Best of 2018: Nejlepší akční adventura
-
Odbýt nového Tomb Raidera tak, že "zase tak fantastický nebyl" mi vůči němu přijde nefér, nota bene když i tady dostal osmičkové hodnocení. Je to výborná hra (opět viz vaše vlastní hodnotící stupnice) a kdyby se dělalo TOP 5, určitě bych ho tam zařadil. RDR 2 je samozřejmě po právu vítěz.
-
ja myslim, ze ty kategorie jsou tady uplne mimo...resp. prirazeny hry k nim
-
Tak to tahle kategorie krásně ukázala, o co jako člověk, co není schopen si pořídit konzoli, přicházíš :)
-
Jako nekonzolista mohu hodnotit pouze třetí místo a jsem opravdu rád, že SUBNAUTICA se probojovala na stupně vítězů. Naprosto zaslouženě. Ta hra je masivní rozlohou, neskutečně nádherná, neskutečně děsivá, skvěle se hraje. Vývojáři se o SUBNAUTICA pečlivě starají, v základu je dokonce i čeština a pro fanoušky podmořských sci-fi či neprobádaných hlubin jde o absolutní majstrštyk. SUBNAUTICA jsem kupoval už v early acces a nelituji ani centu.
I proto nedočkavě čekám a netrpělivě vyhlížím další hlubinné želízko a černého koně - Aquanox: Deep Descent, který ze screenshotů a videí vypadá doslova fantasticky. Bohužel byl na konci minulého roku odložen. Tak snad už letos a doufejme v prvním kvartálu (i když tipuji spíš druhý).
-
3 místa. 3 openworldy
-
Navíc to je taková survival FPS ale asi lepší věc nenašli.
-
Dobrý výběr top 3.
1. místo je asi jasné, ale o to 2. a 3. určitě byl těžký souboj, protože letos byla velká konkurence v podobě A Way Out, Shadow of the Colossus a Yakuza 6: Song of Life.
-
souhlasím s prvním a druhým místem, to na třetím místě neznám... každopádně letos se redakce docela trefuje do správného výběru, který ladí s tím mojím