Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux

    "To že se někde něco sebere a pracuje se na chvíli s inventářem a musí se i vyřešit nějaká logická překážka, nejsou atributy žánru adventura". 

    Presne tak! Adventura je odvozena od pritomnosti dobrodruzstvi, tedy dobrodruzneho pribehu, nikoliv prace s inventarem nebo reseni hadanek, coz evidentne mnoho lidi nechape (asi proto, ze pro ne adventura = Polda), z cehoz pak prameni jejich konfuze, viz cela tato diskuze.

  • radim.zaty

    Tak lidi otevřou článek - zobrazí se reklamy.

    Vlezou do diskuse - zobrazí se reklamy.

    Pohádají se s jinými lidmi v diskusi - zobrazí se reklamy. 

    A tohle několikrát dokola pro každou kategorii a vlastně bez práce, protože nemusí vlastně nic moc vymýšlet, jen do každé kategorie je třeba jedna kontroverze, aby měli diskutéři potravu.

    Jasné?

  • Derp_1337

    Já chápu, proč se to nelíbí čínské propagandě. Ale nechápu, jak má vliv čínská propaganda na evropské herní novináře???


    A jestli chceš tvrdit, že čínská propaganda tajně ovládá veškeré herní novináře (očividně s vyjímkou mučedníků jako je AngryJoe), tak jsem se dostali do stejné reality asi jako ilumináti a ovládani myšlenek pomocí mobilních standartů nové generace 5G.

  • TheGGG

    pro mě je vrchol trapnosti weby jako kotaku, polygon, ign, vg24/7 a další zasloužilí "recenzenti" aktivisti...

    sám angry joe je woke jak hrom, ale i on vědel, že je tlou 2 příliš velká fraška a nemá smysl pro to simpovat.

  • TheGGG

    sekiro nemělo žádnou kontroverzi, je vidět že to nesleduješ, ta hra je čistá fantasy. Naproti tomu tsushima byla trnem v oku číňanů už delší dobu a řada z nich ji odsuzovala.

    Silný japonský vlastenecký muž bojující proti invazním hordám a chránící svou kultůru, to se u číňanů a MSM nenosí, to je prostý fakt.

  • Vau, tolko nezmyslov v jednom príspevku som už dlho nečítal :D

    "Angry joe dělá objektivní recenze". Kľudne si to nahováraj aj nadalej ale každý normálne zmýšlajúci človek (teraz nemyslím internetových bláznov ako si ty) vie že je to totálny nezmysel. Sa divím že po tejto hlúposti čo si tu vypotil s tebou ešte strácam čas. Porovnávať objektívnosť pri hodnotení farby webu a hodnotení hry môže len totálny ignorant. Hlavne je hlúpe vôbec objektívne hodnotiť nejaký príbeh, či už príbeh TLOU2 alebo akýkolvek iný, po svete behá kopa ľudí a každému sa páči čosi iné.

    Šíriš tu hlúposti a schválne zavádzaš. Na Golden Jostick Awards sa nevyberal žiadny "úzky kruh hráčov", hlasovať mohol ktokoľvek aj ja som hlasoval, to že ty si o tom nevedel nieje môj problém. Aj tak by tvoj jeden hlas nič nezmenil. V žiadnom hlasovaní kde hlasujú hráči sa nikdy nevyberá žiadny úzky kruh, zase si len domýšlaš polopravdy.

    Len ma zaujíma čo vlastne robíš na tomto webe keď to je jeden z tých pre teba "pokrokových" na ktorom dali TLOU2 bez hanby hodnotenie 10/10 a snažíž sa tu ľudí presviedčať o svojej pravde že tá hra je odpad? Nevyhovujú tebe skôr také indivídua ako je magor TartarusCast? Ktorý "recenzuje" hry na PSko bez toho že by ich vôbec hral a akákoľvek PS exkluzivita je pre neho automaticky 5/10, to je pre teba objektivita? Pretože takto to má bohužiaľ kopa dnešných hráčov ktorí keď vidia nápis Sony tak ich ide roztrhať.

    Bohužial asi budem musieť súhlasiť s užívateľom Derp_1337 v tom že s takovými trolly ako si ty sa nemá smysl dohadovat.

  • Derp_1337

    To ne, většina novinářů kašle na to, co si myslí medvídek Pů. Minulý rok The Game Awards vyhrál Sekiro: Shadows Die Twice, který je tématikou taky zasazen do prostředí samurajů v Japonsku.

    Tsushima nevyhrává víc cen, protože se jedná PS exluzivitu a to je pro většinu PC (a Xbox) hráčů obrovské mínus.

    Nedělej si iluze, ale většina podobných anket se bohužel zvrhává v soutěž popularity a fakt, že hra je je jenom na jednom herním médiu, je podstatné znevýhodnění.

  • Derp_1337

    Ano, ve všem máš pravdu.

    TheGGG je afektovaný hater, který hru nehrál, ale přesto bude zaslepeně opakovat, proč si myslí, že je ta hra špatná.

    Všichni (včetně jeho samotného) ví, že nemá pravdu, ale přesto bude opakovat tu stejnou písničku stále dokola, aby měl dobrý pocit z toho, že rozšířil svůj pokřivený světonázor. Jeho kritika se v zásadě ani netýká kvalit hry samotné, ale je to celé jenom o jeho názoru na LGBT komunitu a různé politicky korektní témata.

    S takovými trolly se nemá smysl dohadovat.

  • LessPh

    Pro me je Vzteklej Pepa vrchol trapnosti, neco jako Novoty ve zlatejch devadesatkach..

    Cilovku ma Vzteklej Pepa stejnou jako ty Novoty, prepubertaky a vyhoreny lidi ve strednim veku..

  • TheGGG

    spoustu věcí lze posoudit jako fakt a jako objektivní... např. tento web je žluto černý, to je fakt. Vlajka ČR má tři barvy, to je fakt. Vepřo-knedlo-zelo je objektivně lepší jak smažení červi. No a tlou 2 je objektivně fakticky hra s naprosto průměrným gameplayem, který zažil vrchol v době éry ps3.

    Jistě že dávám přednost názorům lidí s normálním přístupem a né někomu kdo brakovou twitter pohádku tlou 2 označuje za muh stunning and brave, protože ta hra je tak odpudivý vykutálený kalkul, až to hezké není.

    Angry joe dělá objektivní recenze, naprosto jasně položí na stůl klady a zápory. Oproti tomu recenzenti co ignorují zápory tlou 2 a brebentí cosi o tom, jak je ta hra odvážná, to máš pravdu, to jsou jen nepodstatné subjektivní rozumky. Nemluvím ani o recenzentech co se hru báli kritizovat, aby jim sony příště zase poslala kopii předem, což takový OBJEKTIVNÍ angry joe už nedostává, protože shillaři vědí, že není kašpar jako celé slavné MSM.

    Mě se jako majitele PS nikdo na moje názory neptal a neměl jsem možnost hlasovat v jiné soutěži jak Player voice o té jsem věděl. Ty ostatní nepodstatné, kde se hádám vybral úzký kruh prověřených "hráčů", aby si odhlasovali tlou 2 a poplácali se z Drunkmanem po zádech, to neberu jako relevantní hlasování. Players voice byl zdaleka nejznámější a nejvíc se o něm vědělo.

    Nemohu tedy tvůj názor brát vážně, protože na tlou 2 není nic odvážného. Tedy jediné co chce "odvahu", je vydat tento brak, který kompletně ničí odkaz prvního dílu, rozdat si nezasloužené 10/10, označit každého kritika za muh zlého fóba, v kruhu zasloužilých si rozdat xx cen a tvářit se, že mění herní scénu... lol

    A že tsushima nevyhrává víc cen, protože velký medvídek pů z číny tu hru nemá rád a tak ji nikdo nedá na první místo v žádné relevantní soutěži, to už je jen smutná třešinka na dortu.

  • Jevo83

    Podla mna chyba je v nasom, viac menej regionalnom, vnimani slova adventura. My to strasne viazeme na point and click adventury, coz tiez nie je uplne presne. Adventura...alebo adventure game, je popri sportovych hrach asi najvseobecnejsi zaner takze sa tam vojde vela roznych hier. Taky doom je cista akcia zamerana primarne na strelbu... je to tazke, rovnako ako so zanrami pri hudbe a filmoch... to co jeden vnima ako rock je vlastne pop, to co niekto vnima ako indie je vlastne alternative.... niekto film nazve akcnym thrillerom, iny akcnym sci fi.... atd... asi netreba ist prilis do hlbky, lebo by sme museli vytvorit tolko subzanrov, kolko je hier....a vyhlasovanie najlepsich by potom vyzeralo tak, ze "a najlepsim Cyberpunkom 2077 za rok 2020 sa stava...." 😀

  • mousekrup

    Ok, jaký druh interakce s postavami v AC: Valhalla konkrétně chybí, že se tomu teda nedá říkat RPG? (a běda, jestli to bude na nějaké jiné RPG sedět :D)

  • Jevo83

    Pribeh Valhally je robeny tak, ze ty sam assassin nie si, skor fungujes paralelne v dobe, ked sa odohravaju urcite udalosti.... a prispievas k nim. Neviem co prinesu DLC, ale v zakladnej hre si skor po zuby ozbrojena one man army ako spravny viking :) dokonca zo seba mozes urobit polonaheho potetovaneho berserkera s obojrucnou sekerou

  • Maxianimal

    "Navíc proč by mělo RPG automaticky znamenat interakce s postavami?"

    Protože to je jedna z věcí, která definuje žánr RPG?

  • Už si s tým tvojim "objektivne" neskutočne otravný vieš o tom? Hold máš proste iný názor to je celé, ale nevyťahuj tu prosím neustále tie reči o "objektívnom" pohľade a "objektívnej" recenzii, žiadna recenzia nebola a ani nikdy nebude objektívna, ani tá od Angryho Joea, už si to uvedom.

    "Angry joe, youtubeři které sleduji a názory z japonska" a zase sme pri tom, spomínaš len tie názory ktoré sedia k tomu tvojmu a ostatné zahadzuješ s poznámkou že sú zaplatené a zmanipulované. Zobuď sa už konečne. Vyťahuješ len Player voice z Game Awards kde vyhralo Ghost of Tsushima a pritom TLOU2 skončilo na druhom mieste, opakujem na DRUHOM mieste. A čo také Golden Joystick Awards kde hlasovanie hráčov vyhralo TLOU2, čo také hlasovanie na Playstation Game Awards kde mohli hlasovať len ludia s PSN účtom a vyhralo znovu TLOU2 a čo všetky ostatné hlasovania kde skončilo TLOU2 na popredných miestach? Nemyslíš že ak by tá hra bola tak zlá ako tu trepeš a nemala by žiadnych fanúšikov tak by v rebríčkoch končila niekde úplne dole? Nežiješ si ty len tak náhodou v nejakom omyle?

    Ano bez hanby hovorím pre mňa je TLOU2 10/10 hra, už len z hľadiska toho odvážneho a celkom unikátne podaného príbehu. Nemôžeš ma teda pre môj opačný názor ako je ten tvoj "objektívne" brať vážne? Kľudne neber, aj tak sa tým nič nemení, ale buď si istý že ľudí ako som ja pre ktorých je TLOU2 skvelá hra je hodne veľa, oveľa viac ako tých ktorí hovoria že je to odpad, považujú to za akýsi "objektívny" názor aj keď nikde nevysvetlili prečo, žijú si v nejakej svojej bubline a sledujú Angryho Joea a Pewdiepiea od ktorých berú rozumy a to čo tieto youtube hviezdy povedia je pre nich svaté.

    A na záver sa zase raz inšpirujem u teba a tvojich výrokov ale sorry keď už ty nemôžeš brať vážne mňa len preto že mám iný názor tak ja teba už vôbec nie. Nemôžem brať predsa vážne človeka ktorý si dá ako profilový obrázok toho blba Justina Biebera a pritom tu dokola trepe niečo o objektívnosti a serióznych recenzíách, to jednoducho nejde :D :D

  • TheGGG

    ano, i u nás se najdou takoví pokrokoví novináři, co už ve hrách neřeší kvalitu samotné hry, ale tu správnou omáčku kolem a směšné pozlátko. Úkol prostě zněl jasně, nedat nejvíc chráněné hře za posledních xx let míň jak 9/10, aby člověk nešel na sony naughty list zlobivých recenzentů co nedostanou hru předem.

    Naštěstí hračí se k tlou 2 vyjádřili dost jasně a hru rozsekali a rozprášili na maděru. Výsledky PLAYER'S VOICE mluví jasně, i když o tom MSM neradí píší. To jim udělalo velkou ránu přes rozpočet, že se nepodařilo tlou 2 protlačit. Příště si budou PLAYER'S VOICE muset nějak ošéfovat lépe, protože to by tak hrálo nechat volbu na lidech.

    Angry joe, youtubeři které sleduji a názory z japonska vydají za celý slavný MSM shill simpující pro tlou 2 a ignorující řadu vad, které ta hra má. Objektivně je ta hra průměrný mix akce a stealthu, procpaný Drunckmanovou nesmyslnou fan-fikcí....

    Někoho kdo té hře dá s klidnou tváří 9/10 nebo 10/10 prostě nemohu objektivně brát vážně....

  • TheGGG

    naopak, je dost v pohodě a nebojí se rejpnout tam kde je to třeba a kde jiní nemají odvahu, už to pochop ty a ostatní. To pokřikování a pořvávání je jen divadlo kolem, ale názory má jinak dobré.

  • LessPh

    Vzteklej Pepa je kokos pro prepubertaky, uz to proste pochop.. je to cashgrab jako kazdej jinej v tehle pozici, ale Pepa je navic trapnej...

  • mousekrup

    No, tak že by se příběh v Cyberpunku dal nějak zásadně ovlivnit to se taky moc říct nedá :D. Navíc proč by mělo RPG automaticky znamenat interakce s postavami?

    Jako nechápej mě špatně, podlě mě je Cyberpunk 2077 mnohem lepší a zajímavější hra než AC: Valhalla. Jen mi přijde, že je to podobný žánr :).


  • "Jistí západní recenzenti"? Len z cz/sk scény tomu Indian napálil 10/10, Games 10/10, Vortex 9/10, Sector 9/10 a to sú tie najznámejšie weby. To že pre teba je relevantných len tých pár ktoré hodnotia slabšie lebo ti vyhovuje ich hodnotenie je nepodstatné, väčšina odborníkov na hodnotenie hier to hodnotí veľmi kladne a od teba je teda dosť nefér všetky tie ich hodnotenia hodiť pár slovami do koša a považovať ich za neúplné a pokrivené. A nielen hodnotenia od recenzentov ale aj samotných hráčov ktorí si tento rok niekoľko krát v hlasovaní zvolili TLOU2 za svoju hru roku.

    Kto akože rozhoduje že to je objektívne 6/10 hra? Kto povedal že je to holý fakt? Ty? Nenech sa vysmát. Zase sme len pri tvojom subjektívnom názore o ktorom som písal v mojom prvom príspevku. A s celou svojou úprimnou sústrasťou choď vieš kam. Záver tvojho nezmyselného príspevku len dokazuje tvoju arogantnosť a nasranosť pri akejkoľvek téme o TLOU2. To je potom veľmi komplikované baviť sa normálne s niekým kto je odhodlaný bojovať za svoju pravdu a kto neuzná názor niekoho iného aj keď je v menšine a radšej mu zaželá úprimnú sústrasť.

    Ale ak chceš budem sa teda chovať tak ako ty, použijem tvoj štýl diskusie a jediné čo ti poviem je že tvoj názor stojí "objektívne" za ......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit