Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hznk89

    Assassin's Creed má nejenže nudný rozjezd. On má nudný i zbylý průběh. 

    Tvrdit, že je to dobrá hra, je jako tvrdit, že Andrea Verešová v sex tape není Andrea Verešová.

    ...a to jsem fanoušek Assassin's Creed...a porna.

    Immortals tam fakt mělo být. Celkově jsem z redakce cítil, že je Ass sere. 

  • Maxianimal

    Hele, mám 70h nahráno a přijde mi, že to funguje dobře, jak akce, tak stealth, o příběhu a vedlejšácích nemluvě :) Deus Exy jsem hrál všechny, první a Human Revolution jsou dobrý, zbytek průměr..

    • Derp_1337

      70h nahráno???  O jaké hře to mluvíš?

      • Maxianimal

        Pardon, měla to být reakce na kolegu dole :)

  • Femto

    Kde je Cyberpunk? Přímo na jejich webu je akční adventura v otevřeném světě. Proč to tady není? 

    • Maxianimal

      Já tam vidím Action - Role Playing - Scifi :)

      • Femto

        https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/karjew/psa_cdpr_is_no_longer_calling_cyberpunk_2077_an/

        Steam to značí - "Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure."

        RPG se to značí jen proto, protože to tak CDP ze začátku označoval, už nějakou dobu ale to bylo prezentováno jako akční adventura a recenzenti a další si toho nevšimli a nepokrytě to berou jako RPG.

        Proto to mělo být přesně v téhle anketě. 

        • Derp_1337

          Když už teda postujeme linky, tak tady máš taky jeden:

          https://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_2077

          Wikipedia to označila za Akční role-playing. To je mindf*ck, co?


          ------------------------------------------------

          Shrnu ti to: v dnešní době se spousta žánrů protíná. Už většinou nelze jednoduše říct, jestli je daná hra akční hra, RPG, akční adventura, akční role-playing, atd. atd.

          Dnes většina AAA her má v sobě část prvků ze všech těchto žánrů a je těžké říct, který převažuje. Tak se kvůli tomu nedohaduj.

          PS: Vyjímkou jsou simulátory, sportovní a závodní hry. Ty se (většinou) nemixují s jinými žánry.

          • Femto

            To snad nemyslíš vážně, že ne? Proč máš potřebu mě nebo někoho jiného přesvědčovat o tom, že je to RPG? Já neříkám, že je to špatná hra, já jen píší, co sám CDP upravil, takže respektujme tvůrce a dodržujme označení, které hře náleží. Tím, že je to RPG či není, neznačí, že je hra horší nebo lepší. Já mám hru rád a je mi jedno, jestli je to RPG či nikoliv. Argumentace Wiki, která byla psána v době, kdy hra byla jako RPG prezentována, je naprosto směšná, což si snad uvědomuješ.

            • Derp_1337

              Za 1.) Když už něco píšeš, tak prosim tě nepiš nesmysly. Stránka C2077 na Wiki byla naposledy upravena 30.12.2020 , což je dnes!

              Na té stránce proběhla spousta změn, ale ten žánr dodnes nikdo nezměnil, protože to přibližně odpovídá realitě.


              Za 2.) Tvůj komentář nedává moc smysl, protože já nikoho nepřesvědčoval, že to je RPG. Pokud nevíš, tak Akční role-playing je samostatný subžánr. Spousta her se nachází na pomezí akčních her, RPG a akčních adventur, a tomu mixu žánrů se většinou říká Akční role-playing.

  • Houdini

    Mne myšlienka hrať za Vikinga asasína pripadá... no neviem to prežuť. Radšej by som si zahral za brut warriora Vikinga s poriadne vyladeným combatom a asasína zase - ninju, hašašína atď. Už čakám kedy bude Assassins Creed: WWII

    • Jevo83

      Pribeh Valhally je robeny tak, ze ty sam assassin nie si, skor fungujes paralelne v dobe, ked sa odohravaju urcite udalosti.... a prispievas k nim. Neviem co prinesu DLC, ale v zakladnej hre si skor po zuby ozbrojena one man army ako spravny viking :) dokonca zo seba mozes urobit polonaheho potetovaneho berserkera s obojrucnou sekerou

    • Carnage666

      Spíš už si to bere jen jméno, např u Odyssey jsem si nepřišel jako Assassin vůbec a vlastně jsem ani nebyl.

    • Thanquol

      myslet je howno vědět. raději si to asi zahraj a pak zkus to myšlení. možná se vykašli na to druhy je to pro tebe ztráta času. 

      • Houdini

        Ešteže sa nemusím riadiť radami nejakého decka na internete, pre ktorého je myslieť, "h...o vedieť" Hlavne, že ty si si to zahral aj keď je to 18+. Si borec. Až vyrastieš a naučíš sa netikete, tak pokecáme 😉

  • jindra.veliky

    Proč má vůbec v tomhle odvětví každý web tendenci dělat si svoje best of? 

    • radim.zaty

      Tak lidi otevřou článek - zobrazí se reklamy.

      Vlezou do diskuse - zobrazí se reklamy.

      Pohádají se s jinými lidmi v diskusi - zobrazí se reklamy. 

      A tohle několikrát dokola pro každou kategorii a vlastně bez práce, protože nemusí vlastně nic moc vymýšlet, jen do každé kategorie je třeba jedna kontroverze, aby měli diskutéři potravu.

      Jasné?

    • Maxianimal

      Je konec roku, bilancuje se. Co je na tom k nepochopení?

    • Derp_1337

      Lidi to čtou, tak proč ne??


      Podobné weby z principu fungují na tom, že lidi chodí na jejich stránky něco číst (a nebo zkouknout nějaká videjka). Čím více návštěvníků, tím lépe.

  • Layton

    Za mne je tahle kategorie takovej prasopes. Ani jedna z těch her nemá s adventurou nic společného, jsou to prostě akční hry jak vyšité. To že se někde něco sebere a pracuje se na chvíli s inventářem a musí se i vyřešit nějaká logická překážka, nejsou atributy žánru adventura.

    DOOM je snad akční adventura? Taky tam sbírám klíče a řeším logické hádanky leveldesignu, abych mohl jít dál.

    Není to výtka ke games, tuhle "kategorii" používá nyní kde kdo.. :(

    • ravux

      "To že se někde něco sebere a pracuje se na chvíli s inventářem a musí se i vyřešit nějaká logická překážka, nejsou atributy žánru adventura". 

      Presne tak! Adventura je odvozena od pritomnosti dobrodruzstvi, tedy dobrodruzneho pribehu, nikoliv prace s inventarem nebo reseni hadanek, coz evidentne mnoho lidi nechape (asi proto, ze pro ne adventura = Polda), z cehoz pak prameni jejich konfuze, viz cela tato diskuze.

    • Jevo83

      Podla mna chyba je v nasom, viac menej regionalnom, vnimani slova adventura. My to strasne viazeme na point and click adventury, coz tiez nie je uplne presne. Adventura...alebo adventure game, je popri sportovych hrach asi najvseobecnejsi zaner takze sa tam vojde vela roznych hier. Taky doom je cista akcia zamerana primarne na strelbu... je to tazke, rovnako ako so zanrami pri hudbe a filmoch... to co jeden vnima ako rock je vlastne pop, to co niekto vnima ako indie je vlastne alternative.... niekto film nazve akcnym thrillerom, iny akcnym sci fi.... atd... asi netreba ist prilis do hlbky, lebo by sme museli vytvorit tolko subzanrov, kolko je hier....a vyhlasovanie najlepsich by potom vyzeralo tak, ze "a najlepsim Cyberpunkom 2077 za rok 2020 sa stava...." 😀

    • Derp_1337

      Spoustu lidí mate v názvu to klíčové slovo "adventura". Na první pohled tomu slovnímu spojení "akční adventura" připisují vlastnosti, které tam nejsou.

      Doporučuji si přečíst definici žánru třeba na Wikipedii a pak už ti to nepříjde tak matoucí.


      PS: Navíc v posledních letech se spousta žánrů prolíná a je problém najít hru, která by čiště náležela jenom do jednoho žánru (vyjímkou jsou simulátory, závodní a sportovní hry). Např. většina AAA her má nějaké RPG prvky. Prostě dnes je velký problém zaškatulkovat hru do jednoho žánru. I Wikipedia u spousty her uvádí více žánrů.

  • uher

    Tvl co tam proboha dělá Valhalla? 😂

    • Maxianimal

      Taky bych to tam nedal, ale respektuju, jinej kraj, jinej varm.

  • TheGGG

    lol... tlou 2 nemá kromě grafiky vůbec co nabídnout. Naprosto patetický a otřesný šestákový příběh, hloupoučké dialogy, mizerné vyobrazení post-apa, dvě generace zastaralá hratelnost, nudný combat a AI.

    Angry Joe a jeho recenze tlou 2 byla naprosto přesná. Hra je tak na 6/10. Chtít za Druckmanovy fantasie 60 eur je docela drzost. 

    Ta hra by měla být v top největších zklamání tohoto roku, hned vedle cyberpunku a resident evil 3.

    • Derp_1337

      :FACEPALM:

      Opět jsi pobavil.


      BTW: Angry Joe si založil svou kariéru na tzv. Angry Rants a na přehnaných, nadsazených a komediálních hodnocení her. Jenom někdo jako ty může považovat ty jeho hodnocení za absolutně objektivní recenzi.

      • TheGGG

        angry joe ovšem nehatuje kvalitní a dobré hry a nebojí se dát i 9/10 tam kde si to hra zasluhuje. To že u toho křičí  pořvává je jen bonus a styl,  nic to nemění na tom, že hodnotí seriozně.

        Rozhodně víc jak všechny ty ign, kotaku, polygony a další co učurkávali z tlou 2, kvůli úplně jiným věcem, než je OBJEKTIVNÍ kvalita hry.
        BTW: Fejspalmuj se s někým jiným.

        Ostatně i výborná recenze na ign japan k tlou 2 mluví za vše. Sebestřednost z té hry a jejich tvůrců rádoby morálních autorit přímo číší. Brak 5/10. Case closed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        • LessPh

          Vzteklej Pepa je kokos pro prepubertaky, uz to proste pochop.. je to cashgrab jako kazdej jinej v tehle pozici, ale Pepa je navic trapnej...

          • TheGGG

            naopak, je dost v pohodě a nebojí se rejpnout tam kde je to třeba a kde jiní nemají odvahu, už to pochop ty a ostatní. To pokřikování a pořvávání je jen divadlo kolem, ale názory má jinak dobré.

            • LessPh

              Pro me je Vzteklej Pepa vrchol trapnosti, neco jako Novoty ve zlatejch devadesatkach..

              Cilovku ma Vzteklej Pepa stejnou jako ty Novoty, prepubertaky a vyhoreny lidi ve strednim veku..

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                pro mě je vrchol trapnosti weby jako kotaku, polygon, ign, vg24/7 a další zasloužilí "recenzenti" aktivisti...

                sám angry joe je woke jak hrom, ale i on vědel, že je tlou 2 příliš velká fraška a nemá smysl pro to simpovat.

        • Aha čiže ak som to správne pochopil tak pre teba je tá správna "objektívna" recenzia na TLOU2 jedine tá ktorá hru hodnotí 6/10 a menej, všetky čo hru hodnotia vyššie sú neobjektívne a s veľkou pravdepodobnosťou zaplatené. Pekná blbosť. Objektívne ti to príde jedine tak preto pretože sa to blíži tomu tvojmu reálnemu hodnoteniu hry, pre nič iné, ale musíš pochopiť že hráčov je kopa a každý tú hru hodnotí inak, pre niekoho to je 0/10 hra, pre iného masterpiece a recenzentov je tiež rovnaká kopa. Za mňa je TLOU2 tiež pecka a stotožnujem sa s každou recenziou ktorá hru hodnotí vysokým číslom, čo to znamená? Že som neobjektívny? Samozrejme že ano, je to čisto môj subjektívny názor tak ako tvoj a tak ako každého jedného hráča a každého jedného recenzenta. Znamená to že môj názor a názor tisícov hráčov je nesprávny pretože sa nám páči niečo čo tebe nie? To rozhodne nie. A v tom je ten rozdiel ktorý ty asi nechápeš.

          • TheGGG

            pokud jistí západní recenzenti řeší to jak je hra muh progresivní a ignorují všechny chyby a pak tomu napálí 10/10 a hru roku ve všech kategoriích, protože muh progresivita, tak to nemá s kvalitním recenzováním a hodnocením nic společného.

            Hra prostě objektivně není víc jak 6/10 nebo 7/10. To je holý fakt. Kromě grafiky na té hře není nic co by bylo nad průměrem. Řada věcí je podprůměrných. Každopádně to není první brak, který dostal vysoké známky, protože prezentuje ty správné úderné názory podporované MSM a establishmentem.

            Recenzování musí mít hlavu a patu a nějaká pravidla, jinak to bude jak s user score na MT, kde taky lidi dají RDR2 0/10 a řeknou, že to je nudná kravina. To by jsi asi nenazval nějakým hodnotným názorem co?

            Že je pro tebe tlou 2 pecka je tvůj problém a já mohu nabídnout jen upřimnou soustrast.

            • "Jistí západní recenzenti"? Len z cz/sk scény tomu Indian napálil 10/10, Games 10/10, Vortex 9/10, Sector 9/10 a to sú tie najznámejšie weby. To že pre teba je relevantných len tých pár ktoré hodnotia slabšie lebo ti vyhovuje ich hodnotenie je nepodstatné, väčšina odborníkov na hodnotenie hier to hodnotí veľmi kladne a od teba je teda dosť nefér všetky tie ich hodnotenia hodiť pár slovami do koša a považovať ich za neúplné a pokrivené. A nielen hodnotenia od recenzentov ale aj samotných hráčov ktorí si tento rok niekoľko krát v hlasovaní zvolili TLOU2 za svoju hru roku.

              Kto akože rozhoduje že to je objektívne 6/10 hra? Kto povedal že je to holý fakt? Ty? Nenech sa vysmát. Zase sme len pri tvojom subjektívnom názore o ktorom som písal v mojom prvom príspevku. A s celou svojou úprimnou sústrasťou choď vieš kam. Záver tvojho nezmyselného príspevku len dokazuje tvoju arogantnosť a nasranosť pri akejkoľvek téme o TLOU2. To je potom veľmi komplikované baviť sa normálne s niekým kto je odhodlaný bojovať za svoju pravdu a kto neuzná názor niekoho iného aj keď je v menšine a radšej mu zaželá úprimnú sústrasť.

              Ale ak chceš budem sa teda chovať tak ako ty, použijem tvoj štýl diskusie a jediné čo ti poviem je že tvoj názor stojí "objektívne" za ......

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                ano, i u nás se najdou takoví pokrokoví novináři, co už ve hrách neřeší kvalitu samotné hry, ale tu správnou omáčku kolem a směšné pozlátko. Úkol prostě zněl jasně, nedat nejvíc chráněné hře za posledních xx let míň jak 9/10, aby člověk nešel na sony naughty list zlobivých recenzentů co nedostanou hru předem.

                Naštěstí hračí se k tlou 2 vyjádřili dost jasně a hru rozsekali a rozprášili na maděru. Výsledky PLAYER'S VOICE mluví jasně, i když o tom MSM neradí píší. To jim udělalo velkou ránu přes rozpočet, že se nepodařilo tlou 2 protlačit. Příště si budou PLAYER'S VOICE muset nějak ošéfovat lépe, protože to by tak hrálo nechat volbu na lidech.

                Angry joe, youtubeři které sleduji a názory z japonska vydají za celý slavný MSM shill simpující pro tlou 2 a ignorující řadu vad, které ta hra má. Objektivně je ta hra průměrný mix akce a stealthu, procpaný Drunckmanovou nesmyslnou fan-fikcí....

                Někoho kdo té hře dá s klidnou tváří 9/10 nebo 10/10 prostě nemohu objektivně brát vážně....

                • Reakce na příspěvek:

                  Už si s tým tvojim "objektivne" neskutočne otravný vieš o tom? Hold máš proste iný názor to je celé, ale nevyťahuj tu prosím neustále tie reči o "objektívnom" pohľade a "objektívnej" recenzii, žiadna recenzia nebola a ani nikdy nebude objektívna, ani tá od Angryho Joea, už si to uvedom.

                  "Angry joe, youtubeři které sleduji a názory z japonska" a zase sme pri tom, spomínaš len tie názory ktoré sedia k tomu tvojmu a ostatné zahadzuješ s poznámkou že sú zaplatené a zmanipulované. Zobuď sa už konečne. Vyťahuješ len Player voice z Game Awards kde vyhralo Ghost of Tsushima a pritom TLOU2 skončilo na druhom mieste, opakujem na DRUHOM mieste. A čo také Golden Joystick Awards kde hlasovanie hráčov vyhralo TLOU2, čo také hlasovanie na Playstation Game Awards kde mohli hlasovať len ludia s PSN účtom a vyhralo znovu TLOU2 a čo všetky ostatné hlasovania kde skončilo TLOU2 na popredných miestach? Nemyslíš že ak by tá hra bola tak zlá ako tu trepeš a nemala by žiadnych fanúšikov tak by v rebríčkoch končila niekde úplne dole? Nežiješ si ty len tak náhodou v nejakom omyle?

                  Ano bez hanby hovorím pre mňa je TLOU2 10/10 hra, už len z hľadiska toho odvážneho a celkom unikátne podaného príbehu. Nemôžeš ma teda pre môj opačný názor ako je ten tvoj "objektívne" brať vážne? Kľudne neber, aj tak sa tým nič nemení, ale buď si istý že ľudí ako som ja pre ktorých je TLOU2 skvelá hra je hodne veľa, oveľa viac ako tých ktorí hovoria že je to odpad, považujú to za akýsi "objektívny" názor aj keď nikde nevysvetlili prečo, žijú si v nejakej svojej bubline a sledujú Angryho Joea a Pewdiepiea od ktorých berú rozumy a to čo tieto youtube hviezdy povedia je pre nich svaté.

                  A na záver sa zase raz inšpirujem u teba a tvojich výrokov ale sorry keď už ty nemôžeš brať vážne mňa len preto že mám iný názor tak ja teba už vôbec nie. Nemôžem brať predsa vážne človeka ktorý si dá ako profilový obrázok toho blba Justina Biebera a pritom tu dokola trepe niečo o objektívnosti a serióznych recenzíách, to jednoducho nejde :D :D

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Ano, ve všem máš pravdu.

                    TheGGG je afektovaný hater, který hru nehrál, ale přesto bude zaslepeně opakovat, proč si myslí, že je ta hra špatná.

                    Všichni (včetně jeho samotného) ví, že nemá pravdu, ale přesto bude opakovat tu stejnou písničku stále dokola, aby měl dobrý pocit z toho, že rozšířil svůj pokřivený světonázor. Jeho kritika se v zásadě ani netýká kvalit hry samotné, ale je to celé jenom o jeho názoru na LGBT komunitu a různé politicky korektní témata.

                    S takovými trolly se nemá smysl dohadovat.

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    spoustu věcí lze posoudit jako fakt a jako objektivní... např. tento web je žluto černý, to je fakt. Vlajka ČR má tři barvy, to je fakt. Vepřo-knedlo-zelo je objektivně lepší jak smažení červi. No a tlou 2 je objektivně fakticky hra s naprosto průměrným gameplayem, který zažil vrchol v době éry ps3.

                    Jistě že dávám přednost názorům lidí s normálním přístupem a né někomu kdo brakovou twitter pohádku tlou 2 označuje za muh stunning and brave, protože ta hra je tak odpudivý vykutálený kalkul, až to hezké není.

                    Angry joe dělá objektivní recenze, naprosto jasně položí na stůl klady a zápory. Oproti tomu recenzenti co ignorují zápory tlou 2 a brebentí cosi o tom, jak je ta hra odvážná, to máš pravdu, to jsou jen nepodstatné subjektivní rozumky. Nemluvím ani o recenzentech co se hru báli kritizovat, aby jim sony příště zase poslala kopii předem, což takový OBJEKTIVNÍ angry joe už nedostává, protože shillaři vědí, že není kašpar jako celé slavné MSM.

                    Mě se jako majitele PS nikdo na moje názory neptal a neměl jsem možnost hlasovat v jiné soutěži jak Player voice o té jsem věděl. Ty ostatní nepodstatné, kde se hádám vybral úzký kruh prověřených "hráčů", aby si odhlasovali tlou 2 a poplácali se z Drunkmanem po zádech, to neberu jako relevantní hlasování. Players voice byl zdaleka nejznámější a nejvíc se o něm vědělo.

                    Nemohu tedy tvůj názor brát vážně, protože na tlou 2 není nic odvážného. Tedy jediné co chce "odvahu", je vydat tento brak, který kompletně ničí odkaz prvního dílu, rozdat si nezasloužené 10/10, označit každého kritika za muh zlého fóba, v kruhu zasloužilých si rozdat xx cen a tvářit se, že mění herní scénu... lol

                    A že tsushima nevyhrává víc cen, protože velký medvídek pů z číny tu hru nemá rád a tak ji nikdo nedá na první místo v žádné relevantní soutěži, to už je jen smutná třešinka na dortu.

                    • Reakce na příspěvek:

                      Vau, tolko nezmyslov v jednom príspevku som už dlho nečítal :D

                      "Angry joe dělá objektivní recenze". Kľudne si to nahováraj aj nadalej ale každý normálne zmýšlajúci človek (teraz nemyslím internetových bláznov ako si ty) vie že je to totálny nezmysel. Sa divím že po tejto hlúposti čo si tu vypotil s tebou ešte strácam čas. Porovnávať objektívnosť pri hodnotení farby webu a hodnotení hry môže len totálny ignorant. Hlavne je hlúpe vôbec objektívne hodnotiť nejaký príbeh, či už príbeh TLOU2 alebo akýkolvek iný, po svete behá kopa ľudí a každému sa páči čosi iné.

                      Šíriš tu hlúposti a schválne zavádzaš. Na Golden Jostick Awards sa nevyberal žiadny "úzky kruh hráčov", hlasovať mohol ktokoľvek aj ja som hlasoval, to že ty si o tom nevedel nieje môj problém. Aj tak by tvoj jeden hlas nič nezmenil. V žiadnom hlasovaní kde hlasujú hráči sa nikdy nevyberá žiadny úzky kruh, zase si len domýšlaš polopravdy.

                      Len ma zaujíma čo vlastne robíš na tomto webe keď to je jeden z tých pre teba "pokrokových" na ktorom dali TLOU2 bez hanby hodnotenie 10/10 a snažíž sa tu ľudí presviedčať o svojej pravde že tá hra je odpad? Nevyhovujú tebe skôr také indivídua ako je magor TartarusCast? Ktorý "recenzuje" hry na PSko bez toho že by ich vôbec hral a akákoľvek PS exkluzivita je pre neho automaticky 5/10, to je pre teba objektivita? Pretože takto to má bohužiaľ kopa dnešných hráčov ktorí keď vidia nápis Sony tak ich ide roztrhať.

                      Bohužial asi budem musieť súhlasiť s užívateľom Derp_1337 v tom že s takovými trolly ako si ty sa nemá smysl dohadovat.

                    • Derp_1337

                      Reakce na příspěvek:

                      To ne, většina novinářů kašle na to, co si myslí medvídek Pů. Minulý rok The Game Awards vyhrál Sekiro: Shadows Die Twice, který je tématikou taky zasazen do prostředí samurajů v Japonsku.

                      Tsushima nevyhrává víc cen, protože se jedná PS exluzivitu a to je pro většinu PC (a Xbox) hráčů obrovské mínus.

                      Nedělej si iluze, ale většina podobných anket se bohužel zvrhává v soutěž popularity a fakt, že hra je je jenom na jednom herním médiu, je podstatné znevýhodnění.

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        sekiro nemělo žádnou kontroverzi, je vidět že to nesleduješ, ta hra je čistá fantasy. Naproti tomu tsushima byla trnem v oku číňanů už delší dobu a řada z nich ji odsuzovala.

                        Silný japonský vlastenecký muž bojující proti invazním hordám a chránící svou kultůru, to se u číňanů a MSM nenosí, to je prostý fakt.

                        • Derp_1337

                          Reakce na příspěvek:

                          Já chápu, proč se to nelíbí čínské propagandě. Ale nechápu, jak má vliv čínská propaganda na evropské herní novináře???


                          A jestli chceš tvrdit, že čínská propaganda tajně ovládá veškeré herní novináře (očividně s vyjímkou mučedníků jako je AngryJoe), tak jsem se dostali do stejné reality asi jako ilumináti a ovládani myšlenek pomocí mobilních standartů nové generace 5G.

    • Thanquol

      Nebýt toho, ze jsi tam napsal TLOU2 v prvním odstavci, tak bych řekl, ze to je pohled do tvého nitra.

      “Pateticky příběh, Hloupoucke dialogy, Nudný kombat, zastaralá AI..” .. to jsi ty 

      někdo si tady asi nevrznul na vysoké

      • TheGGG

        dobrý pokus, ale ty jsi na vysoké nebyl a vrže u tebe asi jen židle. Pokud by jsi tlou 2 hrál, tak víš, co to bylo za brak, ale ty se tady pouštíš do diskuze o něčem, o čem nemáš ani páru, takže škoda reagovat.

    • uher

      Už sem se bál, že by ses neozval 😀

      • Thanquol

        Myslím ze se bal se neozvat víc než ty. 

      • TheGGG

        jak jde o tlou 2 a cyberpunk, či starý dobrý blizzard, nenechám si nic ujít... neboj se

  • mousekrup

    Není Cyberpunk 2077 taky akční adventura? Nebo do jaké kategorie ho řadíte?

    • LadaVanBar

      Dneska uz to cleneni kategorii je takove vselijake, driv byl gameplay mnohem vic jasneji vymezen, proste strilecka byla strilecka, kdyz se reklo adventura, tak si clovek predstavil  point and click atd. 

      Dneska se to tak prolina a tou versatilni hratelnosti pritahujou hrace, ktery by jinak dany zanr minul.  Uzce specializovane jsou snad uz jen simulatory, sportovni a zavodni hry, vsechno ostatni je mix. Proto je podle me dost subjektivni vubec posuzovat, do ktery kategorie ta hra spada.

      Ja bych to poskladal jinak - best story, best gameplay, best visual, best replayability, most addictive, best main characters, best enemy/enemies a jeste bych rozdelil hry podel rozpoctu (Indie, Midi,  AAA), 

      • Maxianimal

        Hezky napsáno.

    • Maxianimal

      Ehm... že by RPG?

      • Samotni autori zmenili tesne pred vydanim zanr z rpg na "akcni adventura s rpg prvky" ;) 

        • Maxianimal

          Já ti nevím, na GOGu v žánrech je Action - Role-playing - Sci-fi ;)

      • V tom pripade je RPG i Valhalla😂

        • Maxianimal

          Jo, tam se dá ten příběh zásadně ovlivnit, a ty interakce s vedlejšíma postavama, a ty jejich příběhy! Radost hrát.

          • mousekrup

            No, tak že by se příběh v Cyberpunku dal nějak zásadně ovlivnit to se taky moc říct nedá :D. Navíc proč by mělo RPG automaticky znamenat interakce s postavami?

            Jako nechápej mě špatně, podlě mě je Cyberpunk 2077 mnohem lepší a zajímavější hra než AC: Valhalla. Jen mi přijde, že je to podobný žánr :).


            • Maxianimal

              "Navíc proč by mělo RPG automaticky znamenat interakce s postavami?"

              Protože to je jedna z věcí, která definuje žánr RPG?

              • mousekrup

                Reakce na příspěvek:

                Ok, jaký druh interakce s postavami v AC: Valhalla konkrétně chybí, že se tomu teda nedá říkat RPG? (a běda, jestli to bude na nějaké jiné RPG sedět :D)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit