Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

Já tam vidím Action - Role Playing - Scifi :)

• Maxianimal

Hele, mám 70h nahráno a přijde mi, že to funguje dobře, jak akce, tak stealth, o příběhu a vedlejšácích nemluvě :) Deus Exy jsem hrál všechny, první a Human Revolution jsou dobrý, zbytek průměr..

• Maxianimal

Jo, tam se dá ten příběh zásadně ovlivnit, a ty interakce s vedlejšíma postavama, a ty jejich příběhy! Radost hrát.

• Maxianimal

Já ti nevím, na GOGu v žánrech je Action - Role-playing - Sci-fi ;)

• Thanquol

myslet je howno vědět. raději si to asi zahraj a pak zkus to myšlení. možná se vykašli na to druhy je to pro tebe ztráta času. 

• Femto

Kde je Cyberpunk? Přímo na jejich webu je akční adventura v otevřeném světě. Proč to tady není? 

• Houdini

Mne myšlienka hrať za Vikinga asasína pripadá... no neviem to prežuť. Radšej by som si zahral za brut warriora Vikinga s poriadne vyladeným combatom a asasína zase - ninju, hašašína atď. Už čakám kedy bude Assassins Creed: WWII

• Thanquol

Myslím ze se bal se neozvat víc než ty. 

• jindra.veliky

Proč má vůbec v tomhle odvětví každý web tendenci dělat si svoje best of? 

• Thanquol

Nebýt toho, ze jsi tam napsal TLOU2 v prvním odstavci, tak bych řekl, ze to je pohled do tvého nitra.

“Pateticky příběh, Hloupoucke dialogy, Nudný kombat, zastaralá AI..” .. to jsi ty 

někdo si tady asi nevrznul na vysoké

• Samotni autori zmenili tesne pred vydanim zanr z rpg na "akcni adventura s rpg prvky" ;) 

• TheGGG

jak jde o tlou 2 a cyberpunk, či starý dobrý blizzard, nenechám si nic ujít... neboj se

• Layton

Za mne je tahle kategorie takovej prasopes. Ani jedna z těch her nemá s adventurou nic společného, jsou to prostě akční hry jak vyšité. To že se někde něco sebere a pracuje se na chvíli s inventářem a musí se i vyřešit nějaká logická překážka, nejsou atributy žánru adventura.

DOOM je snad akční adventura? Taky tam sbírám klíče a řeším logické hádanky leveldesignu, abych mohl jít dál.

Není to výtka ke games, tuhle "kategorii" používá nyní kde kdo.. :(

• uher

Už sem se bál, že by ses neozval 😀

• uher

Tvl co tam proboha dělá Valhalla? 😂

• TheGGG

lol... tlou 2 nemá kromě grafiky vůbec co nabídnout. Naprosto patetický a otřesný šestákový příběh, hloupoučké dialogy, mizerné vyobrazení post-apa, dvě generace zastaralá hratelnost, nudný combat a AI.

Angry Joe a jeho recenze tlou 2 byla naprosto přesná. Hra je tak na 6/10. Chtít za Druckmanovy fantasie 60 eur je docela drzost. 

Ta hra by měla být v top největších zklamání tohoto roku, hned vedle cyberpunku a resident evil 3.

• V tom pripade je RPG i Valhalla😂

• Maxianimal

Ehm... že by RPG?

• mousekrup

Není Cyberpunk 2077 taky akční adventura? Nebo do jaké kategorie ho řadíte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit