Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

Já mám na MS Storu Forzu a pokud si dobře vybavuju, tak tam lze vybrat jen disk, ale už ne složku..

Jako Gamepass je super a všechno, ale tohle MS fakt nemá dodělaný. PC nejni konzole a člověk by měl mít volbu:(

• Díky, tohle jsem chtěl vědět. Tedy že launcher se stáhne tam, kam si sám nastavím. protože přes microsoft store vůbec nemám ponětí, kam se to stahuje. Měl jsem totiž closed beta a tam to jinak nešlo.

• LessPh

Tak napůl, stáhneš ten jejich launcher ve steamu - launcher se stáhne do tebou nastavené složky ve steamu. Když pak pustíš hru / launcher, zeptá se tě to, kam instalovat update (resp. celou hru).. a tady si můžeš nastavit třeba zase ten tvůj steam adresář.

Naposledy jsem instaloval po vydání. Možná, že teď už je to jinak... pokud to tak zůstalo, tak je to pěknej opruz, protože se ti stáhování cca 100 GB počítá do game timu a pokud ti spadne během stahování launcher, tak přijdeš o část progresu. 

• Thanquol

Mmm mám rad tyto články. 🥳

• TheGGG

k této kategorii nemám co říct, ale jsem zvědavý co nás čeká dál, tento rok tady byla nejedna kontroverze.... některé kategorie budou zajímavé

• Mám dotaz ohledně MSFS2020, pokud jej někdo má. Přes microsoft store se nedá moc kontrolovat, kam se to instaluje. Zajímalo by mě, jestli, když jej koupím na steamu, tak jej musím i tak instalovat přes microsoft store, nebo se instaluje do adresáře dle nastavení ve steamu.

• Ono hlavně málokoho baví realistické létání. Na to je třeba mít už nějaké ty speciální periferie navíc, znalosti o létání a podobně. Kolikrát lidi pak něco označí jako chybu ve hře, přičemž je to třeba skutečná vlastnost stroje. Většina lidí bude spíš na arkádové létání. MSFS je podle mě teď spíš na to arkádové, ale až vyjdou kvalitní addony třetích stran, tak by to mohlo za něco stát. Jinak simulátory jsou snad nejdražší herní žánr. Naprosto běžná klasika, že jeden kvalitní addon stojí i přes 1000kč.

• MSFS je graficky skvělý, ale zatím nenabízí nic úžasného. Až začnou vycházet addony třetích stran od známých značek jako PMDG, A2A, FSlabs, teprve potom to bude zajímavé.

• Marines

Tak zde, musím souhlasit s redakcí, Microsoft odvedl opravdu špičkovou práci, letecký simulátor je drtivým vítězem letošního roku a jsem přesvědčen, že nejen v této kategorii. Mnoho vyzdvihovaných her po kterých šílí davy hráčů, by mohly grafiku a hratelnost jen z velké vzdálenosti závidět.... 

• triptich

zaujímavá myšlienka spojiť tieto dve kategorie. ono športové hry sa dajú pokladať do istej miery za simulátory, ale v hernom svete? divné spojenie.

s výberom trojky hier súhlasím, i keď u mňa by snowrunner padol pod tonyho a MFS by bol zaručene tretí (úplne neobjektívne a z trucu, lebo lietanie je nuda :D)

• matej.lesko.1

Death Stranding ako simulacia dorucovatela?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit