Best of 2020: Vyhlášení čtenářské hry roku
-
A co teprve kolik vychází fantasy her. A sci-fi her určitě nebude o moc méně. A co třeba dramata, nebo komedie, ty by si nezasloužily svoji kategorii?
-
Tak v 6ti polozkach vyhrála hra pro kterou jsem hlasoval. Super. Celkem mi tam chybí kategorie nejlepší horor. Ročně vyjde tolik hororu, že by to svou kategorii sneslo.
-
Ty bys poradny RPG nepoznal, ani kdyby te nakoplo mezi nohy. Stejne jako moje multi ucty. Ja sem chodim v jedny instanci a nejspis i to je moc :)
-
Ok, preformuluju: Sam CD Projekt to svého času označoval za akční adventuru. Tenkrát se o tom psalo, z toho jsem čerpal. Můj point byl jinde.
A píšu o tom poprvé, tak si tou deskou liskni.
-
Multinicko, při pohledu na tvůj život člověka, co si musí zakládat alternativní účty na serveru o videohrach, bychom plakali soucitem všichni.
-
Já sporuju, že to je "plnokrevné RPG se vším všudy". Jestli je to akční RPG nebo akční adventura s RPG prvky (což bych asi zastával já) už je mimo záběr mýho argumentu.
Díky každopádně za odkazy.
-
Tak vlani som hral dve hry: Metro Exodus a Mafiu:DE. Obydve hry sa mi velmi páčili a nelutujem že som za ne vyhodil prachy.
Ja neviem kde sa všetci ženiete. Kym sa človek vyjadri k nejakej recenzii, po hre ani pes neštekne. Ja viem show must go on.
Cyberpunk mam, budem ho hrať, možno to bude moja hra roku, a ostatne hry zhltnu hlboke piesky času, ako každy rok... 😛
-
Samotný CDP říká, je to RPG. Je to na ofic. stránkách, je to tak na gogu, steamu prostě všude. Už to tady bylo tisíckrát řečeno, tak to neopakuj jako zaseklá deska.
-
Nemám námitky na vítěze, nicméně já hlasoval pro Eternal jako hru roku, podle mě si to zasloužil nejvíc :). Brutální soundtrack, nejlepší optimalizace, jaká kdy na PC vznikla (s RTX 2070 a i7 4790K jedu na 140-230fps na fullHD, ultra detaily), parádní lore a dobrý příběh, skvělá grafika, ale hlavně krystalicky vybroušená hratelnost. Do dnes to mám od vydání nainstalované a hraju to.
-
Tak GGG ceka, jestli k vysledkum na games.cz treba neco nerekne Vzteklej Pepa.. jestli o tom neudela treba video, uz ted ho urcite spamuje na PMkach s linkem sem a na google translator:D
-
Třeba na Wiki je to řazené jako akční RPG. Je k tomu i docela zajímavá diskuze: https://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Cyberpunk_2077 (asi v půlce, titulek "This is an RPG, change it back")
-
Jezisi kriste. Uz dost kamo. Ty snad nemuzes mit ani spokojenej zivot...
-
Zaujímalo by ma koľko hlasov bol rozdiel medzi druhým miestom TLOU2 a prvým Cyberpunkom keď vo videu na youtube hovorili že to bolo fakt tesné.
-
"na PC je to plnokrevné RPG se vším všudy"
Ne, není a sám CD Projekt říká, že je to akční adventura. Kdo to psal?
-
Preboha, tu sa mažú príspevky vo veľkom. Nechápem prečo.
-
Ok. Námitku beru zpět.
Ale ten agregátor není úplně přesný. FallenMaia ti na to odpověděl. Hodně zmíněných cen proběhlo ještě před vydáním Cyberpunk2077 , takže ho nemohli počítat do letošních výsledků.
Rychlý průzkum ukázal cca 45 anket, které proběhli před datem vydání C2077
-
Ďakujem pekne vo štvrtom odstavci, pritom tie najväčšie ocenenia už boli dávno odovzdané a odhlasované. Čo to akože znamená že už je vo štvrtom odstavci? Pozri si presne kto mal CP2077 započítaný medzi nominovanými a potom sa môžeme baviť o tom či klamem alebo nie. Ak by som sa aj mýlil nerobím to zámerne a neklamem zámerne, len hovorím že dosť z tých ocenení z konca minulého roka Cyberpunk vôbec nerátalo, neviem či to bola väčšina alebo nie. Ale minimálne viem že na Golden Joystick nebol lebo vtedy ešte ani nebol vonku, čiže nemohol dostať ani cenu hráčov ani ho nemohli zvoliť novinári a rovnako nebol ani na Game Awards ani vo výbere hráčov ani u kritikov.
-
na každém herním webu je https://www.gameawards.net/ x krát citován a ty to neznáš. Sakra. Taková rozumbrada a tohle nezná.
To se ti asi rozpadl tvůj svět, že Cyberpunk je o tak velký kus pozadu i za tvou vysmívanou Tsushimou.
A když koukneme na kritiky bez čtenářů, tak ta hra pouhých devět her roku. To je naprosté fiasko pro největší hype historie, nemyslíš?
-
nelži, většina těch anket už obsahuje Cyberpunk. První ocenění už má ve čtvrtém odstavci.
Prostě je to mnohem méně úspěšná hra než GoT v tomhle ukazateli a nehledej v tom výmluvy. Ten ukazatel samozřejmě nemá žádnou vypovídající hodnotu.
-
https://www.gameawards.net/2020/09/2020.html
Tu je stránka kde máš rozpísané kde aká hra čo vyhrala a je pravda že GoT má viac cien ako CP2077 ale zase je potrebné si uvedomiť že väčšina tých cien ktoré sa odohrávali ešte koncom minulého roka ako Golden Joystick, Game Awards a podobne, teda vlastne tie najväčšie, nebrala CP2077 do úvahy a a ani ho nemala zaradeného medzi nominovanými hrami čiže toto porovnanie je trošku mimo. Dá sa predpokladať že CP2077 pozbiera dosť cien koncom tohto roka teda keď na neho nezabudnú.