.
    • To je jednoznacne neco co se objevilo az v roce 2017 :D
      • Tak ale nejde o to kdy se to objevilo ale jestli to je výrazný trend.
        • Jde o to jestli to je trend z roku 2017 a ano taky o to jestli to je vyrazny trend coz je dalsi fakt ktery bych si dovolil zpochybnit.
    • jamar28
      Proč vůbec smazali ten první komentář na toto téma? Ten byl přece taky podaný normálně.
    • To je pravda. Napriklad svetle hnedi, tmave hnedi, nebo cerni. Take jsem si toho vsiml.
      • pamatujete na resident Evil 5, kde dva beloši zabíjeli v Africe zombie? Lol to by dneska asi neprošlo.
        • jamar28
          Však se to taky kritizovalo (dá-li se to tak nazvat, protože kritika by měla mít hlavu a patu).
        • To byli zombie? Ja myslel, ze normalni africane...
  • kubi-wan
    "Japonskej fénix" je jedinej trend, se kterym nemám problém... i když ty hry nehraju.
    Ostatní jsou pí*oviny.
  • MickeyMutant
    Best of 2017: Od mikrotransakcí k lootboxům - některé tituly, když se dají dohromady, znějí komicky (Dalibor Vrána)*4*

    Možná jste pozapomněli na jeden nastupující trend, co bude nejspíš nabírat na síle i letos, a to trend remasterů/remaků. On sice začal už dřív, ale loni mu výrazně pomohlo vydání Switche s relativně omezeným portfoliem Nintenda, nová, půltá generace obou největších konzolí, ale i snaha protlačit nějakou osvědčenou tutovku do jakékoliv VR. Bulletstorm, Full Throttle, FF XII, Crash Bandicoot, Yakuza Kiwami, L.A. Noire, Metroid, Mario Kart, Starcraft, Wipeout, Okami z těch nejznámějších. Už za pár dní přijde Shadow of the Colossus a chvíli po něm Age of Empires.
    • Ty jako clovek znaly cestiny bys jako pojmenoval tyhle kategorie? Je spravne to pojmenovat "to nejlepsi", kdyz se tam davaji i spatne veci, nebo bys to nazval "to nej", nebo je to jedno?
      A pripadne tvuj nazor na pouzivani anglickych slov "the best", kdyz mame ceske ekvivalenty.
      • MickeyMutant
        Mně je fuk, jak si to nazvou. Aspoň víme, že to stejně všechno píše Adam Homola.
        • V pohode, jen mne zajimal tvuj odborny nazor jak by to melo byt spravne. Dost casto tu davas jazykove pripominky
  • Say10
    Může mi prosím někdo vysvětlit co je za trend to, že Steam prováděl, nějaký změny ve svém fungování? Nebo to mám chápat, jakože je trend, každou chvíli něco měnit a přecházet na jiné "dobré" funkce/nápady?

    Jako trend beru něco co přišlo nově a prakticky každej to musel mít nebo to minimálně řešil. Ale co je za trend věc, která se týká čistě Steamu a jeho změn/fungování? Redakce má opravdu často problém rozlišovat věci a pak tu vznikají srandy, jakože Cup Head během pár dnů vyhraje "Best of Horrová hra 2017", protože tam jsou přece duchové, ďábel atd...
    • MickeyMutant
      Jo, změny na Steamu opravdu nejsou "trend" v žádném slova smyslu.
  • Když už se vyhlašování "best of" zvrhlo v tento nelogický zmatek, doufám, že se dočkáme kategorie Nejvýraznější akční hra 2017, Nejvýraznější RPG 2017, Nejvýraznější adventura 2017, Nejvýraznější sportovní hra 2017 atd.
  • Mart9
    Pro mě je to jednoznačně Battle royale.
  • Vůbec ty lootboxy nemusíte využívat. Sice jsou to zdokonalený výherní automaty, na kterých můžou hrát i děti, ale jsou tam většinou přece jen kosmetický věci, který se vás vůbec nesnaží donutit investovat do hry další peníze. Kosmetický mikrotransakce jsou neškodný. Proto je používají giganti jako Valve nebo Activision/Blizzard ve svých nejúspěšnějších hrách.

    Doufam, že vás za to aspoň někdo platí a neshoříte v pekle bez kompenzace.
    • Veskoslav
      Lootbox u Blizzardu neovlivňuje naprosto hratelnost. Což se například u Team Fortress 2 říct nedá. Na druhou stranu Dota 2 nebo CS jdou opět cestou Overwatch. Ale EA? Sorry, ale P2W systém je to nejhorší, co peklo vymyslelo. Asi netušíš, co ve které hře je v lootboxech, co?
      • Pethulla
        A jak ty lootboxy v TFku ovlivňují hratelnost? Sice jsem to už dost dlouho nezapl, ale pokud něco výrazně nezměnili, tak se tam banda lootboxy namakaných hráčů nepohybovala.
        • On řekl, že ovlivňuje hratelnost, což je pravda. Na začátku (když byla hra placená) tak člověku padaly různý věci a dalo se craftit a bylo to zajímavý. Navíc, ty věci v TF2 ovlivňují hratelnost, nejsou to jen skiny - např. bez raketometů a bot a dalších itemů se s Soldierem při skákání s výstřelem zabiješ, pokud máš speciální itemy tak boty třeba pohlcují část poškození od projektilu atd atd. Kompletní změna způsobu hraní za tuhle třídu. A dalo by se pokračovat - hodinky pro Spye co ti umožní jakože umřít ATD ATD.
          Hu už skoro vůbec nehraju a mám v ní jen přes 200 hodin napříč těma cca 10 rokama, ale většinu věcí co mám jsem dostal na začátku, teď už nic. Už jen lootboxy....
          • Pethulla
            Tak samozřejmě že díky odlišnému vybavení se mění hratelnost. Ale ne směrem k imbalanci, protože každá věc (vyjma té úplně základní) má jak plusy tak i mínusy. Ale na tom TFko stálo téměř od začátku - na tom, že si vybereš co ti víc sedí. Navíc ty věci padají během hraní. Sice náhodně, ale padají. Takže vyjma některých skinů nebo klóbrců se ve hře můžeš dostat ke všemu aniž bys za to cokoli utratil.
            Ten spy je dobrý příklad: ty hodinky, které jsi zmínil ti umoňujou fingovat to, že tě sejmuli, na druhou stranu se nemůžeš zneviditelnit. No a u dalších zase můžeš být neviditelný klidně celé kolo, když se teda nepohneš. Záleží čistě na hráči co mu sedne víc.
            Je teda fakt že po přechodu na F2P se z toho stalo dobré dojné hovězí (jako kr*va tu je furt zakázané slovo? To je fakt prdlé...). Vývojáři do toho přidávají šílený množství bizarních (a zbytečných) věcí a pokud to zapneš po fakt dlouhé době, tak čumíš co se to tam promenáduje za šílenosti.
            • Problém je v tom, že ten equip padá opravdu jenom velmi vzácně. Na ty lepší itemy je to fakt jako sázka do loterie (téměř nulová šance vyhrát).
              Pak je prostě velký rozdíl mezi člověkem, co si zaplatí, a casual hráčem. Obdoba P2W systému.
      • Wow nepotrebuje ani lootboxy aby bylo p2w, to už je dávno.
    • jamar28
      A co děti?! Myslí tady vůbec někdo na děti?!!!!!
    • ^Dejte tomu chlapci pár šekelů.
  • Jack1947
    Ještěv by mohli vyhlásit nejlepší hru kterou ale nikdo nehrál :D

    Trend ? hmm jsem čekal PUBG - nechápu že Lootboxy jsou v téhle kategorii.
  • Já čekal lootboxy a denuvo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit