-
jn a teď otázka za milion. Kolik lidí hrálo tu Yakuzu? :D Recenze je tady od externisty, takže jakým zázrakem se tam dostala?
-
Klasická Yakuza(0-7) je "japonské GTA". Like a Dragon je nový díl, spin-off, s novým hrdinou a novým bojovým JRPG systémem:)
-
No tak aspon čo hovorili na youtube tak TLOU2 hrala vlastne len Šárka ktorá to recenzovala a Betka, neviem o nikom ďalšom, možno ešte Pavel.
-
A nebylo by lepší i více fér říci, že většina z redakce hrála Cyberpunk, Last of Us, Hades a ostatní hry hrál +- 1 člověk z redakce a to většinou na recenzi, proto to nemůže zákonitě vyhrát jiná hra? Bylo fajn přestat dělat blbce ze čtenářů.
-
To je spíš lore co jsi popsal, ale souhlasím s tím, že je to opravdu pecka. Příběh jako takový byl zajímavý, ale nebyl rozhodně lepší, než CP 2077.
Každopádně to lore v Eternalu je opravdu vymyšlené fantasticky a bavilo mě číst každou novou část kodexu. Ale lore není příběh, takže v této kategorii nemá co dělat.
-
Trochu ma zarazilo pri yakuze slovne spojenie "tahove rpg"... ja som myslel ze to je nieco ako japonske gta... pomozte mi s pochopenim o co ide pls :)
-
Hele já hraju spoustu her víckrát, ale většina normální populace, nebo jak jinak nazvat kažuály a tedy hlavní zdroj příjmů, to nedělá ani v případě když je znovuhratelnost skvělá.
-
To čo si popísal je vpodstate lore a nie príbeh hry :D Ak sa mýlim tak ok beriem späť, ja som Dooma nehral, ale čo som tak videl tak tam sa vlastne ani príbeh vôbec nerieši nie? Celá tá hra je skôr zameraná na zbesilú akciu a nejaký príbeh, ak tam vôbec je, je len bokovka na dotvorenie atmošky nie nejaký nosný bod, preto to ani nemôže byť v tejto kategórii.
-
je to lineární jako prasee, ve městě není co dělat, je tam nulová znovuhratelnost díky příšerné linearitě. V tom bych viděl, proč je takový exodus z Night City.
-
Tak lidi mají dohráno a je to kratší než Witcher 3, nemáme data kolik z těch 13m lidí včetně mě si to koupilo přímo na gogu a kolik lidí to hraje na konzolích. S příchodem DLC to ještě poroste a velký skok bude až dodají multiplayer, ale ten už hrát nebudu.
-
Kdo sledoval pribeh v Doomu Eternalu, musi mi dat zapravdu, ze nejlepsi pribeh ma prave on. Upadek radu Sentinelu, zniceni Urdaku, peklo, ktere bylo vlastne do toho vseho vmanipulovano Tvurci, lakota lidstva po argentove energii a do toho vseho zivotni cesta Slayera a jeho mnohotvarneho patrona. Tomu nejake kovbojky nebo hromadne ucinky nemohou konkurovat. A mortally challenged!
-
to zas bude v diskuisii nablito, vaše velebnosti :D
pre mňa asi ani jedno. cyberpunk 2077 nezaháčkoval naplno, zvyšné dve som nehral. prakticky som tento rok nehral žiadnu aktuálnu príbehovku... (ak teda nerátame partisans, wasteland 3 a desperados 3, ale to nie sú hry, kde je príbeh nosným prvkom)
-
https://www.tomsguide.com/news/cyberpunk-2077-disaster-continues-as-steam-players-ditch-the-game